SK20 Çorape FD Modaflame
0.00 L 0.0 ALL
Materiali Modaflame i përdorur në këtë çorapë është vetvetiu rezistent ndaj flakës duke ofruar mbrojtje të përhershme ndaj zjarrit. Karakteristikat kryesore të këtij stili janë një shtresë e sheshtë dhe pjesë këmbësh elastike për rehati shtesë dhe qëndrueshmëri.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti

Standards
EN 1149-5, EN ISO 11612
FR20 Kapuc Balaklava FD Anti Static
0.00 L 0.0 ALL
FR20 është në vetvetiu flakë-duruese dhe anti-statike. Pëlhura siguron mbrojtje ARC2 kundër rrezikut termik të një harku elektrik dhe përmbajtja e lartë e pambukut i jep rehati maksimale për lëkurën. Ideal kur kërkohet ngrohje shtesë dhe mbrojtje.

Features
Certifikim CE, UPF 50+, Antistatike, ARC1, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Permbajtje e larte pambuku, Vetite flakerezistuese nuk veniten , CE-CAT III

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=16 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=86%), EN 1149-5
FR19 Qafore FD Anti Statike
0.00 L 0.0 ALL
Ky tub zjarr-durues për qafën është thelbësor për çdo veshje dimrore. Përmbajtja e lartë e pambukut ofron rehati maksimale. Ideal për përdorim në kushte të ftohta.

Features
UPF 50+, Antistatike, ARC1, 2 Shtresa, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Permbajtje e larte pambuku, Vetite flakerezistuese nuk veniten , CE-CAT III

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 1149-5, ELIM TESTING IN PROGRESS, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 4.3 CAL/CM2 (HAF 66%)
FR18 Kapuc Balaclava FD Anit Statike
0.00 L 0.0 ALL
Ideal për kushtet e freskëta për të mbajtur ngrohtë kokën dhe qafën. Pëlhura lejon një kombinim perfekt dhe të rehatshëm.

Features
Certifikim CE, UPF 50+, Antistatike, ARC1, 2 Shtresa, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Permbajtje e larte pambuku, Vetite flakerezistuese nuk veniten

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12EBT = 4.3 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 66%), EN 1149-5
FR09 Kapuc Flake Durues Antistatik
0.00 L 0.0 ALL
Ky kapuç flakë-rezistues do ta ruaj formën e vet deri edhe pas shumë larjeve. Përqindja e lartë e pambukut ofron maksimumin e rehatisë në kontakt me lëkurën. Pëlhura është anti-statike e përhershme dhe mundëson mbrojtje ARC2 kundër efekteve termale të harkut elektrik.

Features
UPF 50+, ARC2, CE-CAT III

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, EN 1149-5, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 16 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 86%), IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1
BZ12 Kapuç Pelerinë Bizweld
0.00 L 0.0 ALL
Kapuçi ynë me pelerinë Bizweld është dizenjuar për të dhënë maksimumin e mbrojtjes dhe rehatisë për saldatorët dhe punonjësit e tjerë. Është dizenjuar që të vishet mbi kominoshe ose xhaketë të përshatshme. Kapuçi pelerinë ka një lidhëse mbledhëse për të lejuar rregullimet për një veshje sa më të rehatshme.

Features
UPF 50+, ARC2, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, E dizenjuar per nje veshje komforte, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 1A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, ELIM TESTING IN PROGRESS
BZ11 Mëngë Bizweld™
0.00 L 0.0 ALL
Të dizenjuara për të dhënë maksimumin e mbrojtjes dhe rehatisë për përdoruesin mëngët tona Bizweld™ mundësojnë mbrojtje jetëgjatë. Mëngët janë dizenjuar që të vishen mbi kominoshe ose xhaketë të përshtatshme. Mëngët elastike garantojnë një veshje fleksibël dhe të rehatshme.

Features
UPF 50+, ARC2, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, E dizenjuar per nje veshje komforte, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 1A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, ELIM TESTING IN PROGRESS