FR85 Xhakete Hi Vis Antistatike Rezistente ndaj Flakes
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë e lehtë me mëngë të gjata i ofron mbrojtje të plotë pjeses së sipërme të trupit. Kjo xhaketë mund të përdoret në një gamë të gjërë situatash ku kërkohet mbrojtja e lartë. Mund të vishet sipër veshjeve me numer 2 ose 3 për të ofruar mbrojtje të plotë ndaj flakës.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Mbyllje Hook & loop, Antistatike, Peshe e Lehte, Rezistente ndaj flakeve, 100% Pa metal

Fabric/Materials
Bizflame Work Antistatic 98% Poliestër 2% Fibra Karboni, Thurje Warp, 120g 120gm2

Standards
EN ISO 14116 Index 1, EN 1149-5, EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
FR75 Jelek Hi Vis Flake Durues
0.00 L 0.0 ALL
FR75 është një shtese e re në koleksionin tonë të jelekëve flakë-durues. I çertifikuar nga EN ISO 20471 Klasi 2 dhe EN ISO 14116 Indeksi 1. Jeleku duhet të vishet me veshjet me Indeksin 2 ose 3 për të ofruar mbrojtje ndaj flakëve.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Mbyllje Hook & loop, Peshe e Lehte, Prerje e bollshme

Fabric/Materials
Bizflame Work: 100% Poliestër, Thurje e Përdredhur 160gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 14116 Index 1
FR71 Jelek Hi Vis Anti Statik Flake Duruese
0.00 L 0.0 ALL
Veçoritë përfshijnë shirita reflektues 5cm të gjere dy përreth trupit dhe një në secilën shpatull. I lehtë dhe i rehatshëm kjo veshje është perfekte për punën në klimë të ngrohtë.

Features
Certifikim CE, Ka Shirit reflektues flake durues, Mbyllje Hook & loop, Antistatike, Peshe e Lehte, Prerje e bollshme

Fabric/Materials
Bizflame Work Antistatic: 98% Poliestër 2% Fibra Karboni, Thurje Warp 120gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, EN 1149-5, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 14116 Index 1, AS/NZS 1906.4