F6101 Filter ventilation unit 3M VERSAFLO TR 302E+
0.00 L 0.0 ALL
Air supply unit (unit, filter cover, indicator of an air flow)
F6100 TR 315E+ 3M™ Versaflo™ Powered Air Starter Kit
0.00 L 0.0 ALL
F6100 TR 315E+ 3M™ Versaflo™ Powered Air Starter Kit.contains TR-302E+ Turbo Unit, Filter Pluhuri, Pre-Filter, Arrestues i Shkëndijëss, Standart Rrip, Bateria e Kapacitetit të Lartë, Bateri Charger Kit dhe length adjusting Tub për frymëmarrje.