AC05 Shtrenguese Doreze Anti Prerje Kasapi
0.00 L 0.0 ALL
Doreza Shtrënguese prej zinxhiri. Tendosja siguron një përshtatje të sigurtë për të zvogëluar rrezikun e rrëshqitjes ose varjes së dorezës. Ofrohet në paketime prej 50 copë.

Features
Ambidextrous, PVC shume fleksibel

Fabric/Materials
PVC, TPR, TPR, Poliestër
A002 Kapse Dorezash pa Metal
0.00 L 0.0 ALL
Kjo kapëse dorezash është ndërtuar me material dielektriki cili nuk është përcjellës apo i gërryeshëm. Kapsja e gjateë 20 cm është e kapur tek shumica e PMP-ve dhe ka një forcë maksimale prej 6kg. Kapsja e dorezave vjen me ndarëse sigurie e cila parandalon ngatërresat.

Features
Paketim per Reklamim, Per perdorim ne ndertim buqesi agrikulture dhe pyjetari, Dorashkat mbahen te sigurta, Matereial Dielektrik, Siguresa e Shkeputjes

Fabric/Materials
Acetyl, Santoprene, Elastik, PVC