AP80 Doreza Liquid Pro
0.00 L 0.0 ALL
Duke ofruar inovacionin më të fundit në teknologjinë e shtreses së dyfishtë Liquid Pro ofron mbrojtje maksimale ndaj lëngjeve. Latexi i butë është e veshur plotësisht para se të aplikohet nje shtresë e dytë me shkumë latexi në pëllëmbë ky proces siguron arritje maksimale dhe superiore. Një dorë elastike siguron një përshtatje të sigurtë.

Features
Certifikim CE, Menge elastike, Thurje me densitet 13, Peshe e Lehte, Etikete Produkti, E veshur me shkume lateksi, Veshje e dyfishte lateks, E Veshur me Gome Lateksi, Liquid Pro ofron mbrojtje maksimale ndaj lëngjeve, ANSI Anti-Prerje niveli A1, ANSI Anti-Gërryerje niveli 2

Fabric/Materials
Najlon, Poliestër, Elastik, PVC

Standards
CE, EN 420 Dexterity 5, EN388:2016 +A1:2018 - 4131X
AP30 Doreza Dermi Pro
0.00 L 0.0 ALL
Kjo dorezë e veshur plotësisht me nitril dhe me shkumë nitrili tek pjesa e pëllëmbës mundëson komfort dhe ndjeshmëri në prekje. Kyçi elastik e mban atë të qëndrueshme për një veshje të gjatë. Veshja me nitril i jep mbrojtje të shkëlqyer ndaj lëngjeve ndërsa shkuma e nitrilit i jep kapje ekselente edhe në mjedise me vaje.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 13, Etikete Produkti, Dizenjo ergonomike per te reduktuar lodhjen e duarve, E veshur plotesisht, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, E veshur me shkume nitrili

Fabric/Materials
Najlon, Lesh Xhami, Nitril i Ashpër, Elastik

Standards
EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.2.1.X, EN 420 Dexterity 5
A880 Doreza Kimike Trawlmaster 30cm
0.00 L 0.0 ALL
Doreza me kyçe të gjata PVC me një rezistencë shumë të mirë ndaj acideve të lehta yndyrnave të kafshëve dhe vajit të peshkut. Pëllëmbë e ashpër për një kapshmëri të sigurtë dhe rezistencë më të mirë gërryerje. Pëlhura e brendshme pa qepje mundëson rehati dhe fleksibilitet.

Features
Certifikim CE, Siperfaqe e Ashper

Fabric/Materials
PVC, Pambuk, ABS, PVC

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.3.1.X
A445 Doreza PVC Gauntlet 45cm
0.00 L 0.0 ALL
E disponueshme në tre përmasa janë të veshura plotësisht dhe kane një thurje të butë e të rehatshme të linjave të pambukut. Veshja është e lemuar dhe ofron njv rezistence të shkëlqyer ndaj fërkimit.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 12, E veshur plotesisht, Mbushje e plote me pambuk, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, Doreze 45 cm per mbrojtjen e dores kycit dhe krahut, ANSI Anti-Gërryerje niveli 3

Fabric/Materials
Pambuk, Lesh Xhami, Lesh Xhami, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4121X
A435 Doreza PVC Gauntlet 35cm
0.00 L 0.0 ALL
E disponueshme në tre përmasa janë të veshura plotësisht dhe kane një thurje të butë e të rehatshme të linjave të pambukut. Veshja është e lemuar dhe ofron njv rezistence të shkëlqyer ndaj fërkimit.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 12, E veshur plotesisht, Mbushje e plote me pambuk, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, Në dispozicion në 3 gjatësi, ANSI Anti-Gërryerje niveli 3

Fabric/Materials
Pambuk, Lesh Xhami, Lesh Xhami, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4121X
A427 Doreza PVC Gauntlet 27cm
0.00 L 0.0 ALL
E disponueshme në zgjedhje mes tre përmasave këto doreza janë të veshura plotësisht dhe kanë një thurje të butë e të rehatshme të linjave të pambukut. Veshja është e lëmuar dhe ofron një rezistencë të shkëlqyer ndaj fërkimit.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 12, E veshur plotesisht, Mbushje e plote me pambuk, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, Doreze 27cm per mbrojtjen e dores dhe kycit, ANSI Anti-Gërryerje niveli 3

Fabric/Materials
Pambuk, Lesh Xhami, Lesh Xhami, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4121X
A400 Doreza PVC Knitwrist
0.00 L 0.0 ALL
Shumë e shitur doreza e punuar plotësisht me PVC dhe me ndërthurjen e linjave të pambukut ka si përfundim një rezistencë ekselente ndaj fërkimit.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 12, Menge me Thurje, E veshur plotesisht, PVC shume fleksibel, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, ANSI Anti-Prerje niveli A1

Fabric/Materials
Pambuk, Lesh Xhami, Lesh Xhami, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4121X
A302 Doreza të Veshura Plotësish me Nitril
0.00 L 0.0 ALL
Kjo dorezë shumë e durueshme nitrili është plotësisht e lyer duke dhënë më shumë mbrojtje ndaj prerjes gërrvishtjes shpimit dhe grisjes. Kyçet e sigurta mundësojnë që këto doreza të hiqen lehtësisht.

Features
Certifikim CE, Veshje e trashe dhe e bute nitrili, Mbrojtese Kyci Canvas, Gishti i madh i veshur komplet

Fabric/Materials
Pambuk, Fleece, Najlon, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.1.1.1.X
A300 Doreza Nitrile Knitwrist
0.00 L 0.0 ALL
Dorezë e mbuluar plotësisht me nitril e dizenjuar për shërbime që kanë nevojë për rezistencë të lartë ndaj konsumimit. Veshja nitrile parandalon grisjen penetrimin e ujit dhe të vajit. Të përshtatshme për shërbime komunale dhe mirëmbajtje.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 12, Rezistence ndaj Grasos dhe Vajrave , E veshur plotesisht, Pelhure Pambuku me Menge Thuara, EN Anti Gërryerjes niveli 4, ANSI Anti-Gërryerje niveli 3

Fabric/Materials
Pambuk, Linja Trikotazhi, Elastik, EVA

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4111X
A800 Doreza Lateksi per Perdorim Shtepiak
0.00 L 0.0 ALL
Të përshtatshme për detyra të shumta shtëpie dhe pune. Këto doreza përmbajnë shtresa dhe mëngë me rruaza për një veshje më të lehtë dhe sipërfaqe me patern luspash peshku për një mbërthim të mirë.

Features
Certifikim CE, Ndalon penetrimin ndaj grasove vajrave dhe ujit, Model i thurur, Tufa te rreshtuara, Rezistente nga uji dhe vajrat

Fabric/Materials
Lateks, Pambuk, Lesh Xhami, Elastik

Standards
CE Cat 1