CT90 Menge Anti Prerje F AHR+
0.00 L 0.0 ALL
Me arritje të mbrojtjes maksimale anti-prerje të nivelit F mëngët CT90 ofrojnë mbrojtje të jashtzakonshme të parakrahut në punë ndaj rreziqeve të larta të prerjes. Projektuar duke përdorur materiale pa fibra qelqi dhe çeliku duke shmangur acarimin e lëkurës duke mos kompromentuar në mbrojtje.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Menge rezistente ndaj prerjeve 35cm, Shitet vecmas, Anti-Prerje niveli F, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku, ANSI Anti-Prerje niveli A8

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3.X.4.X.F
CT69 Doreza Anti Prerje F AHR+ shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
Ndërtuar duke përdorur materiale dhe teknika premium CT69 ofron nivelin më të lartë të mbrojtjes ndaj prerjeve të nivelit F. Nuk përmban fibra qelqi dhe çeliku për të shmangur acarim të lëkurës. E veshur me shkumë nitrile për shkathtësi të jashtëzakonshme në kushte të lagështa dhe të thata.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 7, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E veshur me shkume nitrili, Anti-Prerje niveli F, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku, ANSI Anti-Prerje niveli A8

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.3.F
CT67 Doreza Anti Prerje F AHR shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
E projektuar për të arritur mbrojtjen maksimale të Nivelit F CT67 është ndërtuar duke përdorur teknika të përparuara duke siguruar që te mos permbaje fibra qelqi dhe çeliku duke mos kompromentuar në rezistencën e prerjes. Linja e frymëmarrjes me 13 matës siguron një përshtatje të shkëlqyer dhe shtresa të shkumë nitrile ofrjonë një mbërthim të shkëlqyeshëm në kushtet e lagura dhe me vaj.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Thurje me densitet 13, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E veshur me shkume nitrili, ANSI Anti-Prerje niveli A6, Anti-Prerje niveli F, Aprovuar nga Oeko-Tex, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku,

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.3.F, EN388:2016 +A1:2018 - 4X43F
CT65 Doreze Anti Prerje E, Shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
Pa fibra qelqi ose çeliku Dorezat Anti-Prerje premium sigurojnë mbrojtje të jashtzakonshme Anti-prerje të Nivelit E. Veshje me shkumë nitrile që siguron një mbërthim të shkëlqyeshëm në kushte të lagështa dhe të thata. Linja me ajrosje dhe me prerje 15 siguron shkathtësi të jashtëzakonshme për përdoruesin.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E veshur me shkume nitrili, Thurje me densitet 15, Anti-Prerje niveli E, Aprovuar nga Oeko-Tex, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku, ANSI Anti-Prerje niveli A5,

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.3.E, EN 420 Dexterity 5
CT45 Doreza Anti Prerje D HR shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
Doreza CT45 ofron mbrojtje të jashtëzakonshme të nivelit Anti-prerje D pa përdorimin e fijeve të qelqit ose çelikut. E veshur me shkumë nitrile CT45 ofron mbrojtje të jashtëzakonshme në kushte të lagështa dhe të thata. Pëlhura pa qepje 100% Ajrosëse ofron rehati të jashtëzakonshme për përdoruesin.

Features
Certifikim CE, Stil i Ri, Thurje me densitet 18, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E veshur me shkume nitrili, ANSI Anti-Prerje niveli A4, Anti-Prerje niveli D, Aprovuar nga Oeko-Tex, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku,

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4X42D
CT32 Doreza Anti Prerje C MR Micro shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
Me pëlëhure ajorosëse pa qepje dhe me densitet thurje 18 këto doreza ofrojnë shkathtësi të jashtëzakonshme komoditet dhe mbrojtje të nivelit anti-prerje C. Teknologjia e shkumës së mikro nitrilit rrit komoditetin gjë që ndihmon në zvogëlimin e lodhjes së dorës. Zgjedhja ideale për trajtimin e saktë në mjedise të thata.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 18, Ambalazhim per Reklamim, Teknologjia e shkumes, Pelhure Ajrosese pa qepje, ANSI Anti-Prerje niveli A3, Anti-Prerje niveli C, Pa Fibra Qelqi dhe Çeliku

Fabric/Materials
UHWPE, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.3.1.C
AP81 Doreza Anti Prerje D Liquid Pro HR Cut
0.00 L 0.0 ALL
Dorezat Liquid Pro HR Cut ofrojnë mbrojtje maksimale ndaj lëngjeve dhe nje nivel të lartë të rezistencës ndaj prerjes. Janë të veshura plotesisht me Lateks të butë para se të vihet një shtresë tjetër prej shkume lateksi duke siguruar mbërthim maksimal. Niveli Anti-Prerje EN388:2016 D/ANSI A4 siguron mbrojtje të shkëlqyer kundër rreziqeve të prerjes.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, Pelhure me thurje densiteti 13, Veshje e dyfishte lateks, Liquid Pro ofron mbrojtje maksimale ndaj lëngjeve, ANSI Anti-Prerje niveli A4, Anti-Prerje niveli D

Fabric/Materials
HPPE, Najlon, Lesh Xhami, Pambuk

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3X43D
AP52 Dorezë Anti Prerje 5/C Ultra Dexti
0.00 L 0.0 ALL
Kjo dorezë pa qepje me nivel kundra prerjes 5/C është ndërtuar duke përdorur fije HPPE me pëllëmbë të veshura me nitril të ashpër. Kjo dorezë gjithashtu ka pjesën e gishtit të madh të përforcuar për të shtuar jetëgjatësinë në punë të rënda.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Siperfaqe e Ashper, Etikete Produkti, Dizajn anti pushavitje, Hapsira ndermjet gishtave e perforcuar, ANSI Anti-Prerje niveli A3, Anti-Prerje niveli C

Fabric/Materials
HDPE, Lesh Xhami, Nitril i Ashpër, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4X42C
AP50 Dorezë Anti Prerje 5/C Aqua Pro
0.00 L 0.0 ALL
Doreza e veshur plotësisht Aqua Pro ofron rezistencë ndaj prerjeve të nivelit C. Shtresa e parë është nitril i butë ndërsa shtresa e dytë është shkumë nitrili duke mundësuar kapje të sigurtë dhe mburojë kundër kontaminimeve. Mëngët elastike mundësojnë përshtatje të rehatshme.

Features
Certifikim CE, Siperfaqe e Ashper, Etikete Produkti, Rezistente ndaj prerjes dhe gerryerjes, Ndalon penetrimin ndaj grasove vajrave dhe ujit, Pelhure me thurje densiteti 13, ANSI Anti-Prerje niveli A4

Fabric/Materials
HPPE, Lesh Xhami, Nitril i Ashpër, Elastik

Standards
EN 420 Dexterity 5, EN388:2016 +A1:2018 - 4X44D
AP32 Doreza Anti Prerje 3/B Dexti Cut Pro
0.00 L 0.0 ALL
Doreza shumë të zhdërvjellta dhe mbrojtëse ndaj prejes së nivelit 3/B. Ideale për përdorim të zgjatur duke mbrojtur duart nga dëmtimet. Shtresa e pëllëmbës e veshur me nitril të ashpër mundëson kapje ekselente. Kjo dorezë gjithashtu ka shtresë të përforcuar tek gishti i madh për jetëgjatësi më të madhe dhe përdorim të gjatë.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 18, Siperfaqe e Ashper, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj prerjes dhe gerryerjes, Dizenjo ergonomike per te reduktuar lodhjen e duarve, Zhdrvjelltesi, Dizajn anti pushavitje, Hapsira ndermjet gishtave e perforcuar, ANSI Anti-Prerje niveli A2, Anti-Prerje niveli B

Fabric/Materials
HPPE, Lesh Xhami, Nitril i Ashpër, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4X32B
AP31 Doreza Anti Prerje 3/B Senti Cut Lite
0.00 L 0.0 ALL
Kjo dorezë e lehtë me densitet thurje 18 dhe me nivel 3 Anti-Prerje mundëson kapje të sigurtë në ambiente të lagështa dhe me vajra. Kjo dorezë është ekstremisht e fortë me një shtresë të brendshme të butë ajrosëse. Mëngët elastike mundësojnë një veshje të sigurtë dhe të rehatshme.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 18, Ambalazhim per Reklamim, Zhdrvjelltesi, perfomon mire ne kushte te thata, Perfekte per detyrat e nderlikuara, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Dizajn anti pushavitje, ANSI Anti-Prerje niveli A2, Anti-Prerje niveli B,

Fabric/Materials
HDPE, Lesh Xhami, Nitril i Ashpër, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3X42B
A688 Doreze Anti Prerje 5/D Pro Cut Liner
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhurë me performancë të lartë dhe rezistencë ekselente ndaj prerjes gërryerjes dhe e rahatshme është ajrosëse dhe mund të durojë deri në 100°C.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Ambalazhim per Reklamim, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Shtrese Hi-Vis, Dizajn anti pushavitje, Kontakt me temperature te larte 100 °, ANSI Anti-Prerje niveli A4, Anti-Prerje niveli D, CE Foodsafe,

Fabric/Materials
HPPE, PVC, Shkumë Nitrili, Elastik

Standards
EN 407 X.1.X.X.X., EN 420, CE Food Safe, EN388:2016 +A1:2018 - 3.X.4.X.D
A667 Doreza Anti Prerje F Claymore AHR
0.00 L 0.0 ALL
Dizajn inovativ i optimizuar. Rezistencë maksimale ndaj prerjes sipas EN388:2016. Mbi 4000 gram rezistencë prerje duke arritur ANSI Anti-Prerje A7. E Veshur me dopjo nitril me sipërfaqe të ashpër për kapje të mirë dhe qëndrueshmëri të shkëlqyeshme në kushte të lagështa dhe të thata. Pëlhure me denistet 13 për rritje të rehatisë për përdoruesin.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, Pelhure me thurje densiteti 13, Doreze me shtresë të dyfishtë Nitrili shkume, Qëndrueshmëri dhe kapje të shkëlqyeshme në kushte të lagështa dhe të thata, ANSI Anti-Prerje niveli A7, Shtresë e dyfisht për qëndrueshmëri, Rezistence maksimale anti-prerje prerjes sipas EN388:2016, Anti-Prerje niveli F

Fabric/Materials
HPPE, Fibra Çeliku, Lesh Xhami, Pambuk

Standards
EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.3.F., EN 420
A665 Doreza Anti Prerje E e Avancuar VHR
0.00 L 0.0 ALL
Mundëson maksimumin e nivelit Anti-Prerje E. Veshje me shkumë nitrili për kontakt të shkëlqyer nv kushte të thata dhe të lagështa. Niveli ANSI anti-prerje A6.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, Pelhure me thurje densiteti 13, Pellemba e Veshur, E veshur me shkume nitrili, ANSI Anti-Prerje niveli A6, Anti-Prerje niveli E

Fabric/Materials
HDPE, Çelik Inoksi, Lesh Xhami, PVC

Standards
CE, EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4X44E
A655 Doreze Anti Prerje 5/D Sabre Lite
0.00 L 0.0 ALL
Kombinon nivelin maksimal 5/D të prerjes me zhdërvjelltësinë dhe rehatinë më të mirë kur punohet me thika të mprehta. Vishen në të dyja duart dhe lahen në makineri nën 60C. Shiten Veçmas.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Ambalazhim per Reklamim, Shitet vecmas, Dizajn anti pushavitje, Anti-Prerje niveli D, Larja ne lavatrice në 60°C, Larja ne lavatrice në 60°C, CE Foodsafe

Fabric/Materials
HPPE, Fibra Çeliku, Poliestër, EVA

Standards
EN 420, CE Food Safe, EN388:2016 +A1:2018 - 3.X.4.X.D
A646 Doreza Anti Prerje D Vis Tex Dimrore HR, Nitril
0.00 L 0.0 ALL
Mundëson mbrojtje të lartë ndaj rrezikut të prerjeve edhe në kushte të ftohta. Dorezat Anti-Prerje Vis-Tex Dimrore HR kombinojnë një shtresë të jashtme HPPE dhe shtresa termike akrilike. Shtresa e dyfishtë mban duart të ngrohta dhe të mbrojtura nga objektet e mprehta. Dizajni gjithashtu do të thotë se këto doreza gjithashtu sigurojnë mbrojtje të shkëlqyer ndaj nxehtësisë., Certifikim CE, Etikete Produkti, Shtrese akrilike me densitet thurje 7, E veshur me rere fleksibel nitrili, ANSI Anti-Prerje niveli A4, Anti-Prerje niveli D

Fabric/Materials
HPPE, Akrilike, Najlon, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.3.D, EN 511 X.2.X, EN 407 X.2.X.X.X.X
A645 Doreza Anti Prerje 5/D Green, shkume Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
Një dorezë shumv e rahatshme me nivel anti-prerje D sipas EN388:2016. E veshur me shkumë nitrile për kapje të përmirësuar. Ngjyra jeshile e ndritshme siguron identifikim të lehtë., Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Ambalazhim per Reklamim, Rezistente ndaj prerjes dhe gerryerjes, Pellemba e Veshur, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Jeshile - Anti-Prerje e Larte, E veshur me shkume nitrili, ANSI Anti-Prerje niveli A4, Anti-Prerje niveli D

Fabric/Materials
HDPE, Lesh Xhami, PVC, PVC

Standards
EN 420, CE Food Safe, EN388:2016 +A1:2018 - 4.X.4.4.D.
A643 Doreza Anti Prerje 3/B Amber
0.00 L 0.0 ALL
Dorezë Anti-Prerje e nivelit B një nivel i ulët mbrojtje dhe shtresë shkume nitrili për kapje mv të mirë. Ngjyra e ndritshme portokalli siguron identifikim të lehtë.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Industria e Ushqimit , Ambalazhim per Reklamim, Pellemba e Veshur, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Portokalli per Mbrojtjtje Anti-Prerje te Ulet, E veshur me shkume nitrili, ANSI Anti-Prerje niveli A2, Anti-Prerje niveli B,

Fabric/Materials
HPPE, Poliestër, Elastane, PVC

Standards
CE, EN 420, CE Food Safe, EN388:2016 +A1:2018 - 4X42B
A641 Doreza Anti Prerje me PU Red Cut
0.00 L 0.0 ALL
Një dorezë anti-prerje e zakonshëm për detyrat me rrezik minimal. E veshur me PU dhe siguron një rezistencë më të madhe ndaj konsumimit. Linja e kuqe siguron identifikim të lehtë.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Ambalazhim per Reklamim, E veshur me PU te bute, Pellemba e Veshur, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E kuqe -Per pune me rrezik minimal, ANSI Anti-Prerje niveli A1

Fabric/Materials
Pylon (Pyloni është një material i dizenjuar dhe prodhuar ekskluzivisht nga portwest për të mundësuar komfort, qëndrueshmëri dhe zhdërvjelltësi. Ndërtimi i fijeve riprodhon të gjitha cilësitë e nailonit, ka rezistencë të shkelqyer nga gërryerjet, stabilitet dimensional, fortësi të lartë të tektilit dhe peshë më e lehtë me ajrosje superiore.), PU (Eshtë më e lehtë dhe jeton më gjatë se PVC dhe Goma), Elastane, PVC

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3131X
A640 Doreza Anti Prerje 5/D Sabre Dot
0.00 L 0.0 ALL
Material premium rezistent ndaj prerjes mundëson mbrojtje të lartë ndërkohë që arrin nivelin anti-prerje 5/D. Pikëzat PVC të shtuara në pëllëmbë përmirësojnë performancën e kapjes e prandaj rrit sigurinë ndaj objekteve të mprehta që mbahen në duar.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Etikete Produkti, Pellemba PVC me pika per kapje te shtuar, Dizajn anti pushavitje, Kontakt me temperature te larte 100 °, Anti-Prerje niveli D

Fabric/Materials
HPPE, Lesh Xhami, Alumin, PVC

Standards
CE, EN 420, EN 407 X.1.X.X.X.X., ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level A4, EN388:2016 +A1:2018 - 3.X.4.2.D