B0745 ELK Riggers
0.00 L 0.0 ALL
FW29 Cizme Rigger me Maje te Gomuar S3 Cl
0.00 L 0.0 ALL
Mbrojtje e plotë S3 me çmim të arsyeshëm. Çizmet Rigger S3 ofrojnë siguri të lartë në mbrojtje me hekur të gishtave dhe veshje të lehtë. Linja gëzofi për ndjesi tepër të rehatshme.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Izolim ndaj te ftohtit, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 200°C, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC),

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Bualli, Materiali i Shuallit: PU/PU F03

Standards
EN ISO 20345
FW13 Cizme Rigger S1P CI (Maje e Gomuar)
0.00 L 0.0 ALL
Çizme Rigger me shtresë termo-izoluese me majë të gomuar mbrojtëse dhe taban anti-shpim çeliku shuall me densitet të dyfishte anti-statike rezitente ndaj naftës dhe vajrave. Ideale për punë në ambjente të ftohta

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Izolim ndaj te ftohtit, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 200°C, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/PU F03

Standards
EN ISO 20345
FW12 Cizme Rigger, Termo Izoluese S1P CI HRO
0.00 L 0.0 ALL
Stili i çizmeve Rigger është shumë i shitur dhe ofron mbrojtje të shkëlqyer. Këto çizme Rigger janë ekstremisht të forta të rehatshme dhe të gjithanshme me shtresë të brendshme prej gëzofi e cila e ruan ngrohtësinë brenda. Me majë mbrojtëse dhe taban anti-shpim çeliku e mbrojtje anti-statike.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Izolim ndaj te ftohtit, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/Gomë F19

Standards
EN ISO 20345
FW06 Kepuce Rigger Saldatori S1P HRO
0.00 L 0.0 ALL
Çizmet Rigger ju vijnë me veçori si: majë mbrojtëse dhe taban anti-shpim çeliku shuall rezistent ndaj naftës vajrave e temperaturave të larta. Ideale për punonjësit e ndërtimit të rrugëve.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC),

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/Gomë F19

Standards
EN ISO 20345
FT13 Cizme Rigger Pro S3 CI
0.00 L 0.0 ALL
Komfort total çizme me shtrese gëzofi për mbrojtje në ambiente të ftohta. Mbrojtja e gishatave dhe shualli i mesëm me hekur e mbajnë këmbën tuaj të sigurtë ndërsa dizenjoja e sipërme e mban të fortë duke mundësuar mbrojtje të kyçit dhe të thembrës.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Izolim ndaj te ftohtit, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Dhembza te thembra,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/PU F03

Standards
EN ISO 20345
FT12 Cizme Rigger Pro S3 CI HRO
0.00 L 0.0 ALL
Dizenjo inovative e çizmeve rigger prodhuar me standartet më të larta të mbrojtjes. Mbrojtje e kyçit pjesa e shuallit e ngritur mbi gishta me TPU për të rritur jetëgjatësine e pjesës sipër. Densiteti i dyfishtë i shuallit të jashtëm PU/Gome mundëson rezistencë të lartë ndaj rrëshqitjes dhe nxehtësisë.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Izolim ndaj te ftohtit, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shtrese gezofi, Shtrese Mbrojtese TPU te Gishtat, Dhembza te thembra

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/Gomë F19

Standards
EN ISO 20345
FC16 Cizme Rigger Indiana S3 HRO
0.00 L 0.0 ALL
Prezantojmë Çizmet Rigger me mbrojtje 100% jo metalike me karakteristika: mbrojtëse të gishtasheve dhe shuall të mesëm anti-shpim prej fibreglass dhe shuall me rezistencë ndaj nxehtësisë deri në 300°C. Të lehta dhe ideale për kushte të ngrohta.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Buffalo Grain Oil, Materiali i Shuallit: PU/Gomë F47

Standards
EN ISO 20345