A530* Doreza Saldimi Gauntlet, e Përforcuar, me Qepje Kevlar
0.00 L 0.0 ALL
Premium quality leather welding gauntlet with reinforced palm and thumb area for additional protection. Fully welted and sewn with kevlar throughout.

Features
CE certified, Ideal for welding and metal handling, Premium quality leather welding gauntlet, Reinforced palm and thumb area, Superb abrasion and tear resistance, ANSI abrasion level 4 ,

Fabric/Materials
Cow Split Leather, Kevlar Stitching

Standards
EN 12477 Type A, EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4243X, EN 407 413X3X
A510* Doreza Saldatori
0.00 L 0.0 ALL
Tough 14" split leather gauntlet providing protection against a range of heat related tasks. Ideal for welding metal handling etc.

Features
CE certified, Maximum EN407 burn behaviour resistance, Ideal for welding and metal handling, Full cotton lining, 14 inch cow split leather gauntlet

Standards
EN 420, EN 12477 Type A, EN388:2016 +A1:2018 - 3243X, EN 407 413244
WG-102 Doreza Lekure e Bute/Fleksible
0.00 L 0.0 ALL
Durable goat grain leather glove with hook & loop fastening cotton back and reinforced fingertips. Suitable for light industrial applications.

Features
CE certified, Retail tag, Hook and loop strap, Suitable for light industrial applications, Goat skin

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 1211X
WG-103 Doreza Lekure e Bute/Fleksible
0.00 L 0.0 ALL
A classic this leather driver is made from goat skin one of the softest and strongest leathers available on the market. The breathable leather is great for use in mild and hot climates preventing the hands from overheating.

Features
CE certified, Elasticated cuffs, Classic leather driver, Breathable leather, ANSI abrasion level 3, Goat skin ,

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 1211X
A310* Doreza Nitrili Flexo Grip
0.00 L 0.0 ALL
Veshja prej nitrili ne dorezat Flexo Grip jep një rezistencë më të madhe ndaj fërkimit. Ideale për riparuesit e makinave në ndërtim dhe shumë punë të tjera.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, EN Anti Gërryerjes niveli 4, Ideale per mekaniket ndertimin dhe sektore te tjera, Pellemba e Veshur, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Dizajn anti pushavitje, ANSI Anti-Prerje niveli A1, ANSI Anti-Gërryerje niveli 2

Fabric/Materials
Pylon (Pyloni është një material i dizenjuar dhe prodhuar ekskluzivisht nga portwest për të mundësuar komfort, qëndrueshmëri dhe zhdërvjelltësi. Ndërtimi i fijeve riprodhon të gjitha cilësitë e nailonit, ka rezistencë të shkelqyer nga gërryerjet, stabilitet dimensional, fortësi të lartë të tektilit dhe peshë më e lehtë me ajrosje superiore.), Elastik, Elastik, EVA

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3121X
A150* Doreza Grip Fortis Lateks
0.00 L 0.0 ALL
Dorezat Classic me Shputë të Ashpër i ofrojnë përdoruesit mbrojtjen e duhur me komoditetin dhe kapjen nën një çmim të përballueshëm.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 10, Menge me Thurje, Zgjedhja numer 1 per pune te pergjithshme, Pellemba e Veshur, Lateks i rrudhosur, ANSI Anti-Prerje niveli A1, ANSI Anti-Gërryerje niveli 1

Fabric/Materials
Poliestër, Pambuk, Shkumë, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2121X
N8335 TOUGH GRIP N, Doreza Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS TOUGH GRIP N, nitrile NjePerdorimshe Doreza, Portokalli, rolled edge, powder free, innovative scale surface per perfect grip on wet dhe dry surfaces, perfect fit, very durable, per food contact, ambidextrous, colour code system per masas, AQL 1,5, ISO 374 1:2016/Typ B (JPT), ISO 374 5:2016

Standards
EN ISO 374-1:2016, EN ISO 374-5:2016
N8340 TOUGH GRIP N 300, Doreza Nitrili, EN374
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS TOUGH GRIP N 300, nitrile disposable gloves, blue, length approx. 300 mm, non-sterile, rolled edge, powder-free, innovative scale surface for perfect grip on wet and dry surfaces, perfect fit, very durable, for food contact, ambidextrous, colour code system for sizes, AQL 1,5

Standards
EN ISO 374-1:2016, EN ISO 374-5:2016
N8330 TOUGH GRIP N, Doreza Nitrili, EN 374
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS TOUGH GRIP N, nitrile disposable gloves, black, non-sterile, rolled edge, powder-free, innovative scale surface for perfect grip on wet and dry surfaces, perfect fit, very durable, for food contact, ambidextrous, colour code system for sizes, AQL 1,5
N2008311 BIG BLUE WAVE, Doreza Nitrili, EN 455, EN 374
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS BIG BLUE WAVE, nitrile disposable gloves, blue, non-sterile, rolled edge, powder-free, manufactured according to EN 455, for food contact, ambidextrous, medical examination gloves, micro-roughened fingertips, colour code system for sizes, AQL 1,5
4000 Doreza Terry
0.00 L 0.0 ALL
Article 4000 is a terry cloth cotton glove which loop-out design provides an extra layer of air for insulation.

Features
• seamless knitted
• heavy quality• knit wrist
• loop-out design
Dry environment. Glove used for work in sectors such as:
• automotive
• paper manufacturing
• general purpose

Fabric/Materials
• 700 g/m²
• 10/S yarn• made of 80% cotton and 20% polyester
• 12 gauge

Standards
CAT I
1390Y Yellow nitrile dipped glove
0.00 L 0.0 ALL
Yellow nitrile dipped glove with ventilated back and knitwrist
Article 1390B is a cotton glove 3/4 dipped in nitrile. The cotton interlock liner has a knit wrist and ventilated back. This glove offers protection against work in an oily environment.
1390B Blue nitrile dipped glove
0.00 L 0.0 ALL
Blue nitrile dipped glove with ventilated back and knitwrist
Article 1390B is a cotton glove 3/4 dipped in nitrile. The cotton interlock liner has a knit wrist and ventilated back. This glove offers protection against work in an oily environment.
CT90 Menge Anti Prerje F AHR+
0.00 L 0.0 ALL
Me arritje të mbrojtjes maksimale anti-prerje të nivelit F mëngët CT90 ofrojnë mbrojtje të jashtzakonshme të parakrahut në punë ndaj rreziqeve të larta të prerjes. Projektuar duke përdorur materiale pa fibra qelqi dhe çeliku duke shmangur acarimin e lëkurës duke mos kompromentuar në mbrojtje.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Menge rezistente ndaj prerjeve 35cm, Shitet vecmas, Anti-Prerje niveli F, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku, ANSI Anti-Prerje niveli A8

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3.X.4.X.F
CT69 Doreza Anti Prerje F AHR+ shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
Ndërtuar duke përdorur materiale dhe teknika premium CT69 ofron nivelin më të lartë të mbrojtjes ndaj prerjeve të nivelit F. Nuk përmban fibra qelqi dhe çeliku për të shmangur acarim të lëkurës. E veshur me shkumë nitrile për shkathtësi të jashtëzakonshme në kushte të lagështa dhe të thata.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 7, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E veshur me shkume nitrili, Anti-Prerje niveli F, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku, ANSI Anti-Prerje niveli A8

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.3.F
CT67 Doreza Anti Prerje F AHR shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
E projektuar për të arritur mbrojtjen maksimale të Nivelit F CT67 është ndërtuar duke përdorur teknika të përparuara duke siguruar që te mos permbaje fibra qelqi dhe çeliku duke mos kompromentuar në rezistencën e prerjes. Linja e frymëmarrjes me 13 matës siguron një përshtatje të shkëlqyer dhe shtresa të shkumë nitrile ofrjonë një mbërthim të shkëlqyeshëm në kushtet e lagura dhe me vaj.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Thurje me densitet 13, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E veshur me shkume nitrili, ANSI Anti-Prerje niveli A6, Anti-Prerje niveli F, Aprovuar nga Oeko-Tex, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku,

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.3.F, EN388:2016 +A1:2018 - 4X43F
CT65 Doreze Anti Prerje E, Shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
Pa fibra qelqi ose çeliku Dorezat Anti-Prerje premium sigurojnë mbrojtje të jashtzakonshme Anti-prerje të Nivelit E. Veshje me shkumë nitrile që siguron një mbërthim të shkëlqyeshëm në kushte të lagështa dhe të thata. Linja me ajrosje dhe me prerje 15 siguron shkathtësi të jashtëzakonshme për përdoruesin.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E veshur me shkume nitrili, Thurje me densitet 15, Anti-Prerje niveli E, Aprovuar nga Oeko-Tex, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku, ANSI Anti-Prerje niveli A5,

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.3.E, EN 420 Dexterity 5
CT45 Doreza Anti Prerje D HR shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
Doreza CT45 ofron mbrojtje të jashtëzakonshme të nivelit Anti-prerje D pa përdorimin e fijeve të qelqit ose çelikut. E veshur me shkumë nitrile CT45 ofron mbrojtje të jashtëzakonshme në kushte të lagështa dhe të thata. Pëlhura pa qepje 100% Ajrosëse ofron rehati të jashtëzakonshme për përdoruesin.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Thurje me densitet 18, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E veshur me shkume nitrili, ANSI Anti-Prerje niveli A4, Anti-Prerje niveli D, Aprovuar nga Oeko-Tex, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku,

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4X42D