S775 Kominoshe Shiu Fosforeshente Antistatike Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshe me mbrojtje shumë të mirë nga Portwest duke kombinuar mbrojtjen ajrosëse fosforeshente flakë-duruese mbrojtjen kimike antistatike dhe ujëduruese. E dizenjuar për industritë e naftës & gazit kjo kominoshe është plot me veçori si: Myllje para plotësisht të mbuluar me kapak për mbrojtje maksimale ndaj sendeve plotësisht me linja kapuç që mund të ndahet dhe dy xhepa të mëdhenj në kofshë & xhep të mbuluar për telefon për komoditet anë të hapura me zinxhirë në këmbë duke e bërë më të lehtë për t'u veshur dhe hequr shirita reflektues në shpatull për më shumë dukshmëri dhe mbrojtje.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Xhep telefoni, Lak per radio, Mbyllje me kapak para, Qepje Hermetike me Shirit, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Antistatike, Kapuc, Qepje te Perforcuara, Zinxhir i Dyanshem, Me Shume Xhepa, Agjente Kimik, 4 xhepa, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Qepje me Shirit Hermetik, Ngjyra me kontrast, CE-CAT III, Kapuc qe mund te hiqet

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 3, EN 1149-5, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 14116 Index 3, EN 343:2019 Class 3:1 X