MV72 Xhaketë Sofshell Modaflame Multi Norm Arc
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa Sofshell Modaflame Multi-Norm Arc është ndërtuar nga një pëlhurë softshell shumë mbrojtëse me 3 shtresa. Duke përdorur elementët e modakrilik dhe fibër karboni kjo softshell siguron mbrojtje ndaj flakës kimikateve anti-statike dhe ka dukshmerise të lartë. Një zinxhir interaktiv lejon Sofshell-in të bashkohet në një xhaketë të jashtme për izolim shtesë nëse kërkohet.

Features
Certifikim CE, Mbrojtese per mjekren, Fund i rregullueshem me lidhese, Ka Shirit reflektues flake durues, Lak per radio, Mbyllje me kapak para, Menge te rregullueshme Hook & loop, Xhepa me Zinxhire, Antistatike, ARC2, 3 shtresa, Agjente Kimik, 3 xhepa, Pelhure ujeduruese e trajtuar per rezistence ndaj flakes, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Ngjyra me kontrast, Zinxhir interaktiv, CE-CAT III, Zingjir Zjarri Rezistent

Fabric/Materials
Modaflame Rain: 98% Poliestër, 2% Fibra Karboni e Veshur me PU Ajrosës dhe Flakë-duruese e bashkuar me pëlhurë të thurur 60% Modacrylic, 40% Pambuk Flakë-rezistente, me peshë totale 350g
Shtresë 100% Pambuk Flakë-Durues 170gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 2, EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 1149-5, EN 13034 Type PB [6], ELIM TESTING IN PROGRESS, EN ISO 14116 Index 3