FR77 Bluze Polo M/Gjata Flake Duruese Anti Statike Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhura e lehtë modakrilike me shirita reflektues i mundëson përdoruesit një dukshmëri më të lartë dhe mbrojtje në situata të rrezikshme. Veçoritë përfshijnë: hapje të parme me kopsa të fshehur dhe ngjyra me kontrast në jakë dhe mëngë.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, UPF 50+, ARC1, 4XL, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Permbajtje e larte pambuku, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Kopsa te mbuluara, Menge te trikotuara flake reziztuese per me shume siguri, CE-CAT III

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 3, ASTM F1959/F1959M-12EBT = 4.3 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 66%), EN 1149-5, AS/NZS 1906.4, ELIM TESTING IN PROGRESS,
FR76 Bluze Polo Anti Statike Flake Rezistente RIS
0.00 L 0.0 ALL
Kjo bluzë polo ofron mbrojtje të shkëlqyer të standardeve të shumta. Pëlhura e lehtë përdor një përzierje unike të fibrave të cilat mundësojnë mbrojtje optimale me ajrosje të shkëlqyer dhe menaxhim lagështie. Veçoritë përfshijnë: hapje para me butona të fshehur e jakë dhe mëngë me vijë për kontrast.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, UPF 50+, Antistatike, ARC1, Mban formen, Vetite flakerezistuese nuk veniten , 100% Pa metal, Menge te trikotuara, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), CE-CAT III, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian,

Fabric/Materials
Modaflame HVO Knit: 66% Modacrylic, 32% Poliestër, 2% Fibra Karboni 220gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-1 ATPV 6 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 71.7%), RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 11612 A1 B1 C1 F2, ELIM TESTING IN PROGRESS,
FR74 Bluze Polo FD Anti Static Two Tone
0.00 L 0.0 ALL
Kjo bluzë polo me mëngë të gjata e cilësi të lartë ofron veti të jashtzakonshme mbrojtëse për përdoruesit. Karakteristikat përfshijnë hapjen me kopsa të fshehur e jakë dhe mëngë ngjyrë blu të errët.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, UPF 50+, ARC1, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Permbajtje e larte pambuku, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Ngjyra me kontrast, Menge te trikotuara, Kopsa te mbuluara, CE-CAT III

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 2, ASTM F1959/F1959M-12EBT = 4.3 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 66%), EN 1149-5, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR10 Bluze Polo Flake Duruese Antistatike me M/Gjata
0.00 L 0.0 ALL
Convenient for cooler weather and ideal for workers in industries exposed to heat. The stylish design of the garment has a 3-button placket finished with a ribbed collar and cuffs.

Features
Veshje Ajrosese, UPF 50+, ARC1, Ngjyre e qendrueshme, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Menge te trikotuara flake reziztuese per me shume siguri, CE-CAT III

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12EBT = 4.3 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 66%), EN 1149-5
FR03 Bluze Polo M/Gjata Flakeve Duruese Antistatike
0.00 L 0.0 ALL
Kjo bluzë polo me përzjerje modacrylic është ideale për kushte të ngrohta ose për tu veshur bashkë me veshje të tjera kur nevojitet më tepër izolim. Shiriti reflektues zjarr-durues ofron dukshmëri të shtuar edhe në kushte me dritë të ulët.

Features
Ka Shirit reflektues flake durues, UPF 50+, Antistatike, ARC1, Peshe e Lehte, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Mban formen, Vetite flakerezistuese nuk veniten , 100% Pa metal, Menge te trikotuara, Mbyllje para me pulla, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 C1 F1, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12 EBT = 4.3 CAL/CM2 (HAF = 66%)