FR31 Xhup Fleece Fosforeshent FD Anti Statike
0.00 L 0.0 ALL
Kjo pëlhurë rezistente ndaj zjarrit dyngjyrëshe ofron ngrohtësi dhe rehati të jashtzakonshme. Cilësia e lartë anti-pushavitje ruan pamjen e veshjes për më shumë kohë. Karakteristikat e zgjuara përfshijnë: panele kontrasti për mbrojtje nga papastërtitë dy xhepa me zinxhirë anësorë mëngë elastike dhe fund të rregullueshëm.

Features
Certifikim CE, Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, Ka Shirit reflektues flake durues, UPF 50+, Hapje me Zinxhire Para, 2 xhepa, Nxehtesi rezatuese dhe konvektive, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Jake fleece dyngjyrshe, Ngjyra me kontrast

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C2, EN ISO 20471 Class 3, EN 1149-5, AS 4602.1 Class D/N IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1
FR30 Xhup Fleece Flake Duruese Anti Statike
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhurë e butë me sipërfaqe anti-pushavitje në të dyja anët. Veçoritë janë: dy xhepa anësorë me mbyllje me zinxhir për të mbajtur sendet më të sigurta mëngë elastike të rehatshme dhe lidhëse në fund.

Features
Certifikim CE, Mbrojtese per mjekren, Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, UPF 50+, Xhepa me Zinxhire, Antistatike, Hapje me Zinxhire Para, 2 xhepa, Nxehtesi rezatuese dhe konvektive, Permbajtje e larte pambuku, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Zinxhir interaktiv, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C2, EN 1149-5, ELIM TESTING IN PROGRESS, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1