AP02 Doreza Thermo Pro Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Duke përdorur teknologji inovative kjo dorezë largon plotësisht ujin dhe vajrat e rënda. Lëngjet në sipërfaqen e dorezës largohen dhe rrëshqasin pa prekur shtresat e poshtme. Shtresa e dyfishtë ruan ngrohtësinë brenda dhe lejon ajrosjen. Shtresa e pëllëmbës me kokrriza mundëson kapje të përmirsuar.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 10, Siperfaqe e Ashper, Etikete Produkti, E veshur plotesisht, Shtrese e Dyfishte, Dizajn anti pushavitje, Shtrese Nano

Fabric/Materials
Akrilike, PVC, Nitril i Ashpër, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4242X, EN 511 X2X
AP01 Doreza Dimerore Thermo Pro
0.00 L 0.0 ALL
Projektuar me një shtresë të dyfishtë lateksi për kapje superiore dhe mbrojtje kundër lëngjeve dhe depërtimit të ujit. Mbulesa e izoluar mbron duart nga i ftohti duke i mbajtur të ngrohta. Projektuar në mënyrë ergonomike për të optimizuar rehati për të rritur zhdërvjelltësinë dhe për të siguruar nivel të lartë rezistence ndaj konsumit dhe goditjes.

Features
Certifikim CE, Izolim ndaj te ftohtit, Thurje me densitet 13, Etikete Produkti, Dizenjo ergonomike per te reduktuar lodhjen e duarve, E veshur me shkume lateksi, E veshur plotesisht, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes

Fabric/Materials
Akrilik i Pushavitur, Polioksimetilin, PVC, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2.1.3.2.X, EN 511 X.4.X
A751 Doreza Frigoriferike Apacha
0.00 L 0.0 ALL
Projektuar posaçërisht për përdorim në mjedise të ftohta si në dhomë frigoriferike ose kushte dimri të ashpër në natyrë. Membrana ajrosëse dhe të papërshkueshme nga uji. I mban duart të thata dhe zvogëlon rrezikun e krijimit të lagështisë së rrezikshme. Kyçe me thurje elastike që sigurojnë një përshtatje të rehatshme dhe të sigurtë. Copëza në shputën e dorës që ndimojnë në kapje dhe mbajtje të sigurtë të objekteve në të gjitha kushtet.

Features
Certifikim CE, Izolim ndaj te ftohtit, Membrane 100% Ujedaluese, Menge me Thurje, Etikete Produkti, Model i thurur, E dizenjuar specifikisht per perdorim ne kushe te ftohta

Fabric/Materials
Neoprin, Insulatex, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3544X, EN 511 33X
A450 Doreza Hi Vis Ujë ndaluese
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar për përdorimin në kushtet më të vështira. Shtresat e insuluara dhe kyçet e mbajnë dorën ngrohtë dhe të thatë. Veshja e dyfishtë me PVC parandalon penetrimin e vajit yndyrës dhe ujit.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 12, Menge me Thurje, Rezistence ndaj Grasos dhe Vajrave , Ndalon penetrimin ndaj grasove vajrave dhe ujit, E veshur plotesisht, Shtresë e dyfisht për qëndrueshmëri

Fabric/Materials
PVC, Shkumë, Pambuk, PVC

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.2.3.1.X, EN 511 1.1.X
A146 Doreza Dimri Arktik
0.00 L 0.0 ALL
Përparimet teknologjike në mbrojtjen e duarve. Pëlhura e dyfishtë të mban ngrohtë ndërsa veshja me nitril që mbulon 3/4 e dorezës mban ujin jashtë. Shkuma e butë e nitrilit ofron mbrojtje të plotë për gishtat. Kurriz i hapur për ajrosje.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E dizenjuar specifikisht per perdorim ne kushe te ftohta, Shtrese e Dyfishte, E veshur me rere fleksibel nitrili, 3/4 me pika, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, Dizajn anti pushavitje, Thurje me densitet 15, Thurje me densitet 15

Fabric/Materials
Najlon, Akrilike, Poliestër, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4242X, EN 407 X2XXEN 511 X2X
A145 Doreza Cold Grip
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar posaçërisht për kushte të ftohta. Shtresa e lateksit ofron një kapje të shkëlqyer dhe Pëlhura prej akriliku me densitet thurje 7 ofron mbrojtje nga rreziqet e të ftohtit në kushte ekstreme.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 7, Etikete Produkti, Pellemba e Veshur, Gishti i madh i veshur komplet, E dizenjuar specifikisht per perdorim ne kushe te ftohta, Lateks i rrudhosur, Shtrese akrilike me densitet thurje 7

Fabric/Materials
Lateks, Akrilike, Poliestër, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2.2.3.1.X, EN 511 X.2.X
A143 Doreza Thermal Soft Grip
0.00 L 0.0 ALL
Shumë e mirë për ambiente të ftohta ky stil është veshur me shkumë lateksi duke ofruar ajrosje ekstreme e butë në prekje dhe mundëson performancë superiore në kapshmëri në kushte të lagështa dhe të thata.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Thurje me densitet 10

Fabric/Materials
Akrilike, Polipropilin, Najlon, Elastik

Standards
EN 420, EN 511 X.1.X., EN388:2016 +A1:2018 - 2.1.4.2.X
A140 Doreza Thermal Grip Lateks
0.00 L 0.0 ALL
Doreza Termale e Ashpër është perfekte për punët në ndërtim transportim mbledhjen e mbeturinave mirëmbajtjen dhe punën e autoriteteve lokale. Kjo dorezë përmban një thurje me 10 shtresa dhe është ideale për punë të rënda punë për detyra në terrene jo të zakonshme ose për ata njerëz që punojnë në kushte të ftohta.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, Pellemba e Veshur, E dizenjuar specifikisht per perdorim ne kushe te ftohta, Lateks i rrudhosur, Shtrese akrilike me densitet thurje 10, ANSI Anti-Prerje niveli A1

Fabric/Materials
Akrilike, Lateks, ABS, PVC

Standards
EN 420, EN 511 X1X, EN388:2016 +A1:2018 - 1141X
GL16 Doreza Touchscreen
0.00 L 0.0 ALL
Ky stil jep një kapshmëri të lartë. Qepja e zezë akrilike e jashtme është e fortë ndërsa akriliku gri me komponentë metalik lejon lëvizje precize në një paisje touchscreen.

Features
Menge me Thurje, Pelhure Akrilike me pjese metalike, Doreza touchscreen, Densiteti i thurjes 10

Fabric/Materials
Thurje, 100% Akrilike, Shtresa Insulatex 40gm2
GL14 Doreza pa Gishta me Shtresë Insulatex
0.00 L 0.0 ALL
Ky stil pa gishta jep një kapshmëri të lartë. Qepja akrilike e jashtme është e fortë ndërsa linjat e buta Insulatex të brendeshme japin më shumë ngrohtësi dhe rehati.

Features
Menge me Thurje, E izoluar me shtrese isulatex, Pjesa e jashteme thurje akrilike, Densiteti i thurjes 9

Fabric/Materials
Thurje, 100% Akrilike, Shtresa Insulatex 40gm2
GL13 Doreza me Shtresë Insulatex
0.00 L 0.0 ALL
Veshje e rëndësishme gjatë dimrit në ambjentet jashtë shtëpisë. Qepja akrilike e jashtme është e fortë ndërsa linjat e buta të brendeshme Insulatex japin më shumë ngrohtësi dhe komort.

Features
Menge me Thurje, E izoluar me shtrese isulatex, Pjesa e jashteme thurje akrilike, Densiteti i thurjes 9

Fabric/Materials
Thurje, 100% Akrilike, Shtresa Insulatex 40gm2
GL12 Doreza Fleece me Shtresë Insulatex
0.00 L 0.0 ALL
Doreza me linjë të butë me ndjeshmëri të lartë prekjeje me shtresë Insulatex. Japin ngrohtësi dhe më shumë mbrojtje pjesa e pëllëmbës mundëson një kapshmëri të mirë. Gjithashtu ka mbështjelljë të ashpër të pëllëmbës.

Features
Rripa te rregullueshem, Mbushje kapese ne pellembe & majen e gishtit, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, Shtresa e brendshme e veshur me isulateks te bute

Fabric/Materials
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2
GL11 Doreza Fleece
0.00 L 0.0 ALL
Këto doreza të buta me dizenjo klasike kanë cilësi të lartë dhe nje raport të shkëlqyer të ngrohtësisë dhe peshës. Pëllëmba e mbushur dhe e ashpër deri tek gishti tregues japin më shumë funksionalitet.

Features
Menge elastike, Mbushje kapese ne pellembe & majen e gishtit, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, Pale

Fabric/Materials
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2