KUSH JEMI NE?

One-Stop Shop për të gjitha industritë!

MBROJTJE NDAJ RREZIKUT DHE DËMTIMEVE

Extrabis Shpk është një lider i mirënjohur në tregun shqiptar, duke ofruar produkte cilësore, të rehatshme, atraktive, bashkëkohore të CE çertifikuara me çmim shumë konkurues. Të gjitha prodhimet tona janë të importuara nga prodhuesit kryesorë evropianë dhe SHBA.Është furnizuesi i parë industrial që ofron produkte të sigurisë EN të çertifikuara nga Shtëpitë e Testimit Evropian.

Ne jemi gjithashtu të pranishëm në Maqedoninë e Veriut, Kosovë dhe në Athinë, Greqi për t'i shërbyer tregut Evropian.

Nuk ka kaluar shumë kohë qëkur në Shqipëri "Përshtatja dhe Aplikimi i Produkteve dhe Procedurave të Shëndetit dhe Sigurisë në Vendin e Punës" u perceptua si shpenzim luksi apo si një barrë e shtrenjtë dhe e pa-justifikueshme për bizneset. Tani, gjithnjë e më shumë biznese po shohin përfitimet e Përputhshmërisë dhe Aplikimit të Produkteve dhe Procedurave të Shëndetit dhe Sigurisë në Vendin e Punës që shkojnë përtej eliminimit të aksidenteve dhe mbrojtjen e fuqisë punëtore për të rritur produktivitetin, cilësinë, besueshmërinë dhe kreativitetin tek produktet dhe shërbimi që ato ofrojnë.

Extrabis është One-Stop Shop-i i cili ju shërben të gjitha masat mbrojtëse për rreziqet dhe aksidentet në industri.