94403-02 Skipper GRINDER S3 ESD SRC
0.00 L 0.0 ALL
Sole
PU / PU ESD-plus SRC
Double density PU sole, Outer- and in-between sole with ESD compound. For use in contact with sensitive electronic equipment. Light and comfortable, very versatile, highly non-slip SRC Antislip standard.

Removable Insole
Five 4 Fit
Highly breathable and absorbent anatomic insole.Multilayer structure to take advantage of the peculiarities of each component. Dry and with a comfortable memory foam “pillow” Details

Protection elements
Alu Sxt 2.0 and Anti-perforation KX insert
Toecap “Alu Sxt 2.0” with differentiated thicknesses, resistant to 200J. Non metal perforation resistant Insert to over 1100 N with a 3.0 mm truncated cone nail.Protection over the entire sole of the foot. Flexible and comfortable Details

Lateral stability
Dynamic HC Control
Ergonomic rigid internal structure. It houses the heel into the right seat, adjusting the foot support and control of the ankle sideways movements. It keeps the foot tight to the shoe, allowing the perfect fit. Details

Torsional stability
StabilActive
Support made of rigid plastic material. It stabilizes the heel bone, the instep and tarsal joints, without altering energy absorption. A support for the natural movement of the foot; it provides comfort and greater stability. Details

Electrical features
ESD
ESD footwear discharge static electricity and avoid damaging surrounding objects; they are designed in compliance with the following standards: IEC EN 61340-5-1:2016 - IEC EN 61340-4-3:2018 - IEC EN 61340-4-5:2018. Details

Other
DUALMICRO
Double non-slip layer of microfibre, resistant up to 200,000 cycles. Makes the footwear more comfortable, blocking the foot during use. Details

Features
Upper
Printed Drummed Suede Hydro
Lining
Breezy 3D, two-layers combination
Insole
Five 4 Fit
Toe Cap
Alu SXT 2.0 Toe cap
Resistance to Perforation
Textile resistant to 3.0 mm nail – X Method
B0169* GREENWICH S3 SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Women’s width

Features
Upper: Water-Resistant Nubuck
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: Steel
Sole: Antifatigue AirTech single density

Standards
EN ISO 20345:2012 S3 SRC
B0114N* VERDI S3 SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Heat resistant 1 minute up to 300°C
Cold insulation up to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Features
Upper: Water-Resistant Nubuck
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: Aluminium
Sole: Double-Density PU/HRO Rubber i-daptive® Technology

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 HRO CI SRC
B0883B* BE-JETTY TOP S3 CI SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Cold insulation down to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Waxy Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin Technology 4x4

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 CI SRC
B0883* BE-BROWNY TOP S3 HRO CI SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Cold insulation down to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Waxy Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin Technology 4x4

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 CI SRC
B0610* RAFTING TOP S3 SRC
0.00 L 0.0 ALL
Features
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Full Grain Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 SRC
B0678* BOWLING TOP S3 SRC
0.00 L 0.0 ALL
Features
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Women’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Technical Textile and Suede Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 SRC
B0678B* TENNIS TOP S3 SRC
0.00 L 0.0 ALL
Features
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Women’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Technical Textile and Suede Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 SRC
BASE SMART Boots
0.00 L 0.0 ALL
BASE HYGIENE Boots
0.00 L 0.0 ALL
BASE SPECIAL Boots
0.00 L 0.0 ALL
B1001B* K-ROAD TOP S3 HRO CI SRC
0.00 L 0.0 ALL
Features
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Heat resistant 1 minute up to 300°C
Cold insulation down to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Women’s width

Materials
Upper: Water-Resistant Nubuck
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: Aluminium
Sole: Double-Density PU/HRO Rubber i-daptive® Technology

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 HRO CI HI SRC
FW69* Kepuce me Qafe Mustang S3
0.00 L 0.0 ALL
Të dizenjuara për rehati siguri dhe besueshmëri. Këpucët Mustang kanë mbrojtje të plotë S3 dhe një sistem 360° mbështetës maksimal të kyçit të këmbës.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Lekure Sade e plote, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim (PR), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Shuall i mesem i lehte PU i bute, Shual Eva per Kupucet, Skilet mbrojtes i veshur 360 grade me gome, Pjesa siper lekure e plote

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Kali, Materiali i Shuallit: PU/TPU F12

Standards
EN ISO 20345 S3 SRC
FW66 Kepuce me Qafe All Weather S3 WR
0.00 L 0.0 ALL
Mbrojtje e plotë S3 në një këpucë me stil hiker. Me një shtresë plotësisht ujë-ndaluese dhe ajrosëse me shollë të mesme çeliku majë çeliku dhe ajrosëse.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Membrane 100% Ujedaluese, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Lekure kamoshi lope, Shuall Rezistente ndaj Nxehtesise - 120,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: PU/PU F51

Standards
EN ISO 20345
FW63 Kepuce me Qafe Trekker S1P
0.00 L 0.0 ALL
Këpuca me Qafë Trekker S1P në një ngjyrë të ngrohtë të kombinuar të zezë dhe të zezë/gri e përshtatshme me veshjet e punës me linja të brendshme ajrosëse dhe vrimëza të mbyllura.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim (PR), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Lekure kamoshi lope,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: PU/PU F12

Standards
EN ISO 20345
FW57 Kepuce me Qafa All Weather S3 WR
0.00 L 0.0 ALL
Kjo këpucë me qafë S3 përmban një ajrosje që është e përkryer për përdorim në të gjitha kushtet. Mbrojtësja e gishtave prej çeliku dhe shualli i mesem për mbrojtje të plotë me një shuall të fortë TPU për stabilitet dhe rezistence ndaj konsumit më të madh.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Membrane 100% Ujedaluese, Pershtatje e Gjere, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim (PR), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Rrjete ajrosese 3D, Lekure e plote demi, Shtrese Mbrojtese TPU te Gishtat, Shuall Rezistente ndaj Nxehtesise - 120,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope e Lëmuar, Materiali i Shuallit: PU/TPU F12
FW35 Kepuce me Qafe Welted Plus SBP HRO
0.00 L 0.0 ALL
Kjo Këpucë me qafë SBP Welted mundëson rehati dhe durueshmëri maksimale për përdoruesin. Veçoritë e shtuara përfshijnë një mbrojtje të nyjeve për mbështetje maksimale dhe një shtresë në thembër për heqje më të lehtë.

Features
Certifikim CE, Lekure Sade e plote, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle Anti-Rreshkitje (SRA), Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Lekure e plote demi, Mbrojtje e perforcuar e kycit te kembes, Dhembza te thembra, Shualli me densitet te njejte,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Plotë e Lëmuar, Materiali i Shuallit: Gomë F07

Standards
EN ISO 20345
FW32 Kepuce me Qafe Constructo Nubuck S3 HRO
0.00 L 0.0 ALL
Një dizajn me stil dhe plot me specifikime sigurie. Majë çeliku dhe shollë e mesme me lëkurë S3 Nubuck e plotë uje-rezistente dhe me shollë të jashtme gome rezitente nxehtësie deri në 300⁰C HRO.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle Anti-Rreshkitje (SRA), Sholle e mesme celiku, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Lekure e plote demi

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Plotë e Lëmuar, Materiali i Shuallit: Phylon/Gomë F08

Standards
EN ISO 20345
FW31 Kepuce me Qafe Mid Cut Nutbuck SB HRO
0.00 L 0.0 ALL
Mid Cut Nutbuck me shollë të jashtme gome rezistente dhe me një rrjetë ajrosëse për më shumë rehati.

Features
Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Lekure Sade e plote, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle Anti-Rreshkitje (SRA), Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Shuall gome rezistent ndaj rreshkitjev evajrave dhe naftes

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Plotë e Lëmuar, Materiali i Shuallit: Phylon/Gomë F08

Standards
EN ISO 20345