MX28 Kominoshe Modaflame
0.00 L 0.0 ALL
Fibrat e përdorura në këtë pëlhurë përfshijnë 60% Modacrylic një fibër vetvetiu flakë-duruese që nuk merr flakë dhe fiket vetë duke siguruar mbrojtje natyrale ndaj flakës pa nevojën e një trajtimi kimik FD në procesin e tekstilit. Këto fibra janë të përziera me 39% pambuk dhe 1% fibër karboni për forcë shtesë dhe mbrojtje kundër rreziqeve elektrostatike të shkarkimit.

Features
Bel Elastik, Xhep mbrapa, Certifikim CE, Zinxhire bronxi te fshehur ne xhepat e kraharorit, Lak per radio, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, Zinxhire bronxi para me dy hapje, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, ARC2, 4XL, Hapje anesore, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Bel elastik ne anesore, 8 Xhepa, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, CE-CAT III, **Stok me EN 13034 në fillim të vitit 2020**

Fabric/Materials
Modaflame: 60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 280gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B2 C1 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=8.4 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=75.8%), EN 1149-5, EN 13034 Type 6, ELIM TESTING IN PROGRESS,
MV91 Kominoshe Modaflame HVO
0.00 L 0.0 ALL
Ky coverall shume i avancuar mundeson nje mbrojtje optimale ne nje game te gjere ambientesh. Mbrojtje e kompletuar dhe durueshmeri jane pikat kyce dhe avantazhet. Cilesimet perfshijne nje jake mandarin per mbrojtjen e qafes rezistence kimike dhe nje stampe te jashtme per te treguar te gjitha standartet.

Features
Bel Elastik, Certifikim CE, Zinxhir i fshehur para me dy hapje, Lak per radio, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Bel elastik ne anesore, 8 Xhepa, Agjente Kimik, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, CE-CAT III, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian,

Fabric/Materials
Modaflame HVO Woven: 61% Modakrilik, 18% Fije Mëndafshi, 15% Poliestër, 5% Aramid, 1% Fibër Karboni 300gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5, EN ISO 20471 Class 3, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type 6, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), ASTM F1959/F1959M-14e1 ATPV 8.1 CAL/CM2 (HAF 73%)
MV29 Kominoshe Modaflame HVO
0.00 L 0.0 ALL
Keto kominoshe jane ideale per perdorime ne ambiente me shumllojshmeri rreziqesh. E certifikuar plotesisht me RIS dhe EN ISO 20471 kjo kominoshe eshte perfekte per punime ne ane te rrugeve. Dizajni me dy ngjyra eshte perfekt per te minimizuar papastertite.

Features
Bel Elastik, Certifikim CE, Zinxhir i fshehur para me dy hapje, Lak per radio, Xhep vizore, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Bel elastik ne anesore, 8 Xhepa, Agjente Kimik, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, CE-CAT III, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Fabric/Materials
Modaflame HVO Woven: 61% Modakrilik, 18% Fije Mëndafshi, 15% Poliestër, 5% Aramid, 1% Fibër Karboni 300gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5, EN ISO 20471 Class 3, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type 6, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), ASTM F1959/F1959M-14e1 ATPV 8.1 CAL/CM2 (HAF 73%)
MV28 Kominoshe Modaflame Hi-Vis
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhurë modakrilike dyngjyrëshe së bashku me shiritat reflektues i japin përdoruesit më të dukshmëri të lartë dhe mbrojtje të plotë në situata të rrezikshme. Dizajni i zgjeruar plotëson kërkesat e rrepta të mbrojtjes ndaj Harkut Elektrik.

Features
Bel Elastik, Xhep mbrapa, Certifikim CE, Lak per radio, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, Zinxhire bronxi para me dy hapje, Menge te rregullueshme Hook & loop, ARC2, 5XL, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Bel elastik ne anesore, 8 Xhepa, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Shirit Bio motion pattern, **Stok me EN 13034 në fillim të vitit 2020**,

Fabric/Materials
Modaflame: 60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 280gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B2 C1 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 3, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=8.4 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=75.8%), EN 1149-5, AS/NZS 1906.4, EN 13034 Type 6
FR98 Kominoshe Zjarrfiksi Pyjesh Wildland
0.00 L 0.0 ALL
Kjo kominoshe është perfekte për kërkesat e motit të ngrohtë të terreneve të ashpra në zjarr. E ndërtuar me peshë të lehtë me një pëlhurë inovative flakë-duruese me veçori speciale për të mbrojtur përdoruesin nga rreziqet që kanë lidhje me flakët jasht shtëpise.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhepa te medhenj te kembet, Certifikim CE, Mbrojtje me shtrese te dyfishte per gjunjte, Ka Shirit reflektues flake durues, Lak per radio, Xhep per radio, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Mbyllje Hook & loop, Menge me Thurje, Zinxhir i Dyanshem, Reflektim i Verdhe/Argjende, Ambalazhim per Reklamim, 3 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Menge te trikotuara

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1, EN 15614, EN 1149-5
FR93 Kominoshe Bizflame Ultra
0.00 L 0.0 ALL
E çertifikuar në mënyrë të pavarur me 5 standarte internacionale për siguri bizflame Ultra Coverall është ndërtuar për zhdërvjelltësi. Poliestra speciale FR e përdorur siguron maksimumin e jetëgjatësisë në mjediset më të vështira.

Features
Certifikim CE, Lak per radio, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Zinxhir i Dyanshem, 10 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, 100% Pa metal, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, CE-CAT III, Xhepa per mbrojteset e shpatullave, Etiketa e standarteve te Krahu, Larje ne pastrim kimik, Ngjyrat e reja, Lavanderi industriale ne 75°C dhe Makineri tharëse 155°C,

Fabric/Materials
Bizflame Ultra: 80% Pambuk, 19% Poliestër, 1% Fibra Karboni 340gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 1 A1+A2, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type PB [6], ASTM F1959/F1959M-12ATPV 16 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 83.7%), ELIM TESTING IN PROGRESS
FR90 Kominoshe Bizflame Services
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe flakë-duruese anti-statike kanë zinxhir bronzi me mbulesë në xhepat tek kraharori dhe tek hapja përpara. Kjo kominoshe ofron zgjidhjen optimale për punëtorët e shërbimit.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Zinxhire bronxi te fshehur ne xhepat e kraharorit, Ka Shirit reflektues flake durues, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Lak per radio, Xhep vizore, Xhep ne menge, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Hapje anesore, Zinxhir i Dyanshem, 9 Xhepa, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Ngjyra me kontrast, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Pro: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN ISO 20471 Class 3, EN 1149-5
FR80 Kominoshe Bizflame Multi-Norm
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe janë perfekte për kërkesat e industrisë petrokimike. Pëlhura cilësore teknike mundëson mbrojtje ndaj flakëve nxehtësisë harkut elektrik dhe janë anti-statike. Jaka e lartë dhe xhepi me kapak mbyllës me kopsa mundëson mbrojtje maksimale.

Features
Bel Elastik, Certifikim CE, Kopsa te fshehura para, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Lak per radio, Xhep vizore, Xhepa te gjere anesore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, ARC2, Bel elastik ne anesore, 9 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Multi: 99% Pambuk, 1% Fibër Karboni 345gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type 6, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, ELIM TESTING IN PROGRESS,
FR60 Kominoshe Bizflame Hi-Vis Multi-Norm
0.00 L 0.0 ALL
FR60 është ndërtuar nga pëlhura inovative Bizflame Multi. Kjo veshje e rehatshme ofron mbrojte kundër shumë rreziqeve duke përfshirë ekspozimin ndaj nxehtësisë zjarrit kimikateve harqeve elektrike dhe saldimit. Veçoritë përfshijnë shirita dopjo me ngjitje Hi-Vis në kraharor krahë shpatulla dhe këmbë hapje ballore të fshehtë me zinxhir dy xhepa kraharori me zinxhir xhepa anësorë me kapak dhe një xhep vizore. Veshja gjithashtu ka xhepa për mbrojtëset e gjurit të dizenjuara me një sistem inovativ të rregullueshem.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Xhep ne kraharor, Xhep telefoni, Lak per radio, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Zinxhir i Dyanshem, 9 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Ngjyra me kontrast, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Multi: 99% Pambuk, 1% Fibër Karboni 345gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 3, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, EN 13034 Type 6, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR53 Kominoshe Bizflame Winter
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshja e dimrit flakë-duruese është perfekte për kërkesat e industrisë në det të hapur. E ndërtuar me të njëjtat pëlhura si FR50 dhe e kombinuar me një shtresë që shton izolimin dhe një shtresë pambuku flakë-duruese për më shumë ngrohtësi. I përmbush të gjitha kërkesat e standartit EN. Veçoritë përfshijnë: qepje të trefishta shirita me dukshmëri të lartë në shpatulla krahë dhe këmbë hapje të fshehte me zinxhir te dyanshem e dy xhepa në kraharor me mbyllje të fshehtë me zinxhir. Veshja gjithashtu ka xhepa për mbrojtëset e gjurit të dizenjuara me një sistem të rregullueshëm. Ky stil ka përfitimin e një kapuçi të ndashëm me zinxhir.

Features
Bel Elastik, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Zinxhire bronxi te fshehur ne xhepat e kraharorit, Hapje e fshehur me zinxhire, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Lak per radio, Xhep vizore, Xhep ne menge, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, Bel elastik ne anesore, Zinxhir i Dyanshem, 10 Xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, CE-CAT III, Kapuc qe mund te hiqet, Ngjyra e re,

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 2 A1+A2, EN 1149-5, EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN 342 0.318 (M².K/W) 2 X
FR51 Kominoshe per Femra Bizflame Plus 350g
0.00 L 0.0 ALL
Ideale për kërkesat e industrisë detare kjo kominoshe FR është e dizenjuar specifikisht për femra. Përshtatja perfekte e kombinuar me pëlhurën e butë mundësojnë komfort për gjithë ditën.

Features
Certifikim CE, Zinxhir i fshehur para me dy hapje, Veshje per Femra, Lak per radio, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 10 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Mbrojtje Saldimi klasi 2, Madhësia e këmbës e rregullueshme

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ELIM TESTING IN PROGRESS, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 13.6 cal cm<sup>2</sup> (HAF 82%)
FR50 Kominoshe Antistatike Bizflame Plus
0.00 L 0.0 ALL
Kjo kominoshe është perfekte për kërkesat e industrisë për naftë-nxjerrje në det. E ndërtuar nga pëlhura inovative flakë-duruese me një shirit me dukshmëri të lartë me qepje të dyfishtë. I përmbush të gjitha nevojat e standartit EN. Veçoritë përfshijnë: qepje të trefishta shirita reflektues në shpatulla krahë dhe këmbë zinxhir bronzi me 2 hapje dhe dy xhepa kraharori me zinxhir. Veshja gjithashtu ka xhepa për mbrojtëset e gjurit të dizenjuara me një sistem inovativ të rregullueshëm.

Features
Certifikim CE, Zinxhir i fshehur para me dy hapje, Xhepa me zinxhire te fshehur, Rrip beli plotësisht elastik, Lak per radio, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, ARC2, 6XL, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Bel elastik ne anesore, 10 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Mbrojte e dyfishte, Nxehtesi rezatuese dhe konvektive, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR38 Kominoshe Bizflame Pro
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe moderne janë një shtesë shumë e mirë në linjën zjarr-duruese Bizflame. Disa nga veçoritë: mbajtje për radio xhep celulari të fshehur për rahati performancë dhe siguri.

Features
Zinxhire bronxi, Xhep telefoni i fshehur, Lak per radio, Xhep vizore, Të rregullueshme me kopsa, UPF 50+, Antistatike, Bel elastik ne anesore, Zinxhir i Dyanshem, 6 Xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Pro: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5
FR28 Kominoshe e Lehte Flake Duruese Anit statike 280g
0.00 L 0.0 ALL
E ndërtuar nga pëlhura BizFlame™ Plus flakë-duruese me pëshe të lehtë.

Features
Bel Elastik, Certifikim CE, Lak per radio, Xhep vizore, Xhep ne menge, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Bel elastik ne anesore, Zinxhir i Dyanshem, 10 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Mbrojtje Saldimi klasi 2, XS-5XL,

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, EN 1149-5
FR21 Kominoshe Super e Lehte 210g Flake Rezistuese Antistatike
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe janë perfekte për kërkesat për ngrohje ekstra të motit në industritë e naftës në det. E ndërtuar me një pëlhurë të lehtë në peshë dhe shumë inovative flakë-duruese.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Lak per radio, Xhep vizore, Xhep ne menge, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Zinxhir i Dyanshem, 10 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, XS-4XL

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5, EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1
FF50 Kominoshe Flake Duruese Aberdeen
0.00 L 0.0 ALL
Ideale për industrinë e naftës këto kominoshe janë të çertifikuara sipas shumë standarteve ndërkombëtare.

Features
Certifikim CE, Lak per radio, Të rregullueshme me kopsa, UPF 50+, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Zinxhir i Dyanshem, 10 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, CE-CAT III, Ngjyra e re,

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, EN 1149-5, EN61482-1-2:2014, IEC61482-1-2:2014Class 1IEC 61482-2:2009 Arc Rating (ATPV)13.6 cal/cm2,
C030 Kominoshe Saldatori CE Safe Welder
0.00 L 0.0 ALL
Ofron mbrojtje të plotë gjatë gjithë ditës dhe vlera shumë të mira me çmim shumë të lirë. Kominoshet CE Safe-Welder™ janë një zgjedhje e duhur për saldatorët dhe puntorët industrialë të cilët janë të ekspozuar ndaj nxehtësisë. Anët elastike i japin përdoruesit një përputhje më të rehatshme të veshjes dhe xhepa të shumtë që i mbajnë veglat dhe sendet personale të sigurta.

Features
Certifikim CE, Kopsa te fshehura para, Lak per radio, Xhep vizore, UPF 50+, 5XL, Hapje anesore, Bel elastik ne anesore, Ambalazhim per Reklamim, 4 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Game e gjera ngjyrash, XS-5XL, CE-CAT III,

Fabric/Materials
100% Pambuk Eco., Safe Welder: 100% Pambuk 330gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 1A1+A2, "EN ISO 11612
BIZ7 Kominoshe Hi Vis Anti Statike Bizflame Pro
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshe Hi-Vis Anti-Statike Bizflame Pro ofrojnë të gjitha përfitimet e pëlhurave të qëndrueshme ndaj flakës me mbrojtje të shtuar Hi-Vis dhe anti-statike.

Features
Kopsa te fshehura para, Ka Shirit reflektues flake durues, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Lak per radio, Xhep vizore, Xhep vizore, Të rregullueshme me kopsa, Qepje te dyfishte, UPF 50+, 4XL, Hapje anesore, 8 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Pro: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN ISO 20471 Class 3, EN 1149-5
BIZ6 Kominoshe Me Kapuç Saldatori Bizweld™
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet Me Kapuç Bizweld™ ofrojnë një mbrojtje për kokën e përdoruesit plus një dizenjim të shtuar duke përfshirë xhepa në gju për mbrojtëse dhe një xhep në pjesën e mbrapme me kapak mbyllës.

Features
Xhep mbrapa, Xhep telefoni i fshehur, Kopsa te fshehura para, Kapuc dhe funde me lidhese, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Lak per radio, Xhep vizore, Të rregullueshme me kopsa, UPF 50+, ARC2, 9 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 1A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, ELIM TESTING IN PROGRESS
BIZ5 Kominoshe Saldatori Bizweld Iona
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet Iona Bizweld ofrojnë një mbrojte të dukshme për përdoruesin. Dizenjimi i zgjuar përfshin shirita reflektues në mëngë në shpatulla dhe në këmbë dhe mundësia e futjes së mbrojtëseve të gjurit kur është e nevojshme hapësirë e bollshme për ruajtjen e sendeve dhe xhep ekstra. Një stil shumë popullor.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Kopsa te fshehura para, Ka Shirit reflektues flake durues, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Lak per radio, Xhep vizore, Të rregullueshme me kopsa, UPF 50+, ARC2, 5XL, Bel elastik ne anesore, 8 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Mbrojte e dyfishte, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira,

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 1A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, ELIM TESTING IN PROGRESS