H12062 Halena FORTRESS Xhakete Saldimi
0.00 L 0.0 ALL
Dark brown leather jacket, back from fire-retardant fabric, Kevlar stitching
H12005 Perparse Saldimi MARIN
0.00 L 0.0 ALL
Welding leather apron, covered shoulders
H12004 Menge Saldimi DAG LEFT
0.00 L 0.0 ALL
Leather, price per piece
H12003 Menge Saldimi DAG RIGHT
0.00 L 0.0 ALL
Leather, price per piece
H12002 Menge Saldimi DAG Pair
0.00 L 0.0 ALL
Leather, price per pair
H12001 Saldimi mbulese kembesh GAL
0.00 L 0.0 ALL
Leather, price per pair
SW34 Xhaketë Lëkure Saldimi
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë saldimi me cilësi të lartë është bërë nga një lëkurë e bute dhe e qepur me fije para-aramide. Ajo ofron mbrojtje të trupit gjate saldimit dhe është projektuar për në mjediset më të vështira.

Features
Certifikim CE, Hapje para me hook & loop te fshehur, Menge te rregullueshme Hook & loop, E dizenjuar per tu veshur ne nje ambient pune te veshtire, Mbrojtje Saldimi klasi 2

Fabric/Materials
Lekure Lope, trashesi 1.3mm, Lekure Lope, trashesi 1.3mm

Standards
EN ISO 11611 Class 2 A1
SW33 Kapuç Lëkure
0.00 L 0.0 ALL
Mundëson mbrojtje jetësore për zona si koka dhe qafa. Ky kapuc është i përbërë nga lëkura e lopës e holluar. Materiali i fortë është i përshatshëm për punët më të vështira të saldimit.

Features
Certifikim CE, E dizenjuar per tu veshur ne nje ambient pune te veshtire, E dizenjuar per nje veshje komforte, Mbrojtje Saldimi klasi 2

Fabric/Materials
Lekure Lope, trashesi 1.3mm, Lekure Lope, trashesi 1.3mm

Standards
EN ISO 11611 Class 2 A1
SW32 Mbrojtëse Lëkure Për Çizmet
0.00 L 0.0 ALL
Mbrojtëse çizmesh me kualitet Premium me lëkurë të ndarë lope. Materiali i plotë mbron këmbën kur saldon dhe është dizenjuar të zgjasë edhe në ambiente të veshtira.

Features
Certifikim CE, E dizenjuar per tu veshur ne nje ambient pune te veshtire, E dizenjuar per nje veshje komforte, Pale, Mbrojtje Saldimi klasi 2

Fabric/Materials
Lekure Lope, trashesi 1.3mm, Lekure Lope, trashesi 1.3mm

Standards
EN ISO 11611 Class 2 A1
SW20 Mëngë Lëkure Për Saldim
0.00 L 0.0 ALL
Mëngë cilësore për saldim të realizuara nga lëkura e holluar e lopës me qepje. Dizenjuar për të mbrojtur parakrahun dhe bërrylin në kushtet më të veshtira. Fundet elastike sigurojnë mbrojtje maksimale e gjithashtu dhe me përputhje të sigurtë për salduesit.

Features
Certifikim CE, Menge elastike, E dizenjuar per tu veshur ne nje ambient pune te veshtire, E dizenjuar per nje veshje komforte, Mbrojtje Saldimi klasi 2

Fabric/Materials
Lekure Lope, trashesi 1.3mm, Lekure Lope, trashesi 1.3mm

Standards
EN ISO 11611 Class 2 A1
SW10 Përparëse Lëkure Për Saldim
0.00 L 0.0 ALL
Përparëse cilësore për saldim e përbërë nga lëkura e prerë e lopës me qepje para-aramid. Përparësja mbron kraharorin dhe pjesën e sipërme të këmbëve kur saldon dhe është e dizenjuar për të qënë jetëgjatv në kushtet më të vështira. Shiritat rregullues dhe hapja e lehtë me togëz sigurojnë një përparëse të sigurtë me përputhje perfekte.

Features
Rripa te rregullueshem, Certifikim CE, Hapje para me hook & loop te fshehur, Tokeze qe Lirohet Shpejt, E dizenjuar per tu veshur ne nje ambient pune te veshtire, Mbrojtje Saldimi klasi 2

Fabric/Materials
Lekure Lope, trashesi 1.3mm, Lekure Lope, trashesi 1.3mm

Standards
EN ISO 11611 Class 2 A1