MV46 Pantallona FD Hi Vis Modaflame
0.00 L 0.0 ALL
Në përputhje me standardet e shumta EN këto pantallona ofrojnë mbrojtje ideale kundër ekspozimit ndaj rreziqeve industriale. Beli elastik jep liri në lëvizje dhe siguron që veshja të qendrojë e përshtatshme. Karakteristikat e shkëlqyera përfshijnë xhepat e mbrojtëseve të gjurit me dy nivele gjatësinë e këmbës së rregullueshme dhe qepjen e trefishtë për qëndrueshmëri shtesë.

Features
Bel elastik mbrapa, Certifikim CE, Qepje e Trefishte, UPF 50+, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 9 Xhepa, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, CE-CAT III, **Stok me EN 13034 në fillim të vitit 2020**

Fabric/Materials
Modaflame: 60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 280gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B2C1F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=8.4CAL/CM<sup>2</sup>(HAF=75.8%), EN 13034 Type PB [6], ELIM TESTING IN PROGRESS
MV36 Pantallona FD HiVis Modaflame RIS
0.00 L 0.0 ALL
Te dizenjuara per tu veshur me xhaketen MV35 keto pantallona ofrojne mbrojtjen optimale ne ambiente me rreziqe te shumta. Teknologjia e avancuar e pelhures mundeson nje game cilesimesh si rezistence te perhershme ndaj flaes mbrojtje nga sperkatjet kimike harku elektrik dhe shkendijat e saldimit.

Features
Bel elastik mbrapa, Certifikim CE, Xhep vizore, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, UPF 50+, Antistatike, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 9 Xhepa, Agjente Kimik, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Xhep i fshehur telefoni, Xhep mbajtes ne anen e majte, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, CE-CAT III, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Fabric/Materials
Modaflame HVO Woven: 61% Modakrilik, 18% Fije Mëndafshi, 15% Poliestër, 5% Aramid, 1% Fibër Karboni 300gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5, EN ISO 20471 Class 2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type 6, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), ASTM F1959/F1959M-14e1 ATPV 8.1 CAL/CM2 (HAF 73%)
MV26 Pantallona FD Hi Vis Modaflame
0.00 L 0.0 ALL
Në përputhje me standardet e shumta EN këto pantallona ofrojnë mbrojtje ideale kundër ekspozimit ndaj rreziqeve industriale. Bel elastik që lejon lirinë e lëvizjes.

Features
Bel elastik mbrapa, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Xhepa te bollshem, 9 Xhepa, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, **Stok me EN 13034 në fillim të vitit 2020**,

Fabric/Materials
Modaflame: 60% Modacrylic, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 280gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B2 C1 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=8.4 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=75.8%), EN 1149-5, AS/NZS 1906.4, EN 13034 Type PB [6]
FR92 Pantallona Hi Vis Bizflame Pro
0.00 L 0.0 ALL
Ky dizajn bashkohor ofron mbrojtjen maksimale të standarteve të shumta EN dhe garanton rehati të lartë. Këto pantallon me dukshmëri të lartë kanë si veçori një xhep të gjërë me akses të lehtë anësor në këmbë xhep funksional për vizore dhe dy xhepa të bollshëm mbrapa.

Features
Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Bel gjysem elastik, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Antistatike, Xhepa anesore, 6 Xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Ngjyra me kontrast, Xhep mbajtes ne anen e majte, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Pro: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN ISO 20471 Class 2, EN 1149-5
FR66 Pantallona Anti Flake Bizflame Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Të projektuara për të performuar në kushtet më të vështira këto pantallona kombinojnë komoditetin e fortë dhe funksionalitetin e shkëlqyer. Të ndërtuara duke përdorur pëlhura të qëndrueshme që i rezistojnë larjes industriale duke ruajtur formën dhe ngjyrën gjatë gjithë jetës së pantallonave.

Features
Certifikim CE, UPF 50+, Antistatike, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Bel elastik ne anesore, 8 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, 100% Pa metal, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, CE-CAT III, Larje ne pastrim kimik, Lavanderi industriale ne 75°C dhe Makineri tharëse 155°C

Fabric/Materials
Bizflame Ultra: 80% Pambuk, 19% Poliestër, 1% Fibra Karboni 340gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 1 A1+A2, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN 13034 Type PB [6], ASTM F1959/F1959M-12ATPV 16 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 83.7%), ELIM TESTING IN PROGRESS
FR62 Pantallona Hi Vis Multi Mbrojtje
0.00 L 0.0 ALL
FR62 është e ndërtuar nga pëlhura inovative Bizflame Plus. Kjo veshje e rehatshme ofron mbrojtje kundër rreziqeve të shumta duke përfshirë ekspozimin ndaj nxehtësisë zjarrit kimikateve harqeve elektrike dhe saldimit. Veçoritë përfshijnë: shirita Hi-Vis me qepje të dyfishtë në këmbë një hapje me zinxhir dy xhepa me kapak një xhep me kapak mbrapa dhe një xhep veglash të poshtëm me kapak.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhep mbrapa, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Xhep vizore, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, ARC2, Hapje anesore, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 6 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Ngjyra me kontrast, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Mbrojtje Saldimi klasi 2, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Multi: 99% Pambuk, 1% Fibër Karboni 345gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, EN ISO 20471 Class 2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV = 13.6 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 82%), EN 1149-5, EN 13034 Type PB [6], ELIM TESTING IN PROGRESS
FR56 Pantallona Bizflame Plus
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona janë të ndërtuara me shirit me dukshmëri të lartë për më shumë dukshmëri. Veçoritë përfshijnë qepje me thurje të trefishtë shirit me dukshmëri të lartë në këmbë xhepa për mbrojtëset e gjurit xhep vizore hapje ballore me zinxhir dhe hapja e poshtme e këmbëve me zinxhir.

Features
Xhep mbrapa, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Bel gjysem elastik, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, ARC2, 4XL, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Ngjyra me kontrast, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ELIM TESTING IN PROGRESS
FR36 Pantallona Bizflame Pro
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona rezistente ofrojnë rehati dhe mbrojtje në përputhje me disa standarte Europiane EN. Veçoritë përshijnë një bel të rehatshëm xhep për vizore dhe njv xhep për celular në pjesën e pasme.

Features
Bel elastik mbrapa, Xhep mbrapa, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Antistatike, 4 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Pro: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E3 F1, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, EN 1149-5
FR26 Pantallona Bizflame Plus
0.00 L 0.0 ALL
Këto Pantallona janë të ndërtuara me shirit reflektues me dukshmëri të lartë me ngjitje të dyfishtv për më shumë dukshmëri. Veçoritë përfshijnë: qepje të trefishtë shirita të hollë fosforeshent tek këmbët xhepa për vendosjen e mbrojtësve të gjurit xhep për vizore zinxhir bronxi përpara dhe fundi i pantallonave që mund të rregullohet.

Features
Xhep mbrapa, Zinxhire bronxi, Certifikim CE, Bel gjysem elastik, Xhep vizore, Qepje e Trefishte, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, Antistatike, ARC2, 4XL, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, 7 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizflame Plus: 99% Pambuk, 1% Fibra Karboni 350gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 2A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV=13.6 Cal/CM<sup>2</sup> (HAF=82%), EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1
FR14 Tuta Flake Duruese Antistatike
0.00 L 0.0 ALL
Të dizenjuara për ambjente të freskëta për të mbajtur përdoruesin ngrohtë rehat dhe të sigurtë. Beli elastik lejon liri në lëvizje dhe ngushtim tek kyçet që ndihmon në ruajtjen e ngrohtësisë brenda.

Features
Veshje Ajrosese, Rrip beli plotësisht elastik, UPF 50+, ARC1, 4XL, Perimetri me Rige, Ngjyre e qendrueshme, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, Vetite flakerezistuese nuk veniten , CE-CAT III,

Fabric/Materials
Modaflame Knit: 60% Modakrilik, 39% Pambuk, 1% Fibra Karboni 210gm2

Standards
EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12EBT = 4.3 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 66%), EN 1149-5
FR06 Pantallona Anti Flake Dyngjyrshe Bizflame Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Dizajn bashkkohor që përdorur pëlhurat të durueshme duke kombinuar rehatinë dhe funksionalitetin. Pëlhura e fortë është mjaftueshëm rezistente për ti bërë ballë larjeve industriale duke ruajtur formën dhe ngjyrën gjatë gjithë jetës së pantallonave.

Features
Certifikim CE, UPF 50+, Antistatike, ARC2, Ka Shirit Flake Durues per Larje Industriale, Bel elastik ne anesore, 8 Xhepa, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Rezistente ndaj flakeve, Nxehtesi rezatuese konvektive dhe me kontakt, E certifikuar per mbrojtjen nga skorjet e metaleve te shkrira, 100% Pa metal, Xhepa me dy pozicione per mbrojteset e gjurit, Madhësia e këmbës e rregullueshme, CE-CAT III, Larje ne pastrim kimik, Lavanderi industriale ne 75°C dhe Makineri tharëse 155°C,

Fabric/Materials
Bizflame Ultra: 80% Pambuk, 19% Poliestër, 1% Fibra Karboni 340gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 1 A1+A2, EN 1149-5, IEC 61482-2 IEC 61482-1-2 Class 1, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 16 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF 83.7%), EN 13034 Type PB [6]
BZ31 Pantallona për Saldatorë Bizweld Cargo
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat për Saldatorë Zjarr-duruese Bizweld Cargo ofrojnë mbrojtje kundër rreziqeve termike harkut elektrik si edhe garanton rezistencë ndaj flakëve. Gjithashtu këto panatallona moderne kanë bel elastik për komoditet dhe lehtësi në lëvizje xhepat e mjaftueshëm mundësojnë ruajtje të përshtatshme për sendet tuaja.

Features
Bel elastik mbrapa, Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Xhep vizore, UPF 50+, ARC2, 5XL, 7 Xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Mbrojte e dyfishte, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
NFPA® 2112, NFPA® 70E, ASTM F1506-10a, EN ISO 11611 Class 1A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1
BZ30 Pantallona Saldatori Bizweld
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat Bizweld janë dizenjuar për të dhënë maksimumin e mbrojtjes dhe rehatisë. Qepje të dyfishta për rezistencë ekstra dhe xhepa anësorë me një xhep ekstra anësor të vendosur në mënyrë të përshtatshme për lëvizje të shpejtë dhe të lehtë.

Features
Certifikim CE, Bel gjysem elastik, Xhep vizore, Xhepa anesore, Qepje te dyfishte, UPF 50+, ARC2, 5XL, Ambalazhim per Reklamim, 3 xhepa, Rezistente ndaj flakeve, Mbrojte e dyfishte, CE-CAT III

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
EN ISO 11611 Class 1A1+A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, ELIM TESTING IN PROGRESS
BZ14 Pantallona FD Bizweld Iona
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat Flakë-duruese Bizweld Iona ofrojnë komoditet dhe performancë të zgjeruar. Mbrojtje të shkëlqyera ndaj saldimit këto pantallona sigurojnë mbrojtje të jashtëzakonshme ndaj nxehtësisë rrezatuese dhe spërkatjeve të hekurit të shkrirë. Karakteristikat kryesore përfshijnë xhepat anësorë xhepin e rripit dhe shiritin reflektues në skajet e këmbëve.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Bel gjysem elastik, Xhep vizore, Xhepa anesore, Qepje te dyfishte, UPF 50+, ARC2, Ambalazhim per Reklamim, 3 xhepa, Mbrojte e dyfishte, CE-CAT III,

Fabric/Materials
Bizweld: 100% Pambuk, Sipërfaqe Flakë-Duruese 330gm2

Standards
EN ISO 11612 A1+A2 B1 C1 E2 F1, EN ISO 11611 Class 1A1 + A2, ASTM F1959/F1959M-12ATPV 11.2 CAL/CM<sup>2</sup> (HAF = 80.4%), ELIM TESTING IN PROGRESS