N8335 TOUGH GRIP N, Doreza Nitrili
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS TOUGH GRIP N, nitrile NjePerdorimshe Doreza, Portokalli, rolled edge, powder free, innovative scale surface per perfect grip on wet dhe dry surfaces, perfect fit, very durable, per food contact, ambidextrous, colour code system per masas, AQL 1,5, ISO 374 1:2016/Typ B (JPT), ISO 374 5:2016

Standards
EN ISO 374-1:2016, EN ISO 374-5:2016
N8340 TOUGH GRIP N 300, Doreza Nitrili, EN374
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS TOUGH GRIP N 300, nitrile disposable gloves, blue, length approx. 300 mm, non-sterile, rolled edge, powder-free, innovative scale surface for perfect grip on wet and dry surfaces, perfect fit, very durable, for food contact, ambidextrous, colour code system for sizes, AQL 1,5

Standards
EN ISO 374-1:2016, EN ISO 374-5:2016
N8330 TOUGH GRIP N, Doreza Nitrili, EN 374
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS TOUGH GRIP N, nitrile disposable gloves, black, non-sterile, rolled edge, powder-free, innovative scale surface for perfect grip on wet and dry surfaces, perfect fit, very durable, for food contact, ambidextrous, colour code system for sizes, AQL 1,5
N2008311 BIG BLUE WAVE, Doreza Nitrili, EN 455, EN 374
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS BIG BLUE WAVE, nitrile disposable gloves, blue, non-sterile, rolled edge, powder-free, manufactured according to EN 455, for food contact, ambidextrous, medical examination gloves, micro-roughened fingertips, colour code system for sizes, AQL 1,5
N4290 Doreza PE, 370 mm, EN 1186
0.00 L 0.0 ALL
PE disposable gloves, green, non-sterile, men‘s size, packed in bags, length approx. 370 mm, tested according to EN 1186
N8320 BLACK WAVE, Doreza nitrile EN 455, EN 374
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS BLACK WAVE, nitrile disposable gloves, black, non-sterile, rolled edge, powder-free, manufactured according to EN 455, for food contact, ambidextrous, medical examination gloves, micro-roughened fingertips, colour code system for sizes, AQL 1,5

Fabric/Materials
Nitrile

Standards
EN ISO 374
EN 455
N8305 NITRAS PROTECT 300, Doreza Nitrili, EN 455, EN 374
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS PROTECT 300, nitrile disposable gloves, purple, non-sterile, rolled edge, powder-free, manufactured according to EN 455, for food contact, ambidextrous, medical examination gloves, micro-roughened fingertips, length 300 mm, AQL 1,5
N8311 BLUE WAVE, Doreza Nitrili, EN 455, EN 374
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS BLUE WAVE, nitrile disposable gloves, blue, non-sterile, rolled edge, powder-free, manufactured according to EN 455, for food contact, ambidextrous, medical examination gloves, micro-roughened fingertips, colour code system for sizes, AQL 1,5

Fabric/Materials
Nitrile
N8220 BLACK SCORPION, Doreza Latex EN 455
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS BLACK SCORPION, latex disposable gloves, black, non-sterile, rolled edge, powder-free, manufactured according to EN 455, for food contact, ambidextrous, medical examination gloves, perfect grip, microroughened surface, colour code system for sizes, AQL 1,5
N820 IDEAL CARE Doreza latex
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS IDEAL CARE, latex disposable gloves, natural colour, non sterile, rolled edge, manufactured according to EN 455, for food contact, ambidextrous, medical examination gloves, micro roughened surface, colour code system for sizes, AQL 1,5

Fabric/Materials
Latex
N810 VINYL Doreza Vinil, EN 455
0.00 L 0.0 ALL
NITRAS VINYL PF, vinyl disposable gloves, transparent, non sterile, rolled edge, powder free, manufactured according to EN 455, for food contact, ambidextrous, medical examination gloves, AQL 1,5
A930 Doreza Nitrili Njeperdorimshe Type C K > 480 mins
0.00 L 0.0 ALL
Dorashka premium të disponueshme me durueshmëri të lartë që përdor teknologjinë inovatore të kristal grip. Kanë 7 milimetra trashësi për forcë të jashtëzakonshme. Përbërja nitrile sintetike shumë e qëndrueshme e bën këtë dorezë tre herë më të fortë se nitrili i zakonshëm. Ideale për riparimin e prodhimit të autoveturave elektronikës dhe sektorëve të xhamit. 100 dorashka për kuti.

Features
Certifikim CE, Paketim per Reklamim, Industria e Ushqimit , Ideale per mekaniket ndertimin dhe sektore te tjera, 100 doreza per kuti, Perberie nitrili sintetik, Kutia e brendshme, Shitet vecmas, Teknologjia Crystal grip, Trashesi 7mil / 0.18mm per force te jashtezakonshme, Tre herë më e fortë se nitrili standart, Pa Silikon,

Fabric/Materials
Nitril, Lesh Xhami, Lesh Xhami, Pambuk

Standards
EN 420, CE Food Safe, EN ISO 374-1:2016 Type C K > 480 mins, EN 455 Part 1-4
A925 Doreza Nitrili, pa Puder Type C K > 480 mins
0.00 L 0.0 ALL
Këto doreza janë prodhuar nga nitrili sintetik dhe eleminojnë rrezikun e reaksioneve alergjike të dorezave me lateks. Kanë një thurje të mirë për një kapshmëri më të mirë në pjesën e gishtave për një punë më të rehatshme në kushte të lagështa dhe të thata. 100 doreza për kuti.

Features
Certifikim CE, 100 doreza per kuti, Prodhuar nga gome nitrile sintetike, Doreza nitrili nje-perdorimshe, Siperfaqe me Teksturë

Fabric/Materials
Nitril, Lesh Xhami, Lesh Xhami, Elastik

Standards
CE Food Safe, EN 455 Part 1 & 2, EN ISO 374-1:2016 Type B KPT, EN ISO 374-5 Virus, EN ISO 374-5 Micro Organisms
A925X Doreza Nitrili, pa Puder Type C K > 480 mins
0.00 L 0.0 ALL
Këto doreza janë prodhuar nga nitrili sintetik dhe eleminojnë rrezikun e reaksioneve alergjike të dorezave me lateks. Kanë një thurje të mirë për një kapshmëri më të mirë në pjesën e gishtave për një punë më të rehatshme në kushte të lagështa dhe të thata. 100 doreza për kuti.

Features
Certifikim CE, 100 doreza per kuti, Prodhuar nga gome nitrile sintetike, Doreza nitrili nje-perdorimshe, Siperfaqe me Teksturë

Fabric/Materials
Nitril, Lesh Xhami, Lesh Xhami, Elastik

Standards
CE Food Safe, EN 455 Part 1 & 2, EN ISO 374-1:2016 Type B KPT, EN ISO 374-5 Virus, EN ISO 374-5 Micro Organisms
A915 Dorezat Lateksi, pa Puder
0.00 L 0.0 ALL
Të prodhuara nga goma e vërtetë natyrale (e cila mund të shkaktojë alergji tek disa individë) këto doreza kombinojnë zhdërvjelltësinë e lartë me forcën dhe rehatinë superiore. 100 doreza për kuti.

Features
Lateks, E Veshur me PU, Lesh Xhami, Elastik

Standards
CE Food Safe, CE Cat 1
A910 Doreza Lateks, me Puder
0.00 L 0.0 ALL
Të prodhuara nga goma e vërtetë natyrale (e cila mund të shkaktojë alergji tek disa individë) këto doreza kombinojnë zhdërvjelltësinë e lartë me forcën dhe rehatinë superiore. 100 doreza për kuti.

Features
Pa GMO

Fabric/Materials
Lateks, Elastane, Lesh Xhami, Elastik

Standards
CE Food Safe, CE Cat 1, EN 420
A905 Doreza Vinyl, pa Puder
0.00 L 0.0 ALL
Të prodhuara nga kloridi Poli-Vinil i cilësisë së lartë dorezat tona Vinyl janë shumë të buta dhe elastike për super rehati dhe çlodhje të dorës së përdoruesit. Këto doreza janë pa lateks të lëmuara dhe pa thurje e me kyçe të rruazuara. 100 doreza për kuti.

Features
Certifikim CE, Pa DOP, 100 doreza per kuti, 100% pa lateks, Prodhuar nga klorur poly vinyl chloride, Super e butë, I butë dhe i lemur me menge

Fabric/Materials
PVC, Elastane, Lesh Xhami, Elastik

Standards
CE Food Safe, CE Cat 1
A900 Doreza Vinyl, me Puder
0.00 L 0.0 ALL
Të prodhuara nga një klorid Poli-Vinili i cilësisë së lartë dorezat tona Vinyl janë shumë të buta super të rehatshme për përdoruesin dhe shumë elastike për të lehtësuar lodhjen e dorës. Këto doreza janë pa lateks të lëmuara pa thurje dhe me kyçe të rruazuara. 100 doreza për kuti.

Features
Certifikim CE, Pa DOP, Pa GMO, Industria e Ushqimit

Fabric/Materials
PVC, Elastik, Poliestër, EVA

Standards
CE Food Safe, CE Cat 1
N428 Doreza PE EN 1186
0.00 L 0.0 ALL
PE disposable gloves, transparent, non-sterile, embossed, ladies‘ size, packed in boxes, tested according to EN 1186
N4285 Doreza PE, EN 1186
0.00 L 0.0 ALL
PE disposable gloves, transparent, non sterile, embossed, Ladies‘ size, tested according to EN 1186