A310* Doreza Nitrili Flexo Grip
0.00 L 0.0 ALL
Veshja prej nitrili ne dorezat Flexo Grip jep një rezistencë më të madhe ndaj fërkimit. Ideale për riparuesit e makinave në ndërtim dhe shumë punë të tjera.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, EN Anti Gërryerjes niveli 4, Ideale per mekaniket ndertimin dhe sektore te tjera, Pellemba e Veshur, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Dizajn anti pushavitje, ANSI Anti-Prerje niveli A1, ANSI Anti-Gërryerje niveli 2

Fabric/Materials
Pylon (Pyloni është një material i dizenjuar dhe prodhuar ekskluzivisht nga portwest për të mundësuar komfort, qëndrueshmëri dhe zhdërvjelltësi. Ndërtimi i fijeve riprodhon të gjitha cilësitë e nailonit, ka rezistencë të shkelqyer nga gërryerjet, stabilitet dimensional, fortësi të lartë të tektilit dhe peshë më e lehtë me ajrosje superiore.), Elastik, Elastik, EVA

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3121X
A150* Doreza Grip Fortis Lateks
0.00 L 0.0 ALL
Dorezat Classic me Shputë të Ashpër i ofrojnë përdoruesit mbrojtjen e duhur me komoditetin dhe kapjen nën një çmim të përballueshëm.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 10, Menge me Thurje, Zgjedhja numer 1 per pune te pergjithshme, Pellemba e Veshur, Lateks i rrudhosur, ANSI Anti-Prerje niveli A1, ANSI Anti-Gërryerje niveli 1

Fabric/Materials
Poliestër, Pambuk, Shkumë, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2121X
4000 Doreza Terry
0.00 L 0.0 ALL
Article 4000 is a terry cloth cotton glove which loop-out design provides an extra layer of air for insulation.

Features
• seamless knitted
• heavy quality• knit wrist
• loop-out design
Dry environment. Glove used for work in sectors such as:
• automotive
• paper manufacturing
• general purpose

Fabric/Materials
• 700 g/m²
• 10/S yarn• made of 80% cotton and 20% polyester
• 12 gauge

Standards
CAT I
1390Y Yellow nitrile dipped glove
0.00 L 0.0 ALL
Yellow nitrile dipped glove with ventilated back and knitwrist
Article 1390B is a cotton glove 3/4 dipped in nitrile. The cotton interlock liner has a knit wrist and ventilated back. This glove offers protection against work in an oily environment.
1390B Blue nitrile dipped glove
0.00 L 0.0 ALL
Blue nitrile dipped glove with ventilated back and knitwrist
Article 1390B is a cotton glove 3/4 dipped in nitrile. The cotton interlock liner has a knit wrist and ventilated back. This glove offers protection against work in an oily environment.
AP70 Doreza me Shkume PU Nero Lite
0.00 L 0.0 ALL
Duke përdorur PU me bazë uji kjo dorezë promovon shkathtësi të zgjeruar dhe është më e butë në lëkurë. Densiteti i thurjes 18 siguron ajrosje dhe rehati të shkëlqyeshme.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 18, Ambalazhim per Reklamim, Zhdrvjelltesi, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, Dizajn anti pushavitje, E Aprovuar ne Industrine e Ushqimit

Fabric/Materials
Najlon, PVC, Nitril i Ashpër, Elastik

Standards
EN388:2016 +A1:2018 - 2.1.2.1.X, CE Food Safe, EN 420 Dexterity 5, EN 420No DMF Detected
AP62 Doreze Dermiflex Aqua
0.00 L 0.0 ALL
Kjo doreze largon komplet lëngjet dhe vajrat duke përdorur teknologji inovative. Uji rrëshqet dhe largohet në prekje me këtë dorezë duke bërë të mundur mos-depërtimin në shtresat e brendshme. Pjesa e pëllëmbës me nitril super e lehtë dhe pjesa e brendshme me elastanë mundëson komfort dhe kapje të lartë.

Features
Certifikim CE, Peshe e Lehte, Etikete Produkti, E veshur me rere fleksibel nitrili, Thurje me densitet 15, ANSI Anti-Gërryerje niveli 3, Shtrese Nano

Fabric/Materials
Najlon, Elastane, Nitril i Ashpër, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4131X
A740 Doreza Powertool Pro
0.00 L 0.0 ALL
Kombinimi i rehatisë qëndrueshmërisë rezistencës ndaj tronditjeve dhe dizenjim me stil Powertool Pro është ideale për punët e profesionistëve me vegla pune dhe pjesë të vogla.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, Lekure sintetike shume durueseme elastane dhe neoprene, Gisti i madh treguesdhe i mesit jane te hapur per kapje precize, Pellemba e perforcuar

Fabric/Materials
Lëkurë Sintetike, Gomë, Elastane, Neoprin

Standards
EN 420, CE, EN388:2016 +A1:2018 - 2.1.2.1.X
A720 Doreza Impact
0.00 L 0.0 ALL
Si veçori e dorezës Impact është pëllëmba e mbushur më lëkurv duke siguruar rehati totale për pvrdoruesin. Grushta të mbrojtura me gomë mbrotje me pëllëmbë të mbushura dhe gishti i madh i përforcuar e bejnë këtë dorezë mjaftueshëm të fortë për të përballuar detyrat më të vështira.

Fabric/Materials
Lëkurë Sintetike, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 1.1.3.1.X
A710 Doreza Tradesman
0.00 L 0.0 ALL
Dizenjuar dhe krijuar për punët e rënda Tradesman ofron një nivel të lartë rehatie gjatë punës. E ndërtuar me një copë që thith djersën me një mbushje për grushtin dhe me qepje të perforcuar në pëllëmbë dhe gishta.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, Komfort dhe fortesi superiore, Rrip hook and loop, Lekure sintetike shume durueseme elastane dhe neoprene, Qepje e perforcuar te pellembet dhe gishtat, Mbrojtese e Artikulacioneve te Dores, ANSI Anti-Gërryerje niveli 3

Fabric/Materials
Lëkurë Sintetike, Gomë, Elastane, Elastane

Standards
EN 420, CE, EN388:2016 +A1:2018 - 1131X
A700 Doreza General Utility
0.00 L 0.0 ALL
Këto doreza me performancë të lartë dhe që përputhen plotësisht me dorën janë të përdorshme për çdo punë. Të lehta për përdoruesin doreza ështv e prodhuar me teknologjinë e Portwest dhe ka njv përforcim në gishta për një mbështetje në kyç për mbrojtje më të mirë.

Features
Certifikim CE, Peshe e Lehte, Etikete Produkti, Dizajn anti pushavitje, Dorezë per punë te ndryeshme dhe me performancë të lartë, Mbështetja dhe mbrojtje e kycit te duarve, Qepja e përforcuar në gishtin e madh për forcë shtesë

Fabric/Materials
Lëkurë Sintetike, Elastane,, ,

Standards
EN 420, CE, EN388:2016 +A1:2018 - 1111X
A360 Doreza Senti Flex
0.00 L 0.0 ALL
Dorezë shumë e hollë me densitet thurje 18 për zhdërvjelltësi dhe ajrosje maksimale. E veshur me PU për rezistencë ndaj gërryerjes.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 18, Dizajn anti pushavitje

Fabric/Materials
Najlon, Lateks, Elastik, EVA

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3.1.2.1.X
A354 Doreze Ultra Pro DermiFlex Shkume PU/Nitril
0.00 L 0.0 ALL
Kapje e veçantë në kushte tv lagështa dhe mjedise me vaj. Kjo dorezë e plotë me pika ka një astar të brendshëm pa thurje për komfort dhe jetëgjatësi.

Features
Certifikim CE, Siperfaqe e Ashper, Etikete Produkti, Komfort dhe fortesi superiore, E veshur me shkume nitrili, Dizajn anti pushavitje, Thurje me densitet 15

Fabric/Materials
Najlon, Elastane, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Elastik

Standards
EN 420, CE, EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.3.1.X
A353 Doreza DermiFlex Ultra Plus
0.00 L 0.0 ALL
A353 është një shtesë në linjen DermiFlex. 3/4 është e lyer me shkumë nitrili e cila i jep më shumë mbrojtje ndërkohë që mirëmban aftësi ajrosje. Pikëza mikro shtesë në pëllëmbë mundëson kapje maksimale.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, Dizajn anti pushavitje

Fabric/Materials
Nitril, Najlon, Poliestër, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.3.1.X
A352 Doreza DermiFlex Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Dorezë ¾ e veshur për më shumë mbrojtje në pjesën e mbrapme të dorës. Qepje ajrosëse për rehati dhe zhdërvjelltësi.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, 3/4 me pika, E veshur me shkume nitrili, Dizajn anti pushavitje, Thurje me densitet 15

Fabric/Materials
Najlon, Elastane, Para-Aramid, EVA

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.3.1.X.
A351 Doreze DermiFlex Plus
0.00 L 0.0 ALL
Me pëllëmbë me pikëza gomine për kapshmeri të përmirësuar dhe mbrojtje më të mirë të pëllembës. Thurja ajrosëse është ideale për punë precize në ambjente të thata.

Features
Certifikim CE, Peshe e Lehte, Etikete Produkti, E veshur me shkume nitrili, Thurje me densitet 15, Pelhure Ajrosese pa qepje, Shputa e veshur me piketa nitrili për kapje të përmirësuar, ANSI Anti-Prerje niveli A1

Fabric/Materials
Najlon, Elastane, Para-Aramid, EVA

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4131X
A350 Doreza DermiFlex
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhurë super e lehtë najloni 15g dhe material elastik elastane me veshje Nitrili dhe PU që e bëjnë këtë dorezë shumë të rehatshme e sensitive. Mbrojtje ndaj vajrave në ambjente të ngrohta dhe të lagështa.

Features
Certifikim CE, Peshe e Lehte, Etikete Produkti, EN Anti Gërryerjes niveli 4, Pellemba e Veshur, E veshur me shkume nitrili, Thurje me densitet 15, ANSI Anti-Prerje niveli A1

Fabric/Materials
Najlon, Elastane, Para-Aramid, EVA

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4131X
A340 Doreza Fosforeshente Grip Lateks
0.00 L 0.0 ALL
Duke përdorur teknologjinë e fundit të shkumës së Lateksit A340 ofron një kapje të përmirësuar për përdoruesin në kushte të thata dhe të lagështa.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Versioni Menge te Gjata, Etikete Produkti, E veshur me shkume lateksi, E hapur mbrapa, Pellemba e Veshur, Shtrese Hi-Vis, Ofron nivelin më të lartë të rehati, ANSI Anti-Prerje niveli A1, ANSI Anti-Gërryerje niveli 2

Fabric/Materials
Najlon, Pambuk, Lesh Xhami, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2121X
A330 Doreza Light Knitwrist
0.00 L 0.0 ALL
Dorezë e lehtë nitrili me kurriz të hapur për ventilim. Perfekte për punë të lehta. Konstruksioni i dorezës redukton lodhjen e dores.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 12, Peshe e Lehte, Pelhure Pambuku me Menge Thuara, EN Anti Gërryerjes niveli 4, Zhdrvjelltesi, 3/4 me pika, ANSI Anti-Prerje niveli A1

Fabric/Materials
Pambuk, Pambuk, Elastik, EVA

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3111X