S776 Jelek i Trashë Shiu Fosforeshent Antistatik FR Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
Një shtesë shumë e mirë në Linjën Bizflame për veshje Shiu ky jelek i trashë me shumë funksione ofron të gjitha veçoritë e sigurisë të veshjeve të tjera në këtë linjë duke përfshirë një xhep të mbuluar për telefon nën një kapak për akses të lehtë dhe një linjë astari flakë-durues për mbrojtje dhe rehati maksimale.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Xhep i brendshem ne kraharor, Lak per radio, Mbyllje me kapak para, Qepje Hermetike me Shirit, Antistatike, Rezistente ndaj Eres, Zinxhir i Dyanshem, Agjente Kimik, 4 xhepa, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, EN 1149-5, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), AS 4602.1 Class D/N, EN ISO 14116 Index 3, EN 13034 Type PB [6]