FR96 Bluze Zjarre Duruese Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
Kjo bluzë e rehatshme që është bërë nga një pëlhurë me ndërthurje e cila është e lehtë por dhe ofron izolim të lartë. Ideale për përdorim në një sërë industrish ky artikull ofron rezistencë të përhershme ndaj flakës.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, UPF 50+, ARC2, Nxehtesi rezatuese dhe konvektive, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Jake Crew, Prerje e bollshme, CE-CAT III

Fabric/Materials
60% Modacrylic, 40% Pambuk 280gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2, B1, C1, EN ISO 11611 Class 1A1, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 3, ASTM F1959/F1959M-12 ATPV 9 CAL/CM2 (HAF 80.8%)ELIM TESTING IN PROGRESS
FR11 Bluze T Shirt Flake Duruese Antistatike, me M/Gjata
0.00 L 0.0 ALL
Ndërtim me cilësi të lartv dhe material cilësor në përbërjen dhe veçori anti-statike e flakë-rezistente që e bëjnë këtë bluzë të veçantë nga konkurentët e saj.

Features
Veshje Ajrosese, UPF 50+, Antistatike, ARC1, 5XL, Ngjyre e qendrueshme, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Menge te trikotuara, Menge te trikotuara flake reziztuese per me shume siguri, CE-CAT III

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12EBT = 4.3 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 66%), EN 1149-5