FA4090720 REVOLTA Webbing work positioning lanyard
0.00 L 0.0 ALL
with 2aluminium snap hooks and a ring adjuster, length 2m

Features
Max. length : adjustable up to 2m.
Connectors : 2 aluminium snap hooks.
Made of 44mm wide oil and dirt repellent webbing incorporated with 50mm tubular webbing sleeve for abrasion resistance.


Fabric/Materials
Polyester

Standards
EN355:2002
FA40906 Kernmantle Work positioning lanyard
0.00 L 0.0 ALL
with a rope grab adjuster, with 1steel snap hook and 1steel screw-locking karabiner, (maxi length 5m & 10m)

Features
Connectors : 1 steel screw-locking karabiner FA 50 101 17 and 1 steel snap hook FA 50 202 17

- Made up of 12 mm diam. polyamide kernmantle rope
- Abrasion resistant thimble to protect the loops from being damaged by metallic contact
- Sewing protected with a strong transparent covering sleeve which not only protects the end, but also make the stitches visible for easy inspection before the use
- Steel rope grab adjuster for a progressive movement

Fabric/Materials
Lanyard : Polyamide, Connector
Grip Adjuster : Steel

Standards
EN358:1999
FA4090520 FIREFREE FR webbing work positioning lanyard length 2m
0.00 L 0.0 ALL
with a ring adjuster and 2steel karabiners (1screw and 1snap hook)

Features
This work positioning webbing lanyard has been designed to offer a perfect solution for workers doing welding at height. We recommend its use for : shipbuilding, building steelwork
- 30 mm wide webbing lanyard
- Forged alloy steel ring adjuster
- Maximum Length : 2 metres
- Connectors : 1 steel screw-karabiner FA 50 101 17 and 1 steel snap hook FA 50 202 17

Fabric/Materials
Lanyard : Aramide, Connector And Buckles : Steel

Standards
EN358 : 2000, ISO9150 : 1988, ISO15025 : 2005
FA40904 Twisted work positioning lanyard
0.00 L 0.0 ALL
with a grip adjuster and 2steel karabiners opening 17mm, which one is a screw one, length 2m or 4m

Features
Work Positioning Twisted Rope Lanyard with grip adjuster
Connectors : 1 steel screw-locking karabiner FA 50 101 17 and 1 steel snap hook

- Made up of 14 mm diam polyamide twisted rope
- Abrasion resistant thimble to protect the loops from being damaged by metallic contact
- Spliced end is protected with a strong transparent covering sleeve
- Colored tracer strand losing colour to show the lanyard is unfit for use
- Stainless steel rope grab adjuster for an easy “one hand” length adjustmentFabric/Materials
Longe Polyamideconnecteur Aciertendeur Inox

Standards
EN358:2000
FA40903 Kernmantle work positioning lanyard
0.00 L 0.0 ALL
with a grip adjuster and 2steel karabiners opening 17mm, which one is a screw one, length 2m or 4m

Features
Work Positioning Kernmantle Rope Lanyard with grip adjuster

Connectors : 1 steel screw-locking karabiner FA 50 101 17 and 1 steel snap hook FA 50 202 17

- Abrasion resistant thimble to protect the loops from being damaged by metallic contact
- Sewing protected with a strong transparent covering sleeve which not only protects the end, but also make the stitches visible for easy inspection before the use
- Steel rope grab adjuster for a progressive movement

Fabric/Materials
Lanyard : Polyamide, Connector And Grip Adjuster : Steel

Standards
EN358 : 2000
FA4090220 Kernmantle work positioning lanyard 2m
0.00 L 0.0 ALL
with a ring adjuster and 2steel karabiners opening 17mm, which one is a screw one

Features
Work Positioning Kernmantle Rope Lanyard with ring adjuster
Maximum length : 2 mtr
Connectors : 1 steel screw-locking karabiner FA 50 101 17, 1 steel snap hook FA 50 202 17
- Made up of 11 mm diam polyamide kernmantle rope
- Abrasion resistant thimble to protect the loops from being damaged by metallic contact
- Sewing protected with a strong transparent covering sleeve which not only protects the end, but also make the stitches visible for easy inspection before the use
- Forged alloy steel ring adjuster

Fabric/Materials
Lanyard : Polyamide, Connector And Buckle : Steel

Standards
EN358 : 2000
FA4090120 Webbing work positioning lanyard 2m
0.00 L 0.0 ALL
with a ring adjuster and 2steel karabiners opening 17mm, which one is a screw one

Features
Work Positioning Webbing Lanyard with ring adjuster
Maximum length : 2 mtr

Connectors : 1 steel screw-locking karabiner FA 50 101 17 and 1 steel snap hook FA 50 202 17

- Made up of 30 mm polyester webbing
- Loops protected by an abrasion resistant tubular webbing
- Forged alloy steel ring-adjuster

Fabric/Materials
Polyester

Standards
EN358:2000
FA4090020 Twisted work positioning lanyard 2m
0.00 L 0.0 ALL
with a ring adjuster and 2steel karabiners opening 17mm, which one is a screw one

Features
Work Positioning Twisted Rope Lanyard with ring adjuster
Maximum length : 2 mtr

Connectors : 1 steel screw-locking karabiner FA 50 101 17, 1 steel snap hook FA 50 202 17

- Made up of 14 mm diam polyamide twisted rope
- Abrasion resistant thimble to protect the loops from being damaged by metallic contact
- Spliced end is protected with a strong transparent covering sleeve
- Colored tracer strand losing colour to show the lanyard is unfit for use
- Forged alloy steel ring-adjuster

Fabric/Materials
Polyamide

Standards
EN358:2000
FA40600 Forked kernmantle lanyard
0.00 L 0.0 ALL
Forked Kernmantle rope lanyard length 1 m or 1.5 m with 1 steel snap hook at one end and 2 steel scaffold hooks at the other ends

Features
Restraint Kernmantle Rope Lanyard
Connectors : 1 steel snap hook FA5020217 at one end and 2 steel scaffold hooks FA5020755 at the other ends

Breaking strength : 22 kN

- Made up of 11 mm diam polyamide kernmantle rope
- Abrasion resistant thimble to protect the loops from being damaged by metallic contact
- Sewing protected with a strong transparent covering sleeve which not only protects the end, but also make the stitches visible for easy inspection before the use

Standards
EN354:2010
FA40503 Kernmantle rope lanyard
0.00 L 0.0 ALL
with a steel snap hook opening 17mm and a steel scaffold hook opening 55mm, length 1m or 1.5m or 2m

Features
Restraint Kernmantle Rope Lanyard

Connectors : 1 steel snap hook FA5020217 at one end and 1 steel scaffold hook FA5020755 at the other end

Breaking strength : 22 kN

- Made up of 12 mm diam polyamide kernmantle rope
- Abrasion resistant thimble to protect the loops from being damaged by metallic contact
- Sewing protected with a strong transparent covering sleeve which not only protects the end, but also make the stitches visible for easy inspection before the use

Fabric/Materials
Polyamide

Standards
EN354:2002
FA40502 Kernmantle rope lanyard
0.00 L 0.0 ALL
with a steel scaffold hook opening 55mm, length 1m or 1.5m or 1.8m

Features
Restraint Kernmantle Rope Lanyard
Connectors : 1 steel scaffold hook FA5020755 at one end

Breaking strength : 22 kN

- Made up of 11 mm diam polyamide kernmantle rope
- Abrasion resistant thimble to protect the loops from being damaged by metallic contact
- Sewing protected with a strong transparent covering sleeve which not only protects the end, but also make the stitches visible for easy inspection before the useFabric/Materials

Polyamide

Standards
EN354:2010
FA40500 Kernmantle rope lanyard
0.00 L 0.0 ALL
length 1m or 1.5m or 1.8m

Features
Restraint Kernmantle Rope Lanyard

Connectors : Without connector

Breaking strength : 22 kN

- Abrasion resistant thimble to protect the loops from being damaged by metallic contact
- Sewing protected with a strong transparent covering sleeve which not only protects the end, but also make the stitches visible for easy inspection before the use


Fabric/Materials

Polyamide

Standards
EN354:2002
FA4040015 FIREFREE Flame Resistant forked webbing lanyards lg 1.5m
0.00 L 0.0 ALL
with 1screw karabiner opening 17mm and 2steel scaffold hooks opening 55mm. Non Fire Forked Webbing Lanyard 1,5m from the range FIRE FREE
with straps which resist to splashes of molten metal


Features
Non Fire Forked Webbing Lanyard from the range FIRE FREE with straps which resist to splashes of molten metal

This energy absorbing webbing lanyard has been designed to offer a perfect solution for workers doing welding at height. We recommend its use for : shipbuilding, building steelwork,

- Length : 1,5 metre
- Connectors : 1 steel screw-karabiner FA 50 101 17 and 2 steel scaffold hooks FA 50 207 55


Standards
EN 354:2010,
ISO 9150:1988
ISO 15025:2005.

FA4030315 Webbing lanyard 1.5m
0.00 L 0.0 ALL
with a steel snap hook opening 17mm and a steel scaffold hook opening 55mm

Features
Restraint Webbing Lanyard
Length : 1.50 mtr
Connectors : 1 steel snap hook FA5020217 at one end and 1 steel scaffold hook FA5020755 at the other end
Breaking strength : 22 kN

- Made up of 30 mm wide polyester webbing
- Loops protected by an abrasion resistant tubular webbing

Fabric/Materials
Polyester

Standards
EN354:2002
FA4030215 Webbing lanyard 1.5m
0.00 L 0.0 ALL
with a steel scaffold hook opening 55mm

Features
Restraint Webbing Lanyard
Length : 1.50 mtr
Connectors : 1 steel scaffold hook FA5020755 at one end
Breaking strength : 22 kN

- Made up of 30 mm wide polyester webbing
- Loops protected by an abrasion resistant tubular webbing

Fabric/Materials
Polyester

Standards
EN354:2002
FA4030015 Webbing lanyard length 1.5m
0.00 L 0.0 ALL
Restraint Webbing Lanyard

Length : 1.50 mtr
Connectors : Without connector
Breaking strength : 22 kN

- Made up of 30 mm wide polyester webbing
- Loops protected by an abrasion resistant tubular webbing

Fabric/Materials

Polyester

Standards

EN354:2002
FP26 Litar Pozicionimi me Togze Kapse
0.00 L 0.0 ALL
I dizenjuar për të optimizuar forcën jetëgjatësinë dhe fleksibilitetin. Ky litar prej 2 metrash kernmantle ka gjatësi të rregullueshme dhe është ideal për pozicionimin e përdoruesit në lartësi. Ka një kapse metalike dhe një togëz kapse litari që lejojnë punime të lehta në lartësi.

Features
Certifikim CE, Mbeshtjellese mbrojtese, Instalim i shpejte dhe i thjeshte, Force superiore, Ergonomike dhe e zhdervjellet

Fabric/Materials
Litar Kernmantle, Perzierje Çeliku, I Trajtuar me Nxehtësi, Alumin, Elastik

Standards
EN 358
FP24 Litar i Shkurter me Unaza
0.00 L 0.0 ALL
Ky litar i shkurtër 150cm është bërë nga litar poliestre me dy unaza carabiners në secilin fund.

Features
Paketim per Reklamim, CE-CAT III

Fabric/Materials
Litar Poliestre, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, PVC

Standards
EN 354, EN 358
FP22 Litar me Gremc, Gjatesi e Rregullueshme
0.00 L 0.0 ALL
Ideal për parandalimin e afrimit të përdoruesit tek zonat e rrezikut nga rënia. 200cm i gjatë përfshire pikat lidhëse.

Features
Certifikim CE

Fabric/Materials
Litar Poliestre, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Alumin, PE - Polietilin

Standards
EN 354, EN 358
FP21 Litare i Shkurter me Gremc
0.00 L 0.0 ALL
Ky litar i fortë poliestre 150cm me gremç e ka gremçin të përshtashëm për skela si dhe ka një unazë carabinier.

Features
Certifikim CE, Nyjet te mbrojtura nga mbrojtese kunder gerryerjes, Force superiore, E pershtatshme per shumllojshmeri perdorimesh

Fabric/Materials
Litar Poliestre, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Alumin, PVC

Standards
EN 354, EN 358