BASE SMART Sandals
0.00 L 0.0 ALL
BASE HYGIENE Sandals
0.00 L 0.0 ALL
FW82 Sandale Microfibre SB AE WRU
0.00 L 0.0 ALL
Sandale e lehtë mikrofibre që përputhet shumë mirë me këmbën.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Peshe e Lehte, E pershtatshme per vegjetarian, Shuall i jashtem i vetpastrueshem, Specifikisht e dizenjuar per pastrim dhome per mjeksi dhe industrine e ushqimit, Ripa mbrapa qe mund te hiqen, Shualli me densitet te njejte, Lahet ne Lavatrice deri në 30°C,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Mikrofiber, Materiali i Shuallit: PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma) F40

Standards
EN ISO 20345
FW48 Sandale Sigurie ESD (Klasi 3) Ebro S1
0.00 L 0.0 ALL
Sandale me mikrofibra e shollë të sipërme me vrima për më shumë ajrosje. Hapje me hook and loop që siguron një veshje optimale dhe akses të lehtë për përdoruesin.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sistem të absorbimit të energjisë, ESD, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shualli me densitet te njejte

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Mikrofiber, Materiali i Shuallit: PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma) F40

Standards
EN 61340-4-3 Class 3, EN ISO 20345
FW42 Sandale Obra S1
0.00 L 0.0 ALL
Sandale sigurie S1 me formë që janë ideale për përdorim në klima të ngrohta. Ofrojnë ajrosje dhe ventilim të lartë për përdoruesin.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Rrjete ajrosese 3D, Lekure kamoshi lope, Ngjyra e re

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: PU/PU F39

Standards
EN ISO 20345
FW01 Atlete Me Pore S1P
0.00 L 0.0 ALL
Siguria S1 e sandales është e ndërthur me një majë çeliku dhe një pjesë të kyçit të këmbës me pore për më shumë ajrosje në kushtet e ngrohta. Veçoritë përfshijnë hook and loop për një veshje më të rehatshme.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/PU F12

Standards
EN ISO 20345
SIXTON RITMO Sandals
0.00 L 0.0 ALL