B0163* COLOSSEUM S1P SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Women’s width

Materials
Upper: Suedeleather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: Steel
Sole: Antifatigue AirTech Single Density

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 HRO CI SRC
B0866B* BE-JETTY S3 CI SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Cold insulation down to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Waxy Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin Technology 4x4

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 CI SRC
B0866* BE-BROWNY S3 CI SRC
0.00 L 0.0 ALL
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Cold insulation down to -17°C
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Waxy Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin Technology 4x4

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 CI SRC
B0609* RAFTING S3 SRC
0.00 L 0.0 ALL
Features
Anti-static footwear
Water resistant upper to prevent water penetration
100% metal free
200 joules resistant toe-cap
Puncture resistant sole
Shock absorption in the heel region
Hydrocarbons resistant
Men’s width
Orthopaedic made to measure footbed, complying with european norms DGUV112-191

Materials
Upper: Water-Resistant Full Grain Leather
Lining: SmellStop Antiodor and Antibacterial*
Midsole: Fresh’n Flex
Toecap: SlimCap
Sole: Antifatigue AirTech + Tpu-Skin

Standards
UNI EN ISO 20345:2012 S3 SRC
BASE HYGIENE Shoes
0.00 L 0.0 ALL
BASE SPECIAL Shoes
0.00 L 0.0 ALL
BASE RECORD Shoes
0.00 L 0.0 ALL
FW81 Kepuce Microfibre Slip On S2
0.00 L 0.0 ALL
Stil këpuce që hiqet dhe vishet lehtë ideale për punonjësit e mjekësisë dhe industrisë së ushqimit. Materili i mikrofibrës pastrohet lehtë është praktik i sigurtë dhe rezistente. Mbojtje çeliku të gishtave dhe anti-rrëshqitje.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Jake e mbushur, E pershtatshme per vegjetarian, Shuall i jashtem i vetpastrueshem, Specifikisht e dizenjuar per pastrim dhome per mjeksi dhe industrine e ushqimit, Shualli me densitet te njejte, Lahet ne Lavatrice deri në 30°C,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Mikrofiber, Materiali i Shuallit: PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma) F40

Standards
EN ISO 20345
FW80 Kepuce Microfibra S2
0.00 L 0.0 ALL
Stili klasik ka qënë në qendër të vëmendjes së dizenjatorëve kur krijuan linjën tonë të veshjeve të këmbës. Qafa e mbushur mundëson rehati gjatë gjithë ditës dhe dizajni i thjeshtë e bëjnë këtë koleksion praktik të sigurtë dhe të qëndrueshëm. Detajet si më poshtë.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Jake e mbushur, E pershtatshme per vegjetarian, Shuall i jashtem i vetpastrueshem, Specifikisht e dizenjuar per pastrim dhome per mjeksi dhe industrine e ushqimit, Shualli me densitet te njejte, Lahet ne Lavatrice deri në 30°C,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Mikrofiber, Materiali i Shuallit: PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma) F40

Standards
EN ISO 20345
FW64 Kepuce Trekker S1P
0.00 L 0.0 ALL
Stil këpuce fleksibël ajrosëse dhe të fortë. Mbrojtje çeliku të gishtave dhe ndaj shpimit dhe rezistencë ndaj naftës dhe vajrave.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim (PR), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Lekure kamoshi lope,

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: PU/PU F12

Standards
EN ISO 20345
FW59 Kepuce Mustang S3
0.00 L 0.0 ALL
Përshtatje dhe Rahati e shkëlqyer. Shualli me densitet të dyfishtë PU/PTU mundëson rezistencë ndaj gërryerjes. Lëkura ujë-rezistuese i mban këmbët të thata. Majë mbrojtëse dhe taban anti-shpim celiku. Sistem mbështetës të kyçit të këmbës.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC),

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Kali, Materiali i Shuallit: PU/TPU F12

Standards
EN ISO 20345
FW41 Kepuce Sigurie per Femra S1
0.00 L 0.0 ALL
E re në linjën e këpucëve të femrave kjo këpucë ofron mbrojtjen S1 dhe siguron rehatinë maksimale për përdoruesin edhe kur vishën për kohë të gjata.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle Anti-Rreshkitje (SRA), Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/PU F41

Standards
EN ISO 20345
FW14 Kepuce Protector S1P
0.00 L 0.0 ALL
Këpuca shumë e njohur e sigurisë është e lehtë e fortë dhe e përshtatshme për shumë punë të ndryshme. Veçoritë janë; anti-rrëshqitje rezitente ndaj naftës dhe vajrave shuall me amortizim majë mbrojtëse dhe taban anti-shpim çeliku.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shtrese e Mesme Celiku Anti-Shpim (PR), Mbrojtese Gishtash Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Shuall i mesem i lehte PU i bute, Shual Eva per Kupucet, Shuall Rezistente ndaj Nxehtesise - 120

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë e Holluar, Materiali i Shuallit: PU/PU F64

Standards
EN ISO 20345
FW02 Kepuce me Ajrosje S1P
0.00 L 0.0 ALL
Atlete S1P pa qafë me pjesë të sipërme të përmirësuar dhe një linjë speciale ajrosëse për ata që punojnë në kushte të ngrohta ku nevojitet ajrosja dhe rehatia.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Rrjete ajrosese 3D

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: PU/PU F12

Standards
EN ISO 20345
FT64 Kepuce Trouper S1P
0.00 L 0.0 ALL
Këpucë e Fortë dhe Fleksibël ideale për përdorim të gjatë. Me majë Mbrojtëse dhe taban anti-shpim çeliku shuall rezistues ndaj naftës dhe vajrave thembër me amortizim dhe një stil klasik me ngjyrë të zezë.

Features
Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Sholle e mesme celiku, Mbrojtesa e Gishtave prej Celiku 200 Xhaul, Sholle e mesme celiku anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: PU/PU F12

Standards
EN ISO 20345
FC66 Kepuce Trouper S1
0.00 L 0.0 ALL
100% jo-metalike e lehtë dhe me stil hiker me ngjyrë të zezë klasike. Majë mbrojtëse Composite anti-statike dhe me shollë rezistente ndaj vajrave. Kjo këpucë është e përshtatshme në shumë ambiente pune.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: PU/PU F21

Standards
EN ISO 20345
FC64 Kepuce Trekker S1
0.00 L 0.0 ALL
100% jo metalike. Këpucë e lehtë me stil për ngjitës mali. E fortë dhe fleksibile. E ndërtuar për të jetuar gjatë në ambientin tuaj të punës.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Mbrojtese Gishtash Jo Metalike - Impakt (I) Kompresim (C)

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lëkurë Lope Suede, Materiali i Shuallit: PU/PU F12

Standards
EN ISO 20345
FC61 Kepuca Operis S3 HRO
0.00 L 0.0 ALL
Me stil dhe mbrojtje të shkëlqyer S3 duke ju lejuar të punoni në ambjente të ndryshme pune. Uje-rezistuese duke ju mbajtur këmbët të thata në mot të lagësht. Shollë e dyfishtë e durueshme rezistente ndaj nxehtësisë dhe ajrosëse.

Features
100% jo metalike, Kepuce antistatike, Certifikim CE, Sholle e mesme Anti-Shpim Komposite, Shuall me densitet te dyfishte, Sistem të absorbimit të energjisë, Sholle rezistente ndaj vajrave, Pjesa siperme rezistente ndaj ujit, Mbrojtesja e Gishtave prej Composite 200 Xhaul, Shuall Nxehtesi Rezistuese - 300°C, Sholle e mesme composite anti-shpim, Sholle Anti-Rreshkitje (SRC), Shtrese e Mesme Jo Metalike Anti-Shpim (PR), Mbrojtese Gishtash Jo Metalike - Impakt (I) Kompresim (C), Shuall gome rezistent ndaj rreshkitjev evajrave dhe naftes

Fabric/Materials
Materiali i Siperm: Lekure Nubuck, Materiali i Shuallit: PU/Gomë F52

Standards
EN ISO 20345 S3 SRC
89118-08 POLAR EXPLORER Arctic Grip - S3 HRO SRC
0.00 L 0.0 ALL
Upper: Full Grain-Anilina Leather-Hydro / Grain leather Hydro / MicroFiber Top No ladder H.T. Fabric / Greased Nubuk Dakar Leather Hydro
Lining: PRIMALOFT / GenuineWool Polar / 3D Air circulation 320 gr.
Insole: Dual insulation / Blowfit 2.0 / Air-Fit
Sole: PU-Rubber VIBRAM®- Arctic Grip / PU-Rubber VIBRAM®- HRO-SRC / PU-Rubber VIBRAM®- ICETREK- SRC
Toe cap: C.T.C. - Composite Toe Cap
Anti-perforation: K+ Anti-perforation PLUS / ZERO (k) ANTIPERFORATION