FR67 Kominoshe me Rripa Anti Flake Bizflame Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet me Rripa flakë-duruese Bizflame Ultra sigurojnë mbrojtje të jashtzakonshme kundër rreziqeve të shumfishta. Pëlhurë e qëndrueshme që përballon larje industriale duke e bërë atë ideale për industrinë në det të hapur. Një xhep i brendshëm me zinxhir premton siguri të shkëlqyeshme personale dhe një gjatësi të rregullueshme për të siguruar komoditet shtesë.

Features
Certifikim CE, UPF 50+, Antistatike, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 10 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, 100% Pa metal, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, CE-CAT III, xhep i brendshem me zinxhir, Lavanderi industriale ne 75°C dhe Makineri tharëse 155°C,

Fabric/Materials
Bizflame Ultra: 80% Pambuk, 19% Poliestër, 1% Fibra Karboni 340gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 1 A1+A2, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type PB [6], ASTM F1959/F1959M-12ATPV 16 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 83.7%), ELIM TESTING IN PROGRESS
FR63 Kominoshe me Rripa Hi Vis Multi Mbrojtje
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe me rripa multi-mbrojtje janë ndërtuar me të njejtën pëlhurë inovative cilësore si FR60. Kjo veshje e rehatshme ofron mbrojtje kundër shumë rreziqeve. Veçoritë përfshijnë: shirita Hi-Vis me qepje të dyfishtë në këmbë dhe në bel hapje ballore me zinxhir bronxi dhe dy xhepa përpara një xhep në kraharor me kapak një xhep mbrapa dhe nje xhep veglash poshtë me kapak.

Features
Rripa te rregullueshem, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Xhep ne kraharor, Nje xhep mbrapa me kapak me mbyllje me kopse, Xhep vizore, UPF 50+, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Ngjyra me kontrast, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Multi: 99% Pambuk, 1% Fibër Karboni 345gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, EN 13034 Type PB [6], ELIM TESTING IN PROGRESS
FR58 Kominoshe me Rripa Anti Flake Anti statike Dimiri
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe dimri me rripa janë perfekte për kërkesat e industrisë në det të hapur. Të ndërtuara me të njëjten pëlhurë të jashtme si FR50 dhe të kombinuara me një shtresë për rritjen e izolimit dhe shtresa pambuku flakë-rezistuese për më shumë ngrohtësi. I përmbush të gjitha nevojat e standartit EN duke përfshirë standartet e saldimit. Veçoritë përfshijnë qepje me thurje të trefishtë shirita me dukshmëri të lartë në këmbë hapje ballore me zinxhir dhe hapje të këmbëve me zinxhir për të shtuar hapësirën kur vishen çizme të gjëra.

Features
Shirit qe nuk mblidhet ne fund te veshjes, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Hapje e fshehur me zinxhire, Ka Shirit reflektues flake durues, Rrip beli plotësisht elastik, UPF 50+, Antistatike, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Me shtrese dhe mbushje te plote, Rripa te rregulleshem me togze te cilesore, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III, Ngjyra e re

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 2 A1+A2, EN 1149-5, EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN 342 0.321 (M².K/W) 2 X
FR57 Kominoshe Me Rripa Bizflame Plus
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet me rripa janë të ndërtuara me shirit reflektues me dukshmëri të lartë. Veçoritë përfshijnë qepje me thurje të trefishtë shirita reflektues në këmbë dhe në trup dy xhepa përpara një xhep vizore një xhep në kraharor një xhep mbrapa me kapak mbyllës dhe fundi i këmbëve i rregullueshëm.

Features
Xhep mbrapa, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Xhep ne kraharor, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, ARC2, 4XL, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Ngjyra me kontrast, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR37 Kominoshe me Rripa Bizflame Pro
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshe me rripa e cila mbron nga kraharori e deri tek këmbët. Xhepi i madh në kraharor është ideal për vegla. Veçori të tjera: dopjo xhep vizore xhep mbrapa dhe rripa elastik për lirshmëri dhe rahati në lëvizje.

Features
Xhep mbrapa, Zinxhire bronxi, Xhep ne kraharor, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Antistatike, Rrip Elastike, 5 Xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Pro: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5
FR27 Kominoshe me Rripa Bizflame Plus
0.00 L 0.0 ALL
Këto Kominoshe me Rripa kanë shirit reflektues në secilën këmbë për më shumë dukshmëri. Veçoritë përfshijnë: qepje me ngjitje të trefishte shirita me dukshmëri të lartë në këmbë dhe trup dy xhepa para një xhep për vizore një xhep mbi kraharor një xhep mbrapa me kapak dhe mbyllje me kopsa tek hapja e këmbëve të rregullueshme.

Features
Xhep mbrapa, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Xhep ne kraharor, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, Antistatike, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Pelhure elastike te shpatullat, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1
FR07 Kominoshe me Rripa Anti Flake Dyngjyrshe Bizflame Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Ofron mbrojtje të shumëfishtë kundër një sërë rreziqesh. Kjo kominoshe kombinon me sukses rehatinë dhe funksionalitetin e lartë. Përmbajtja e poliestrës FR në pëlhurë siguron rezistencë të shkëlqyeshme ndaj konsumimit tkurrje dhe qëndrueshmëri ngjyre duke siguruar jetëgjatësinë e këtij brezi.

Features
Certifikim CE, UPF 50+, Antistatike, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 10 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, 100% Pa metal, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, CE-CAT III, xhep i brendshem me zinxhir, Lavanderi industriale ne 75°C dhe Makineri tharëse 155°C,

Fabric/Materials
Bizflame Ultra: 80% Pambuk, 19% Poliestër, 1% Fibra Karboni 340gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 1 A1+A2, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type PB [6], ASTM F1959/F1959M-12ATPV 16 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 83.7%)
BIZ4 Kominoshe me Rripa Bizweld
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet me Rripa Bizweld janë projektuar me sigurinë dhe mbrojtjen e përdoruesit në mendje. Ajo është ndërtuar me një xhep të madh të kraharorit në pjesën e përparme për mbajtjen e veglave ose sendeve personale dhe gjithashtu me dy xhepa anësorë një xhep mbrapa me mbulesë dhe një xhep ekstra. Shiritat elastike të rregullueshme ofrojnë rehati maksimale dhe një përshtatje të përsosur.

Features
Rripa te rregullueshem, Xhep mbrapa, Zinxhire bronxi, Qepje te dyfishte, UPF 50+, ARC2, 5 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 1A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, ELIM TESTING IN PROGRESS