AP60 Doreze Sandy Grip Lite
0.00 L 0.0 ALL
Dorezë nitrili me pëllëmbë me rërë nitrili për kapje të sigurtë dhe rezistencë ndaj gërryerjeve. Kjo dorezë është dizenjuar për përdorim në ambiente të lagështa dhe me vajra. Duke përdorur një shtresë të butë dhe të lehtë të brendshme kjo dorezë e rrit kohën e përdorimit për periudha të tejzgjatura.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 18, Peshe e Lehte, Ambalazhim per Reklamim, Doreze rezistente ndaj kimikateve, E veshur me rere fleksibel nitrili, CE-CAT III, Doreze 30cm per mbrojtjen e dores dhe kycit, Trashësia e pëllëmbës 62mil/1.6 mm

Fabric/Materials
Najlon, Nitril, Nitril i Ashpër, Elastik

Standards
EN 420, EN ISO 374-5 Micro Organisms Pass, EN388:2016 +A1:2018 - 4121X, EN ISO 374-1:2016 Type B AJKL
A882 Doreza Kimike ESD PVC Type B A.K.L
0.00 L 0.0 ALL
Doreza Mbrojtje Kimike ESD PVC me cilësi të lartë. Të projektuara për përdorim në punë ku ekziston rreziku i ngarkimit statik. Zhdërvjelltësi e shkëlqyer me kapje të sigurt nga sipërfaqja e ashpër. Pëlhura pa qepje siguron rehati dhe fleksibilitet.

Features
Certifikim CE, ESD, Ambalazhim per Reklamim, PVC shume fleksibel, Shtrese e mbushur e veshur me PVC, Doreze rezistente ndaj kimikateve, CE-CAT III, Pelhure 13 gauge pa qepje

Fabric/Materials
Pambuk, Fibra Çeliku, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.2.1.X, EN 16350:2014 Pass Level R < 1.0 x 108 Ω - Pass, IEC 61340-5-1 PASS, EN ISO 374-5 Micro Organisms Pass, EN ISO 374-1:2016 Type B A.K.L, EN 420 Dexterity 5
A881 Doreza Kimike Marine Ultra PVC Type B A.J.K.L
0.00 L 0.0 ALL
Doreza kimike PVC me cilësi të lartë. Zhdërvjelltësi e shkëlqyeshme dhe kapje të sigurt nga sipërfaqja e ashpër. Pëlhura pa qepje siguron rehati dhe fleksibilitet.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Shtrese e mbushur e veshur me PVC, Doreze rezistente ndaj kimikateve, CE-CAT III, Doreze me shtresë të dyfishtë PVC, Pelhure 13 gauge pa qepje

Fabric/Materials
Pambuk, Akrilike, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.2.1.X, EN ISO 374-1:2016 Type B A.J.K.L, EN ISO 374-5 Micro Organisms, EN 420 Dexterity 5
A845 Doreza Kimike Dopjo PVC 45cm Type B J.K.L
0.00 L 0.0 ALL
Doreza me veshje të dyfishtë PVC me pëllëmbë me kokrriza për një kapshmëri të përforcuar. Linja Jersey për rehati extra. E disponueshme në 3 gjatësi 27cm 35cm 45cm.

Features
Certifikim CE, Doreze rezistente ndaj kimikateve, Shtrese fanelle, Doreze me shtresë të dyfishtë PVC, Në dispozicion në 3 gjatësi

Fabric/Materials
Pambuk, Pambuk, Elastik, EVA

Standards
EN ISO 374-5 Micro Organisms Pass, EN 420 Dexterity 5, EN388:2016 +A1:2018 - 3121X, EN ISO 374-1:2016 Type B JKL
A835 Doreza Kimike Dopjo PVC 35cm Type B J.K.L
0.00 L 0.0 ALL
Doreza me veshje të dyfishtë PVC me pëllëmbë me kokrriza për një kapshmëri të përforcuar. Linja Jersey për rehati extra. E disponueshme në 3 gjatësi 27cm 35cm 45cm.

Features
Certifikim CE, Doreze rezistente ndaj kimikateve, Shtrese fanelle, Doreze me shtresë të dyfishtë PVC, Në dispozicion në 3 gjatësi

Fabric/Materials
Pambuk, Pambuk, Elastik, EVA

Standards
EN ISO 374-5 Micro Organisms Pass, EN 420 Dexterity 5, EN388:2016 +A1:2018 - 3121X, EN ISO 374-1:2016 Type B JKL
A827 Doreza Kimike Dopjo PVC 27cm Type B J.K.L
0.00 L 0.0 ALL
Doreza me veshje të dyfishtë PVC me pëllëmbë me kokrriza për një kapshmëri të përforcuar. Linja Jersey për rehati extra. E disponueshme në 3 gjatësi 27cm 35cm 45cm.

Features
Certifikim CE, Doreze rezistente ndaj kimikateve, Shtrese fanelle, Doreze me shtresë të dyfishtë PVC, Në dispozicion në 3 gjatësi

Fabric/Materials
Pambuk, Pambuk, Elastik, EVA

Standards
EN ISO 374-5 Micro Organisms Pass, EN 420 Dexterity 5, EN388:2016 +A1:2018 - 3121X, EN ISO 374-1:2016 Type B JKL
A820 Doreza Kimike Neoprene Type A A.K.L.M.N.O.P.T.S
0.00 L 0.0 ALL
Doreza kimike prej gome neoprene 38cm që sigurojnë mbrojtje kundër një game të gjërë të acideve kaustikave alkooleve dhe shumë tretësve. Sipërfaqe anti-rreshqitje për një kapje të mirë në kushte të lagështa dhe të thata. Shtresë e brendshme e pambukut për të mbajtur duart e thata.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Doreze rezistente ndaj kimikateve, Model i thurur, Formule speciale e gome chloroprene, CE-CAT III

Fabric/Materials
Pambuk, Insulatex, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3.1.1.0.X, EN ISO 374-5 Micro Organisms, EN ISO 374-1:2016 Type A AKLMNOPST
A814 Doreza Kimike per Industrine Ushqimore Type A J.K.L.M.N.O.P
0.00 L 0.0 ALL
Pa alergjitë kimike (alergjitë e tipit IV) proteina lateksi (alergji e tipit I) dhe nitrosoamina dhe nitrosatables A814 është projektuar posaçërisht për industrinë ushqimore. Ofron fleksibilitet dhe zhdërvjelltësi të jashtzakonshme së bashku me rezistencë të shkëlqyer ndaj grisjes dhe shpimit nënkupton se këto doreza janë ideale për trajtimin e ushqimit.

Features
Certifikim CE, Industria e Ushqimit , Ambalazhim per Reklamim, Doreze rezistente ndaj kimikateve, 100% pa lateks, Industri ushqimore kimikedhe nafte, Dizajn anti pushavitje, CE-CAT III, Pa Silikon, Trashesia 0.28mm,

Fabric/Materials
Nitril, Insulatex, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
CE Food Safe, EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3.0.0.1.X, EN ISO 374-1:2016 Type A J.K.L.M.N.O.P, EN ISO 374-5 Micro Organisms Pass
A813 Doreza Kimike Nitrili 48cm Type A A.J.K.L.M.N.O.P.T.S.G
0.00 L 0.0 ALL
Kjo dorezë kimike me gjatësi prej 48cm ofron mbrojtje të shkëlqyeshme kundër shumë tretësve. E ndërtuar me një sipërfaqe anti-rrëshkitje A813 ofron kapje të mirë në kushte të lagështa dhe të thata. Trashësia 0.55mm siguron rezistencë të mirë ndaj konsumit. Të përshtatshme për një gamë të industrive të tilla si mirëmbajtja industriale shpime në det të hapur shtypje dhe kimike.

Features
Certifikim CE, Industria e Ushqimit , Ambalazhim per Reklamim, Doreze rezistente ndaj kimikateve, 100% pa lateks, Industri ushqimore kimikedhe nafte, CE-CAT III, Pa Silikon, E Aprovuar ne Industrine e Ushqimit

Fabric/Materials
Nitril, Insulatex, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.0.2.X, EN ISO 374-5 Micro Organisms, CE Food Safe, EN ISO 374-1:2016 Type A A.J.K.L.M.N.O.P.T.S.G
A812 Doreza Kimike Nitrosafe Plus Type A A.J.K.L.M.N.O.P.T.S
0.00 L 0.0 ALL
A812 është testuar dhe çertifikuar për të ofruar mbrojtje kundër shumë kimikateve të zakonshme që gjenden sot në industri. Siperfaqja anti-rreshkitje ofron zhdërvjelltësi të lartë në kushte të lagështa dhe të thata. Ultra të ndjeshme dhe pa proteina të tretshme ndihmojnë në minimizimin e rrezikut të reaksionit alergjik. Trashësia 0.38mm. Këto doreza janë të përshtatshme për një gamë të gjerë të industrive duke përfshirë pastrimin industrial punën laboratorike mbledhje të lehtë hapësirën ajrore dhe industrinë kimike.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Doreze rezistente ndaj kimikateve, Model i thurur, Tufa te rreshtuara, Industri ushqimore kimikedhe nafte, CE-CAT III, Pa Silikon

Fabric/Materials
Pambuk, Insulatex, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3.1.0.1.X, EN ISO 374-5 Micro Organisms, EN ISO 374-1:2016 Type A AJKLMNOPST, CE Food Safe
A810 Doreza Mbrojtese Kimike Nitrosafe Type B J.K.L
0.00 L 0.0 ALL
Doreza Rezistente ndaj kimikateve që e kanë pëllëmbën e ashpër për një kapshmëri më të mirë. Shtresa të tufëzuara për një komoditet të mirë. Për përdorim në industritë kimike të vajit dhe ushqimit.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Doreze rezistente ndaj kimikateve, Model i thurur, Tufa te rreshtuara

Fabric/Materials
Nitril, Pambuk, Elastik, EVA

Standards
EN ISO 374-5 Micro Organisms Pass, EN ISO 374-1:2016 Type A AJKLMNOT, EN 420 Dexterity 5, EN388:2016 +A1:2018 - 3101X
A803 Doreza Kimike Latex Heavyweight 60cm Type A A.K.L.M.N.O.P.T
0.00 L 0.0 ALL
Të dizenjuara për mbrojtje të jashtëzakonshme dhe rezistencë të shkëlqyeshme ndaj konsumit. Doreza Kimike Gome Lateksi Heavyweight janë në dispozicion në dy opsione. Kanë gjatësi 44cm me lateks të trashë 1.1mm ose gjatësi 60cm dhe lateks me trashësi 1.3mm. Ideale për përdorim në industritë kimike të çimentos qeramike dhe tjegulle.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Doreze rezistente ndaj kimikateve, Gome natyrale, CE-CAT III, Trashësi 1.3mm

Fabric/Materials
Lateks, Insulatex, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.2.1.X, EN ISO 374-1:2016 Type A A.K.L.M.N.O.P.T, EN ISO 374-5 Micro Organisms Pass
A802 Doreza Kimike Latex Heavyweight Type A A.K.L.M.N.O.P.T
0.00 L 0.0 ALL
Të dizajnuara për mbrojtje të jashtëzakonshme dhe rezistencë të shkëlqyeshme ndaj konsumit. Dorezat Kimike Gome Lateksi Heavyweight janë të disponueshme në dy opsione. Me gjatësi 44cm me lateks të trashë 1.1mm ose gjatësi 60cm dhe lateks me trashësi 1.3mm. Ideale për përdorim në industri kimike të çimentos qeramike dhe tjegulle.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Doreze rezistente ndaj kimikateve, Gome natyrale, Industri ushqimore kimikedhe nafte, CE-CAT III, Trashësi 1.1mm

Fabric/Materials
Lateks, Insulatex, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.2.1.X, EN ISO 374-1:2016 Type A A.K.L.M.N.O.P.T, EN ISO 374-5 Micro Organisms Pass
A801 Doreza Kimike Dopjo Latex Type A A.K.L.M.N.P.T.S
0.00 L 0.0 ALL
Doreza Kimike Dopjo Lateksi me sipërfaqe anti-rëshqitje për kapje të mirë në kushte të lagështa dhe të thata. Ideale për industrinë kimike përpunimin e ushqimit dhe pastrimin industrial. Kloruar për qëndrueshmëri të përmirësuar.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Agjente Kimik, Doreze rezistente ndaj kimikateve, Tufa te rreshtuara, CE-CAT III, Veshje e dyfishte lateks

Fabric/Materials
Pambuk, Insulatex, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 1.0.1.0.X, EN ISO 374-5 Micro Organisms, EN ISO 374-1:2016 Type A AKLMNPST