MV35 Xhakete FD HiVis Modaflame RIS
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar per tu veshur me pantallonat MV36 kjo xhakete multifunksionale eshte ideale per situata ku kerkohet mbrojtje e larte. MV35 perdor pelhure shume te avancuar per te patur nje saje cilesimesh si durueshmeri komfort ajerosje gjithashtu edhe mbrojtje nga sperkatjet kimike shkendijat e saldimit dhe harku elektrik.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Lak per radio, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Agjente Kimik, 4 xhepa, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Xhep i fshehur telefoni, CE-CAT III, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Fabric/Materials
Modaflame HVO Woven: 61% Modakrilik, 18% Fije Mëndafshi, 15% Poliestër, 5% Aramid, 1% Fibër Karboni 300gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5, EN ISO 20471 Class 3, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type 6, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), ASTM F1959/F1959M-14e1 ATPV 8.1 CAL/CM2 (HAF 73%)
MV25 Xhaketë FD Hi Vis Modaflame
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhura modakrilike dyngjyrëshe së bashku me shiritat reflektues i japin përdoruesit dukshmëri të lartë dhe mbrojtje të plotë në situata të rrezikshme. Dizajni i zgjeruar plotëson kërkesat e rrepta të mbrojtjes ndaj Harkut Elektrik.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur, Lak per radio, Xhepa anesore, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 4 xhepa, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , CE-CAT III, Shirit Bio motion pattern, **Stok me EN 13034 në fillim të vitit 2020**,

Fabric/Materials
Modaflame: 60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 280gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B2 C1 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=8.4 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=75.8%), EN 1149-5, AS/NZS 1906.4, EN 13034 Type PB [6]
FR68 Xhakete Anti Flake Bizflame Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Idealisht e përshtatshme për industritë në det të hapur si dhe në tokë kjo xhaketë siguron mbrojtje optimale kundër rreziqeve të shumëfishta. Përzierja e veçantë e poliestrës flakë-duruese në pëlhurë ofron forcë të jashtzakonshme që siguron jetëgjatësinë e veshjes.

Features
Certifikim CE, Lak per radio, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 5 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, 100% Pa metal, Fundi mbrapa ne forme harku, CE-CAT III, Etiketa e standarteve te Krahu, Larje ne pastrim kimik, Lavanderi industriale ne 75°C dhe Makineri tharëse 155°C,

Fabric/Materials
Bizflame Ultra: 80% Pambuk, 19% Poliestër, 1% Fibra Karboni 340gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 1 A1+A2, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type PB [6], ASTM F1959/F1959M-12ATPV 16 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 83.7%), ELIM TESTING IN PROGRESS
FR61 Xhaketa HiVis Multi Mbrojtje
0.00 L 0.0 ALL
FR61 është ndërtuar nga pëlhura inovative Bizflame Plus. Kjo veshje e rehatshme ofron mbrojtje kundër rreziqeve të shumta duke përfshirë ekspozimin ndaj nxehtësisë kimikateve harqeve elektrike dhe saldimit. Veçoritë përfshijnë; shirit reflektues me qepje te dyfishtë në kraharor krahë dhe shpatulla zinxhir bronzi me 2 anë përpara dhe dy xhepa të fshehtë në kraharor me kontur tv dukeshëm.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur, Xhep telefoni, Lak per radio, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, ARC2, Xhep kraharori i fshehur, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, 2 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Ngjyra me kontrast, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Multi: 99% Pambuk, 1% Fibër Karboni 345gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 3, ASTM F1959/F1959M-12ATPV = 13.6 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 82%), EN 1149-5, EN 13034 Type PB [6], ELIM TESTING IN PROGRESS
FR59 Xhakete Anti Flake Anti statike Dimri
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa e dimrit Flakë-Rezistuese është perfekte për kërkesat e industrisë në det të hapur. Të ndërtuara me të njëjtën pëlhurë të jashtme si FR50 dhe të kombinuara me një shtresë të trashë izoluese dhe linja pambuku FR për më shumë ngrohtësi. I përmbush të gjitha nevojat e standartit EN duke përfshirë standartet e saldimit. Veçoritë përfshijnë: qepje të trefishta shirit reflektues në shpatulla krah dhe trup hapje ballore me zinxhir bronzi me 2-hapje dhe dy xhepa në kraharor me kapak. Veshja ka gjithashtu një bel elastik të brendshëm për një përshtatje më të mirë. Ky stil i ka gjithashtu një kapuç të fshehur me lidhje me zinxhir bronxi.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Xhep i brendshem ne kraharor, Xhepa te poshtem para me mbyllje hook & loop, Lak per radio, Dy xhepa ne kraharor me mbyllje me kopse, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, Beli i rregullueshem me lidhese, 5 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Me shtrese dhe mbushje te plote, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III, Kapuc qe mund te hiqet, Ngjyra e re

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 2 A1+A2, EN 1149-5, EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN 342 0.321 (M².K/W) 2 X
FR55 Xhakete FD Bizflame Plus
0.00 L 0.0 ALL
Karakteristikat përfshijnë: qepje të trefishtë shirita të dukshëm në shpatulla dhe krahë zinxhir para të fshehur prej bronzi dy xhepa tek gjoksi me mbulesë dhe mbyllje të kurrizit. Mëngë të rregullueshme.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni, Lak per radio, Qepje e Trefishte, Dy xhepa ne kraharor me mbyllje me kopse, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, ARC2, 4XL, Hapje me Zinxhir me mbulim me kopse metalike, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Dy xhepa mbrapa me mbyllje me kopse, 5 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Ngjyra me kontrast, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR35 Xhaketa Bizflame Pro
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa Bizflame Pro siguron rehati dhe mbrojtje në ambjentet e jashtme. Veçoritë funksionale përfshijnë xhep në kraharor nje xhep celulari dhe xhep për radio.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Xhepa ne kraharor me mbyllje me kopsa, Xhep telefoni i fshehur, Lak per radio, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Antistatike, 4 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Pro: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5
FR25 Xhakete FD Bizflame Plus
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë është ndërtuar me shirit reflektues me qepje të dyfishtë për dukshmëri të përmirësuar. Karakteristikat përfshijnë: qepje të trefishtë shiritat reflektues në shpatulla dhe krahë zinxhirë bronxi të fshehur përpara dhe dy xhepa me kapak tek kraharori. Ofron hapje të rregullueshme të mëngëve.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur, Xhep telefoni, Lak per radio, Qepje e Trefishte, Dy xhepa ne kraharor me mbyllje me kopse, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, ARC2, 4XL, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Dy xhepa mbrapa me mbyllje me kopse, 5 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1
FR08 Xhakete Anti Flake Dyngjyrshe Bizflame Ultra
0.00 L 0.0 ALL
E projektuar për të punuar në kushte të rrezikshme si në det apo në toke kjo xhaketë kombinon stilin me performancën. Përzierja speciale flakë-duruese e poliestrës në pëlhurë siguron qëndrueshmëri të pa-krahasueshme në kushtet më të vështira.

Features
Certifikim CE, Lak per radio, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 5 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, 100% Pa metal, Fundi mbrapa ne forme harku, CE-CAT III, Etiketa e standarteve te Krahu, Larje ne pastrim kimik, Lavanderi industriale ne 75°C dhe Makineri tharëse 155°C,

Fabric/Materials
Bizflame Ultra: 80% Pambuk, 19% Poliestër, 1% Fibra Karboni 340gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 1 A1+A2, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type PB [6], ASTM F1959/F1959M-12ATPV 16 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 83.7%)
BZ13 Xhaketë FD Bizweld Iona
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa Flakë-Duruese Bizweld Iona ofron rehati mbrojtje dhe funksionalitet të shkëlqyer. Karakteristikat e dizajnit përfshijnë mbylljen para të fshehur me zinxhir dy xhepa në kraharor me kapak xhep i fshehur i telefonit celular dhe shirit reflektues rezistent ndaj flakëve mbi shpatullat dhe mëngët për dukshmëri të lartë.

Features
Certifikim CE, Kopsa te fshehura para, Ka Shirit reflektues flake durues, Lak per radio, Të rregullueshme me kopsa, UPF 50+, ARC2, Xhepa ne Kraharor, Ambalazhim per Reklamim, 3 xhepa, Xhep i fshehur telefoni, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), ELIM TESTING IN PROGRESS
BIZ2 Xhaketë Bizweld
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa Bizweld e mundëson mbrojtje dhe rehati gjatë gjithë ditës për saldatorë dhe punonjësit e tjerë. Veçoritë përfshijnë mbyllje me kopsa të sigurtë dhe dy xhepa në kraharor me kapak. Kjo xhaketë është rezistente ndaj flakëve e copëzave të nxehta dhe ka edhe një xhep për telefon.

Features
Xhep telefoni i fshehur, Lak per radio, Të rregullueshme me kopsa, UPF 50+, ARC2, 5XL, Xhepa ne Kraharor, Ambalazhim per Reklamim, 3 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Mbrojte e dyfishte, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 1A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, ELIM TESTING IN PROGRESS