S782 Pantallona Shiu Fosforeshente me Multi Mbrojtje Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat ajrosëse ujë-duruese me linja mbrojtëse të cilat ofrojnë mbrojtje ndaj rreziqeve të shumta. Beli plotësisht elastik dhe pjesa mbrapa e gjërë për të maksimizuar rehatinë kapëset janë përputhur me një sistem mbyllës të lehtë me togëz. Pantallonat mund të vishen me xhaketën për mbrojtje të plotë.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Rrip beli plotësisht elastik, Qepje Hermetike me Shirit, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Antistatike, ARC3, Tokeze qe Lirohet Shpejt, Perforcim nga Mbrapa per me shume mbrojtje, Agjente Kimik, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Rripa te rregulleshem me togze te cilesore, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 2, EN 343 Class 3:3, EN 1149-5, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 14116 Index 3
S781 Pantallona Shiu Hi Vis Antistatike FD Bizflame me Shtresë
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona ujë-ndaluese janë ideale kur kërkohet ngrohtësi ekstra. Rripat elastike FD i mbajnë pantallonat në vend kur përkulesh ndërsa pjesa e ngritur mbrapa mundëson ngrohtësi ekstra dhe mbrojtje.

Features
Rripa te rregullueshem, Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Rrip beli plotësisht elastik, Qepje Hermetike me Shirit, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Antistatike, ARC3, Tokeze qe Lirohet Shpejt, Agjente Kimik, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 1, EN 1149-5, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 14116 Index 3, EN 343:2019 Class 3:3 X
S780 Pantallona Shiu Fosforeshente Antistatike FD Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
Kjo veshje antistatike dhe flakë-rezistente është ajrosëse dhe ujë-duruese e mundëson gjithçka që ju nevojitet. Beli plotësisht elastik dhe pjesa mbrapa e gjërë maksimizon rehatinë mbërthimi kryhet me një sistem të shpejtë me togëz.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Rrip beli plotësisht elastik, Qepje Hermetike me Shirit, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Antistatike, Rezistente ndaj Eres, Tokeze qe Lirohet Shpejt, Perforcim nga Mbrapa per me shume mbrojtje, Pa Shtrese Izoluese, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 1, EN 1149-5, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), AS/NZS 1906.4, EN ISO 14116 Index 1, EN 343:2019 Class 3:3 X WP 11000mm MVP 13000g/m2/24hrs,
S771 Pantallona Shiu Multi Mbrojtje Bizflame
0.00 L 0.0 ALL
Ideale për kushte të vështira moti këto pantallona të cilat vishen sipër pantallonave normale orfojnë mbrojtje të plotë në ambiente me shumë rreziqe. Pjesa e jashtme e pantallonave është rezistente ndaj spërkatjeve kimike.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Rrip beli plotësisht elastik, Qepje Hermetike me Shirit, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Antistatike, ARC3, Perforcim nga Mbrapa per me shume mbrojtje, Agjente Kimik, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Rripa te rregulleshem me togze te cilesore, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Shiu: 98% Poliestër, 2% Fibra Anti-Statike, Ajrosëse, e Veshur me PU 250gm2, Shtresë 100% Pambuk Flakë-Duruese 170gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN 1149-5, EN ISO 14116 Index 3, EN 343:2019 Class 3:3 X
MV71 Pantallona Shiu FD Multi Norm Harku Modaflame
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat e Shiut FD Multi-Norm Harku Modaflame sigurojnë mbrojtje të plotë kundër një sërë standardesh dhe është e mbushur me karakteristika. Me një rrip funksion mbrapa rripat mund të hiqen tërësisht për ti kthyer në pantallona. Shirit reflektues FR që rrit shikueshmërinë ndërsa panelet tek gjuri dhe fundet mbrojnë nga papastërtitë.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Shtrese pambuku FR, Qepje Hermetike me Shirit, Antistatike, ARC3, Unaza D Perpara, Agjente Kimik, 4 xhepa, Nxehtesi rezatuese dhe konvektive, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Rripa te rregulleshem me togze te cilesore, Ngjyra me kontrast, Kopsa dhe zinxhiri rezistent ndaj flakes, Xhepa te brendshem per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, CE-CAT III, Gjunje te para-kerrusur,

Fabric/Materials
Modaflame Rain: 98% Poliestër, 2% Fibra Karboni e Veshur me PU Ajrosës dhe Flakë-duruese e bashkuar me pëlhurë të thurur 60% Modacrylic, 40% Pambuk Flakë-rezistente, me peshë totale 350g
Shtresë 100% Pambuk Flakë-Durues 170gm2

Standards
EN 343 Class 3:1, EN 1149-5, EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 2, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, EN ISO 11612 A1 A2 B1 C1 E3 F1, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 2APC 2
FR78 Pantallona Hi Vis Bizflame Multi Elektrik
0.00 L 0.0 ALL
Këto kominoshe të rehatshme ofrojnë maksimumin e mundshëm të mbrojtjes në ambjente me rreziqe të shummllojshme. Rripat elastikë mundësojnë lirshmërinë maksimale në lëvizje gjatë ditëve të punës. Ideale ë kombinim me Parka FR79.

Features
Rripa te rregullueshem, Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shtrese pambuku FR, Rrip beli plotësisht elastik, Qepje Hermetike me Shirit, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Antistatike, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Tokeze qe Lirohet Shpejt, Perforcim nga Mbrapa per me shume mbrojtje, Agjente Kimik, Nxehtesi rezatuese dhe konvektive, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Ngjyra me kontrast, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Multi Rain: 80% Pambuk, 19% Polyester, 1% Fibra Karboni Antistatike, e laminuar me shtrese te dyfishte PTFE, e Veshur me PU dhe me Siperfaqe Fluorokarboni 380gm2
Shtresë 100% Pambuk Flakë-Durues 170gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 A2 B1 C1 E2, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 2, EN 343 Class 3:3, EN 1149-5, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR47 Pantallona Zjarri Sealtex
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona flakë-duruese ofrojnë mbrojtje ekselente ndaj kushteve të ashpra të motit ujit dhe erës. Veçoritë përfshijnë fund të rregullueshvm për të siguruar veshje & zhveshje të lehtë për përdoruesin.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Beli i rregullueshem me lidhese, Peshe e Lehte, Agjente Kimik, Rezistente dhe elastike me nje shtrese mbrojtese nga papastertite, CE-CAT III

Fabric/Materials
Sealtex Flame: 100% Poliestër, Flakë-Duruese dhe Anti-statike, e Veshur me PU 240gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN 343 Class 3:1, EN 1149-5, EN ISO 14116 Index 1
FR43 Pantallona Flake Duruese Hi Vis Sealtex Flame
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona ofrojnë mbrojtje të shkëlqyer kundër elemteve të vështira. Janë ujë-ndaluese dhe erë-ndaluese. Veçoritë përfshijnë fundet e këmbëve të rregullueshme për një veshje më të lehtë. Izolim ndaj nxehtësisë sipas EN ISO 20471 me shirit reflektues për dukshmëri të shtuar.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Peshe e Lehte, Agjente Kimik, Rezistente dhe elastike me nje shtrese mbrojtese nga papastertite, CE-CAT III, Shiriti reflektues FD eshte ngjitur me te nxehte

Fabric/Materials
Sealtex Flame: 100% Poliestër, Flakë-Duruese dhe Anti-statike, e Veshur me PU 240gm2

Standards
EN 13034 Type 6, EN ISO 20471 Class 1, EN 343 Class 3:1, EN 1149-5, EN ISO 14116 Index 1