A762 Doreza Anti Impakt Dimerore R3
0.00 L 0.0 ALL
Dorezat Anti-Impakt Dimrore R3 përdorin një dizajn TPR shumë fleksibël me mbrojtje të shtuar kundër gishtit. Lëkura e dhisë ofron ajrosje qëndrueshmëri dhe zhdërvjelltësi të shkëlqyeshme. Linja ujë-ndaluese izoluese Insulatex siguron mbrojtjen ndaj ujit dhe ngrohtësinë në kushte të ftohta. Rripi tek kyçi i dorës siguron montim të sigurt.

Features
Certifikim CE, Izolim ndaj te ftohtit, Membrane 100% Ujedaluese, Lak Kyci, Etikete Produkti, Mbrojtse me Teknologjine TPR, Lëkurë dhie

Fabric/Materials
Lëkurë Dhie, Insulatex, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN 511, EN 407 X.2.X.X.X.X, EN388:2016 +A1:2018 - 2.1.4.1.X.P, ANSI/ISEA 138 Level 1 – Pass, ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level A1
A745 Doreza Lëkure Anti Goditje Anti Prerje Big Bear
0.00 L 0.0 ALL
Doreza e Big Bear është e dizajnuar për veprim në mjediset më të vështira. Lëkura Premium me një pëllëmbë të përforcuar për qëndrueshmëri. TPR Exo-Skeleton siguron mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj goditjeve në pjesën e prapme të dorës. Pëlhura anti-prerje për të mbrojtur kundër rreziqeve të prerjes. Fiksimi me rrip tek kyçi i dorës siguron një përshtatje të sigurtë dhe të rehatshme.

Features
Certifikim CE, Lak Kyci, Etikete Produkti, Mbrojtse me Teknologjine TPR, ANSI Anti-Prerje niveli A6, Shtrese Anti-Prerje shumë cilësore, Lëkura Premium me një palme të përforcuar

Fabric/Materials
Lëkurë e Plotë Lope, HPPE, Çelik Inoksi, Pambuk

Standards
EN 420, AS/NZS 2161 .4, EN388:2016 +A1:2018 - 3X42FP, EN 407 X2XXXX
A729 Doreza Anti Goditje Anti Prerje Termo Izoluese
0.00 L 0.0 ALL
Doreza Anti-Prerje dhe Termo-Izoluese ka një shtim të shtresës së TPR për rezistencë maksimale ndaj goditjeve dhe fleksibilitet të lartë. Pëllëmbë me mikro-shkumë nitrile siguron mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj lëngjeve dhe depërtimit të ujit. Dizajn ergonomik për rehati të optimizuar.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Anti-Goditje, Etikete Produkti, Zhdrvjelltesi, Rrip hook and loop, E dizenjuar specifikisht per perdorim ne kushe te ftohta, E veshur me shkume nitrili, Dizajn anti pushavitje, ANSI Anti-Prerje niveli A4, Anti-Prerje niveli C

Fabric/Materials
HPPE, Lesh Xhami, TPR, Akrilik i Pushavitur

Standards
EN 420, EN 511 X.2.X., EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.2.C.P.
A728 Doreza Anti Goditje Anti Prerje D Supergrip Impact HR
0.00 L 0.0 ALL
Kombinimi i një shtrese të përparuar TPE me një pëlhurë anti-prerje të nivelit D sipas EN388:2016 e bën këtë dorezë të përshtatshme për pothuajse çdo detyrë. Mbrojtja ndaj impaktit në pjesën e prapme të dorës dhe dukshmeria e lartë për një siguri më të madhe.

Features
Certifikim CE, Anti-Goditje, Etikete Produkti, Shtrese Hi-Vis, Shtrese Anti-Prerje shumë cilësore, Qëndrueshmëri dhe kapje të shkëlqyeshme në kushte të lagështa dhe të thata, Anti-Prerje niveli D, Shtrese elastomere termo plastike (TPE)

Fabric/Materials
HPPE, Lesh Xhami, Lesh Xhami, Pambuk

Standards
EN 420, EN 407 X.2.X.X.X.X, EN388:2016 +A1:2018 - 3.X.4.2.D.P
A727 Doreze Anti Goditje Anti prerje E DX VHR
0.00 L 0.0 ALL
Dizajni inovativ TPR i kombinuar me një shtrese anti-prerje nivelit E mundeson nje doreze me zhdërvjelltësi rehati dhe mbrojtje të jashtëzakonshme. Gominat TPR janë të lidhura direkt në astar në vend të qepjes tradicionale e cila lejon dorezën të lëvizë lirshëm me dorën.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Etikete Produkti, E dizenjuar per nje veshje komforte, E veshur me rere fleksibel nitrili, Shtrese Hi-Vis, TPV, ANSI Anti-Prerje niveli A6, Anti-Prerje niveli E

Fabric/Materials
HPPE, TPR, Lesh Xhami, Celik

Standards
EN 420, EN 407 X.1.X.X.X.X, EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.3.E.P
A726 Doreza Aqua Seal Pro
0.00 L 0.0 ALL
Doreza Aqua-Seal Pro është 100% ujë-ndaluese dhe ofron mbrojtje të konsiderueshme për dorën ndaj rreziqeve të shumta. TPR mbrojtëse mbështjell pjesën mbrapa të dorës duke mundësuar mbrojtje ndaj impakteve të rrezikshme për dorën. Një linjë Insulatex 100 gram që jep një veçori të shkëlqyer izolimi termal.

Features
Certifikim CE, Dizajn anti pushavitje

Fabric/Materials
Lëkurë Sintetike, Elastane, Neoprin, Insulatex

Standards
CE, EN 420, EN 511 2.2.1., EN388:2016 +A1:2018 - 3.X.3.3.B.P
A723 Doreza Anti Prerje e Anti Impakt TPV
0.00 L 0.0 ALL
Kjo dorezë me Nivel C Anti-Prerje ka një shtresë tjetër për mbrojtëse duke përdorur mbrojtjen inovative TPV nga mbrapa që mundëson rezistencë nga goditjet dhe fleksibilitet të lartë. Mikroshkuma e nitrilit te pjesa e pëllëmbës jep kapje superiore dhe mbrojtje të lartë kundër lëngjeve dhe depërtimit të ujit. Dizenjo ergonomike për komfort të optimizuar.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Etikete Produkti, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Pellemba e perforcuar, E veshur me rere fleksibel nitrili, Dizajn anti pushavitje, TPV, Anti-Prerje niveli C

Fabric/Materials
TPV, HDPE, Shkumë Nitrili, Elastik

Standards
EN 420 Dexterity 4, EN388:2016 +A1:2018 - 4X43CP
A722 Doreza Anti Impakt e Anti Prerje 5/C
0.00 L 0.0 ALL
Kombinimi i komoditetit anti-goditjes anti-rrëshqitjes dhe anti-prerjes për një pëlhurë të rehatshme. Materili fleksibël PVC zbut goditjet dhe gishti i madh është i përforcuar për qëndrueshmëri maksimale. Të përshtatshme për aplikime të rënda.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Etikete Produkti, Pellemba e Veshur, Mbrojtse me Teknologjine TPR, Rrip hook and loop, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E veshur me shkume nitrili, Hapsira ndermjet gishtave e perforcuar, ANSI Anti-Prerje niveli A4, Anti-Prerje niveli C

Fabric/Materials
TPR, Lesh Xhami, HPPE, Poliestër

Standards
CE, EN 420 Dexterity 3, EN388:2016 +A1:2018 - 4X43CP, EN 407 X1XXAS/NZS 2161 .4
A721 Doreza Anti Impakt Grip
0.00 L 0.0 ALL
Gjenerata e re e dorezave të punës ofron maksimumin e kapjes dhe maksimumin e mbrojtjes ndaj goditjeve. Veshja me shkumë nitrili rezistente ndaj gërryerjes mundëson kapshmëri të lartë për kontaktet në ujë yndyre dhe vaj. Linja të lehta në peshë dhe të rehatshme qepje me shirita Hook & Loop për veshje të sigurtë gjatë gjithë ditës.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Anti-Goditje, Etikete Produkti, Mbrojtse me Teknologjine TPR, Rrip hook and loop, E veshur me shkume nitrili, ANSI Anti-Prerje niveli A1

Fabric/Materials
TPR, Poliestër, Neoprin, Insulatex

Standards
CE, EN 420 Dexterity 5, EN388:2016 +A1:2018 - 4241XP