S785 Xhaktë Shiu Anti Statik Bizflame FD
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë antistatike ofron mbrojtje optimale. Rezistenca ndaj flakës së bashku me vetitë rezistente të shkëlqyeshme dhe të qëndrueshme ndaj ujit sigurojnë që kjo veshje të jetë e përshtatshme për mjedise me shumë rreziqe.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Xhep i brendshem ne kraharor, Xhep telefoni, Lak per radio, Mbyllje me kapak para, Zinxhire plastik para me dy hapje, Antistatike, Me Shtrese Izoluese, Agjente Kimik, 4 xhepa, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Me shtrese dhe mbushje te plote, Qepje me Shirit Hermetik, Kapuc qe paloset nen jake, Menge te trikotuara

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 1149-5, EN 13034 Type 6, EN 14058 Class 3, EN ISO 14116 Index 3, EN 343:2019 Class 3:1 X
S783 Xhup Shiu Multi Mbrojtje Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
E çertifikuar Sipas EN ky xhup kryesues i industrisë për rezistencë ndaj flakës është ideal për mjedise me shumë rreziqe. Përshtatshmëria e rehatshme ofron zgjidhje perfekte për veshjen e përditshme në kushte të ftohta të lagështa dhe të rrezikshme.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Kapuc qe cmontohet, Mbushje flake duruese, Ka Shirit reflektues flake durues, Xhep i brendshem ne kraharor, Vend per printim, Lak per radio, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, Mbyllje me kapak para, Qepje Hermetike me Shirit, Zinxhire plastik para me dy hapje, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, Bel elastik ne anesore, Agjente Kimik, 4 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, CE-CAT III, Zinxhir Europian,

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 1149-5, EN 13034 Type 6, EN ISO 14116 Index 3, EN 343:2019 Class 3:1 X
S779 Xhaketë Fosforeshente Shiu Multi Mbrojtje Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketë ujë-duruese me multi-mbrojtje mbrojtëse dhe ajrosëse e cila ofron mbrojtje kundër shumë rreziqeve. Linjat e buta të ndashme FR e bëjnë këtë xhaketë të përdorshme për të gjitha kushtet e motit. Xhaketë për tu veshur me pantallona për mbrojtje të plotë.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Kapuc qe cmontohet, Astar qe cmontohet, Kapuc dhe funde me lidhese, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Vend per printim, Lak per radio, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, Qepje Hermetike me Shirit, ARC3, Zinxhir i Dyanshem, 5 Xhepa, Agjente Kimik, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Ngjyra me kontrast, XS-4XL, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 3, EN 343 Class 3:3, EN 1149-5, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 14116 Index 3
S778 Xhaketë Shiu Hi Vis Antistatike FD Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë antistatike ofron mbrojtje optimale. Rezistenca ndaj flakëve e kombinuar me ajrosjen dhe veçoritë ujë-duruese tregojnë se kjo veshje përmbush standartet e nevojshme të rrepta Europiane.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Xhep i brendshem ne kraharor, Xhep telefoni, Lak per radio, Mbyllje me kapak para, Zinxhire plastik para me dy hapje, UPF 50+, Antistatike, ARC3, Me Shtrese Izoluese, Agjente Kimik, 4 xhepa, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Me shtrese dhe mbushje te plote, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Kapuc qe paloset nen jake, Menge te trikotuara, XS-6XL, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 3, EN 1149-5, AS 4602.1 Class D/N, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 14058 Class 3, EN ISO 14116 Index 3, EN 343:2019 Class 3:1 X
S774 Xhakete Shiu Multi Mbrojtje Bizflame Lite
0.00 L 0.0 ALL
Një vlerë e re e shtuar në Linjen Multi-Protection xhaketa S774 është një version më i lehtë në peshë dhe me shumë veçori dhe përfitime.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Xhep i brendshem ne kraharor, Lak per radio, Qepje Hermetike me Shirit, Antistatike, ARC3, Rezistente ndaj Eres, Menge me Thurje, Peshe e Lehte, Zinxhir i Dyanshem, Agjente Kimik, 4 xhepa, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Kapuc qe paloset nen jake, Shirit Bio motion pattern

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 3, EN 1149-5, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), AS 4602.1 Class D/N, EN ISO 14116 Index 3, EN 343:2019 Class 3:3 X WP 11000mm MVP 13000g/m2/24hrs, AS/NZS 1906.4
S773 Xhup HiVis Flake Duruese Antistatike Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
Ky xhup plotësisht i papërshkueshëm nga uji ofron mbrojtje në kushte të rrezikshme. Karakteristikat përfshijnë rezistencën kimike dhe një kapuç të ndashëm.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Kapuc qe cmontohet, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Xhep i brendshem ne kraharor, Xhep telefoni, Vend per printim, Lak per radio, Qepje Hermetike me Shirit, Antistatike, Bel elastik ne anesore, Zinxhir i Dyanshem, Agjente Kimik, 4 xhepa, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Me shtrese dhe mbushje te plote, Menge te trikotuara, XS-5XL, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 3, EN 343 Class 3:1, EN 1149-5, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 14116 Index 3
S770 Xhakete Shiu Multi Mbrojtese Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë ujë-ndaluese dhe ajrosëse parka ofron mbrojtje në ambiente me shumë rreziqe. Ka fleece e cila mund ti shtohet brenda dhe ofron mbrojtje ekstra në mot shumë të ftohtë.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Astar qe cmontohet, Kapuc dhe funde me lidhese, Ka Shirit reflektues flake durues, Xhep i brendshem ne kraharor, Vend per printim, Lak per radio, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, ARC3, Zinxhir i Dyanshem, 5 Xhepa, Agjente Kimik, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Kapuc qe paloset nen jake, CE-CAT III

Fabric/Materials
Jelek i brendshëm Flakë-Durues i çmontueshëm. , Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU, 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Durues 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN 1149-5, EN ISO 14116 Index 3, EN 343:2019 Class 3:3 X
MV70 Xhaketë Shiu FD Multi Norm Harku Modaflame
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa Shiu FD Multi-Norm Harku Modaflame është e ndërtuar nga pëlhura me cilësi të lartë. Projektuar për të dhënë mbrojtjen më të lartë të disa normave si dukshmëria e larte rezistenca ndaj zjarrit mbrojtje kimike anti-statike e papërshkueshme nga uji dhe mbrojtje ndaj harkut elektrike. Duke përdorur një dizajn të ri ergonomik kjo xhaketë ka një përshtatje të mirë.

Features
Certifikim CE, Kapuc me forme ergonomike, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Lak per radio, Mbyllje me kapak para, Qepje Hermetike me Shirit, Menge te rregullueshme Hook & loop, Antistatike, ARC3, 9 Xhepa, Agjente Kimik, Xhepa te brendshem, Nxehtesi rezatuese dhe konvektive, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Ngjyra me kontrast, CE-CAT III, Kapuc qe mund te hiqet, Menge te para-kerrusur, Zingjir Zjarri Rezistent,

Fabric/Materials
Modaflame Rain: 98% Poliestër, 2% Fibra Karboni e Veshur me PU Ajrosës dhe Flakë-duruese e bashkuar me pëlhurë të thurur 60% Modacrylic, 40% Pambuk Flakë-rezistente, me peshë totale 350g
Shtresë 100% Pambuk Flakë-Durues 170gm2

Standards
EN 343 Class 3:1, EN ISO 20471 Class 3, EN 1149-5, EN 13034 Type 6, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 11611 Class 2A1+A2, EN ISO 11612 A1 A2 B1 C1 E3 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-1ELIM 32 CAL/CM2
FR79 Xhakete Hi Vis Bizflame Multi Elektrik
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë Hi-Vis është e çertifikuar me 7 standarte Europiane duke e bërë veshjen ideale kur kërkohet mbrojtja maksimale. Ideale në kombinim me kominoshet FR78.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Kapuc dhe funde me lidhese, Kapuc me forme ergonomike, Shtrese pambuku FR, Xhep i brendshem ne kraharor, Vend per printim, Lak per radio, Qepje Hermetike me Shirit, Antistatike, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Zinxhir i Dyanshem, 7 Xhepa, Agjente Kimik, Nxehtesi rezatuese dhe konvektive, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Ngjyra me kontrast, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Multi Rain: 80% Pambuk, 19% Polyester, 1% Fibra Karboni Antistatike, e laminuar me shtrese te dyfishte PTFE, e Veshur me PU dhe me Siperfaqe Fluorokarboni 380gm2
Shtresë 100% Pambuk Flakë-Durues 170gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 A2 B1 C1 E2, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 3, EN 343 Class 3:3, EN 1149-5, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR46 Xhaketa Sealtex Flame
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë ujë-ndaluese dhe erë-ndaluese ofron mbrojtje të shkëlqyer në kushte moti të këqija. Veçoritë përfshijnë xhepa para me kapak dhe mëngë të rregullueshme.

Features
Certifikim CE, Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur, Të rregullueshme me kopsa, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Kapuc, Peshe e Lehte, Zinxhir i Dyanshem, Agjente Kimik, 2 xhepa, Rezistente dhe elastike me nje shtrese mbrojtese nga papastertite, CE-CAT III

Fabric/Materials
Sealtex Flame: 100% Poliestër, Flakë-Duruese dhe Anti-statike, e Veshur me PU 240gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN 343 Class 3:1, EN 1149-5, EN ISO 14116 Index 1
FR41 Xhaketa Flake Duruese Hi Vis Sealtex Flame
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë e lehtë ujë-ndaluese dhe erë-ndaluese ofron mbrojtje ekselente në kushte të vështira moti. Veçoritë përfshijnë kapakë mbyllës për stuhi xhepa para me kapak dhe mëngë të rregullueshme. E izoluar ndaj nxehtësisv sipas EN ISO 20471 me shirit reflektues për dukshmëri të shtuar.

Features
Certifikim CE, Hapje me kopsa dhe zinxhire e fshehur, Të rregullueshme me kopsa, Zinxhire plastik para me dy hapje, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Kapuc, Agjente Kimik, 2 xhepa, Rezistente dhe elastike me nje shtrese mbrojtese nga papastertite, CE-CAT III, Zinxhir Europian, Shiriti reflektues FD eshte ngjitur me te nxehte,

Fabric/Materials
Sealtex Flame: 100% Poliestër, Flakë-Duruese dhe Anti-statike, e Veshur me PU 240gm2

Standards
EN 343 Class 3:1, EN ISO 20471 Class 3, EN 13034 Type 6, EN 1149-5, EN ISO 14116 Index 1, ANSI/ISEA 107 SUPPLEMENTAL CLASS E