FR81 Xhup Flake Durues me Zinxhir
0.00 L 0.0 ALL
FR81 është flakë-rezistues i përhershëm. Fibrat e përdorura në këtë rrobë janë natyralisht flakë-rezistuese dhe nuk i ikën kjo veti gjatë larjeve. Ky xhup i rehatshëm me kapuç ofron një mbrojtje ARC2 kundër harkut elektrik. Xhepat përara mundësojnë një vend të ngrohtë për mbajtjen e duarve.

Features
Certifikim CE, UPF 50+, ARC2, Perimetri me Rige, 2 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Permbajtje e larte pambuku, Menge te trikotuara, CE-CAT III

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 1149-5, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR72 Triko Flake Duruese Hi Vis Anti Statike
0.00 L 0.0 ALL
Kjo triko është dizenjuar për të dhënë mbrojtje në dukshmëri nga çdo drejtim. Veçoritë përfshijnë mëngë dhe buzë anësore me qepje të holla për të dhënë një veshje me stil dhe të rehatshme.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, UPF 50+, ARC2, Perimetri me Rige, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Permbajtje e larte pambuku, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Menge te trikotuara flake reziztuese per me shume siguri, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 3, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=16 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=86%), EN 1149-5, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR12 Triko Flake Duruese Antistatike, me M/Gjata
0.00 L 0.0 ALL
Ideale për puntorët e ekspozuar ndaj nxehtësisë në kushtet e punës. Veçoritë e kësaj veshjeje përfshijnë mëngë dhe kyçe raglan jakë rrumbullake dhe të ngritura duke e bërë atë të rehatshme dhe të lehtë për tu veshur.

Features
UPF 50+, Antistatike, ARC2, 4XL, Perimetri me Rige, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Permbajtje e larte pambuku, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Menge te trikotuara, Menge te trikotuara flake reziztuese per me shume siguri, CE-CAT III

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=16 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=86%), EN 1149-5