B0676* BOWLING S3 SRC
0.00 L 0.0 ALL
Features
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Women’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Technical Textile and Suede Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 SRC
B0676B* TENNIS S3 SRC
0.00 L 0.0 ALL
Features
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Women’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Technical Textile and Suede Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 SRC
B0677* MARATHON S3 SRC
0.00 L 0.0 ALL
Features
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Hydrocarbons resistant
Electronic devices protection from electrostatic discharges
Men’s width
Women’s width

Materials
Upper: Water Resistant Technical Textile
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 SRC
B0647* FRISBEE S1P ESD SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Heat resistant 1 minute up to 300°C
Cold insulation up to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Features
Upper: Water-Resistant Nubuck
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: Aluminium
Sole: Double-Density PU/HRO Rubber i-daptive® Technology

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 HRO CI SRC
B1004C* K-SPEED S1P HRO SRC
0.00 L 0.0 ALL
Features
Anti-static footwear
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Heat resistant 1 minute up to 300°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Women’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Breathable Fabric
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: Aluminium
Sole: Double-Density PU/HRO Rubber i-daptive® Technology

Standards
EN ISO 20345:2012 S1P HRO SRC
B1004B* K-MOVE S1P HRO SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Heat resistant 1 minute up to 300°C
Cold insulation up to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Features
Upper: Water-Resistant Nubuck
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: Aluminium
Sole: Double-Density PU/HRO Rubber i-daptive® Technology

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 HRO CI SRC
B1004A* K-STEP S1P HRO SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Heat resistant 1 minute up to 300°C
Cold insulation up to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Features
Upper: Water-Resistant Nubuck
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: Aluminium
Sole: Double-Density PU/HRO Rubber i-daptive® Technology

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 HRO CI SRC
B1000B* K-ROAD S3 HRO CI SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Heat resistant 1 minute up to 300°C
Cold insulation up to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Features
Upper: Water-Resistant Nubuck
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: Aluminium
Sole: Double-Density PU/HRO Rubber i-daptive® Technology

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 HRO CI SRC
FT25 Atlete Mbrotjese Aire S1P
0.00 L 0.0 ALL
Me stil ultra moderne me shuall rezistent me densitet të dyfishtë për komfort gjatë gjithë ditës. E lehtë dhe ajrosëse. E përshtatshme për industrinë e lehtë. E shoqëruar me një palë lidhëse me ngjyrë.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Ngjyra e re

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Pjesa e Sipërme e Thurur, Materiali i Shuallit: PU/PU F50

Standards
EN ISO 20345 S1P SRC
BASE KAPTIV Runners
0.00 L 0.0 ALL
FW39 Atlete Sigurie per Femra S1P HRO
0.00 L 0.0 ALL
Me një diazjn special për këmbën e femrës dhe një ngjyrë blu që tërheq vëmendjen kjo atlete sigurie është e përshtatme për femra.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim (PR), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Shuall gome rezistent ndaj rreshkitjev evajrave dhe naftes

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: Gomë/EVA F15

Standards
EN ISO 20345
FW36 Atlete Loire Low Cut S1P HRO
0.00 L 0.0 ALL
Kombinim i pamjes moderne pa reduktuar nivelin e sigurisë. Atletja Loire ka mbrojtëse gishtash çeliku dhe peshë të lehtë Gome/EVA për rezistencë ndaj rrëshqitjeve dhe të rehatshme.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Peshe e Lehte, Shuall i mesit EVA, Lekure kamoshi lope,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: Gomë/EVA F29

Standards
EN ISO 20345
FW34* Atlete Sigurie Lusum S1P HRO
0.00 L 0.0 ALL
Atlete sigurie me prerje të ulët e cila bie në sy me ngjyrë të zezë/verdhë që tërheqin vëmendjen. Shollë e jashtme gome nxehtësi-duruese me majë dhe shollë të mesme çeliku.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle Anti-Rreshkitje (SRA), Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim (PR), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Strukture e cimentuar, Shuall i mesit EVA, Shual Eva per Kupucet, Lekure kamoshi lope, Ngjyra e re,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: Gomë/EVA F15

Standards
EN ISO 20345 S1P HRO SRC
FW34 Atlete Sigurie Lusum S1P HRO
0.00 L 0.0 ALL
Atlete sigurie me prerje të ulët e cila bie në sy me ngjyrë të zezë/verdhë që tërheqin vëmendjen. Shollë e jashtme gome nxehtësi-duruese me majë dhe shollë të mesme çeliku.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle Anti-Rreshkitje (SRA), Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim (PR), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Strukture e cimentuar, Shuall i mesit EVA, Shual Eva per Kupucet, Lekure kamoshi lope, Ngjyra e re,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: Gomë/EVA F15

Standards
EN ISO 20345 S1P HRO SRC
FT62 Atlete ESD Tees S1P
0.00 L 0.0 ALL
Unike në dizajn dhe stil kjo atlete kombinon rehatinë ekstreme dhe fleksibilitetin gjatë gjithë ditës së punës. 100% jo-metalike me një mburojë gishtash fibreglass dhe shuall të mesëm anti-shpim kompzit e mbrojtje ESD.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite, Maje Mbrojtese Komposite, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, ESD, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC),

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Rrjetë Najloni, Materiali i Shuallit: Gomë/EVA F48

Standards
EN ISO 20345, EN 61340-4-3 Class 3
FT54 Atlete Mbrotjese Tegid Slip On S1P
0.00 L 0.0 ALL
Atlete sigurie slip on S1P SRC për meshkuj dhe femra. Lehtësisht të afta për tu përdorur në të gjitha ambjentet e punës të gjithanshme dhe të durueshme. Karakteristika të tjera përfshijnë mbrojtëse gishtash çeliku të testuar për të përmbushur kërkesat anti-rrëshqitje SRC dhe poliestër në pjesën e sipërme për ajrosje më të mirë. Të përshtatshme për depo operative operatorë makinerish logjistikë dhe transport mjeshtrat profesionlë dhe tregtarët.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shualli me densitet te njejte

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Poliestër, Materiali i Shuallit: PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma) F63

Standards
EN ISO 20345
FT50 Atlete Mbrotjese Mersey S1
0.00 L 0.0 ALL
Performancë e lartë dhe dizenjo me rrjetë 3D e cila ofron maksimumin e komfortit dhe ajrosjes. Ky model i këpucëve të sigurisë është ndërtuar me densitet të dyfishtë të shuallit PU/PU duke mundësuar kapje superiore dhe përthithje energjie. E dizenjuar me shuall të butë për të reduktuar dëmtimin e këmbës.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: PU/PU F50

Standards
EN ISO 20345
FT36 Atlete Mbrojetese Spey S1P
0.00 L 0.0 ALL
Dizajn me profilit të ulët që ofron mbrojtjen përfundimtare për këmbët tuaja. 100% jo-metalike mbrojtëse gishtash fibreglass dhe shollë e mesme anti-shpim jo-metalike duke e bërë atë të lehtë dhe të sigurtë. KPU e rrjetë sipër që ofron rehati të shkëlqyer dhe shuall EVA/gome që siguron rehati dhe fleksibilitet maksimal.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle Anti-Rreshkitje (SRA), Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: KPU/ Mesh, Materiali i Shuallit: Gomë/EVA F65

Standards
EN ISO 20345
FT35 Atlete Mbrojtese Ogwen S1P
0.00 L 0.0 ALL
Atlete moderne me ngjyra me kontrast për një pamje elegante. TPU dhe rrjetë sipër që ofron rehati të shkëlqyeshme. 100% jo-metalike mbrojtëse gishtash fibreglass dhe shollë e mesme anti-shpim jo-metalike. Ideale për ambiente të brendshme dhe të jashtme siç janë punonjesit e magazinave operatorët e makinerive transportimi mjeshtrat profesionalë tregtarët dhe punë të përgjithshme.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: KPU/ Mesh, Materiali i Shuallit: Gomë/EVA F53

Standards
EN ISO 20345
FT25* Atlete Mbrotjese Aire S1P
0.00 L 0.0 ALL
Me stil ultra moderne me shuall rezistent me densitet të dyfishtë për komfort gjatë gjithë ditës. E lehtë dhe ajrosëse. E përshtatshme për industrinë e lehtë. E shoqëruar me një palë lidhëse me ngjyrë.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Ngjyra e re

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Pjesa e Sipërme e Thurur, Materiali i Shuallit: PU/PU F50

Standards
EN ISO 20345 S1P SRC