FR89 Kemishe Flake Duruese Bizflame 88/12
0.00 L 0.0 ALL
Kjo këmishë është e lehtë dhe e rehatshme. Ofron mbrojtje maksimale dhe garanton rezistencë të përhershme nga flaka dhe ARC2 për mbrojtje nga harku elektrik. Fundi i këmishes do të qendrojë i rregullt në lëvizje gjatë gjithë ditës. Cilësimet përfshijnë mëngë të rregullueshme me kopsa dhe xhepa në kraharor me kapak.

Features
Certifikim CE, UPF 50+, ARC2, 5XL, Peshe e Lehte, 2 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Mbrojte e dyfishte, Nxehtesi rezatuese dhe konvektive, Kopsa per menget, Kemishe e Gjate, CE-CAT III, Ngjyra e re

Fabric/Materials
Bizflame 88/12: 88% Pambuk, 12% Nailon 237gm2

Standards
NFPA® 2112, NFPA® 70E, ASTM F1506-10a, EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 8.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 69.1%), ELIM TESTING IN PROGRESS
FR69 Kemishe Zjarr Duruese Bizflame Plus
0.00 L 0.0 ALL
Duke ofruar një pamje më formale kjo këmishë me mëngë të gjata mbron kundër rreziqeve të nxehtësisë flakës kimikateve të lehta dhe është anti-statike. Mbërthimi përpara me bulesë të kopsave rrit pamjen profesionale ndërsa gjithashtu ofron mbrojtje maksimale FD dhe ofron rehati gjatë gjithë ditës.

Features
Certifikim CE, Kopsa te fshehura para, Antistatike, Peshe e Lehte, Agjente Kimik, 2 xhepa, Kopsa per menget, Kemishe e Gjate, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN 1149-5, EN 13034 Type PB [6], EN ISO 11612 A1 B1 C2