WG-102 Doreza Lekure e Bute/Fleksible
0.00 L 0.0 ALL
Durable goat grain leather glove with hook & loop fastening cotton back and reinforced fingertips. Suitable for light industrial applications.

Features
CE certified, Retail tag, Hook and loop strap, Suitable for light industrial applications, Goat skin

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 1211X
WG-103 Doreza Lekure e Bute/Fleksible
0.00 L 0.0 ALL
A classic this leather driver is made from goat skin one of the softest and strongest leathers available on the market. The breathable leather is great for use in mild and hot climates preventing the hands from overheating.

Features
CE certified, Elasticated cuffs, Classic leather driver, Breathable leather, ANSI abrasion level 3, Goat skin ,

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 1211X
A271 Doreza Shoferi me Shtresa
0.00 L 0.0 ALL
Doreza shoferi me cilësi të lartë me shtresa Insulateksi për më shumë ngrohtësi dhe rehati.

Features
Certifikim CE

Fabric/Materials
Lëkurë Lope, Insulatex, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN 511 2.2.X, EN388:2016 +A1:2018 - 3.1.4.2.X
A270 Doreza Klasike Shoferi
0.00 L 0.0 ALL
Doreza \"Klasike\" është një dorezë e fortë e durueshme e bërë nga lëkurë e plotë lope e cila i jep një veçori rezistente ndaj shpimit dhe gërryerjes.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, Doreza klasike shoferi, Lekure ajrosese, Lekure e plote lope cilesore, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, Rritja e rezistencës së shpimit

Fabric/Materials
Lëkurë Lope, Fibra Karboni, Najlon, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3142X
A260 Doreza Shoferi Oves
0.00 L 0.0 ALL
Një Klasike kjo dorezë lëkure është e përbërë nga lëkura e dhisë një nga më të butat dhe më të fortat ndër lëkurat që gjenden në treg. Lëkura ajrosëse është shumë e mirë për përdorim në klima të nxehta dhe të lagështa duke parandaluar mbi-nxehjen e duarve.

Features
Certifikim CE, Menge elastike, Doreza klasike shoferi, Lekure ajrosese, ANSI Anti-Gërryerje niveli 3, Lëkurë dhie

Fabric/Materials
Lëkurë Dhie, Fibra Karboni, Najlon, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2132X
A250 Doreza Lëkure Tergsus
0.00 L 0.0 ALL
Dorezë prej lëkure dhie me fiksim hook & loop të mbrapme pambuku dhe maja gishtërinjsh të përforcuara. E përshtatshme për aplikime të lehta industriale.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti, Rrip hook and loop, I përshtatshëm për aplikime të lehta industriale, Lëkurë dhie

Fabric/Materials
Lëkurë Dhie, Pambuk, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3142X
A245 Doreza Insulatex Antarctica
0.00 L 0.0 ALL
Lëkurë lope me cilësi të lartë me shtresa Insulatex për ngrohje më të mirë. E përshtatshme për përdorim në vënde të ftohta.

Features
Certifikim CE, Menge me Thurje, Me Shtrese Izoluese, Lekure e plote lope cilesore, E izoluar me shtrese isulatex, E dizenjuar specifikisht per perdorim ne kushe te ftohta

Fabric/Materials
Lëkurë Lope, Pambuk, Insulatex, Elastik

Standards
EN388:2016 +A1:2018 - 3.1.4.3.X, EN 511 3.2.X, EN 420 Dexterity 1
A230 Doreza Me Lëkure të Dyfishtë Rigger
0.00 L 0.0 ALL
Doreza superiore Rigger me Pëllembë të Dyfishtë ofron një mbrojtje shtesë. E përshtatshme për përdorim nv ndërtim natyrë agrokulture dhe pyje.

Features
Certifikim CE, Pellemba me dy shtresa, Perforcim i shtuar te pellemba dhe pjesa e gishtave, Per perdorim ne ndertim buqesi agrikulture dhe pyjetari, Mbrojtese e Artikulacioneve te Dores, Pjesa mbrapa me pambuk, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, ANSI Anti-Gërryerje niveli 2

Fabric/Materials
Lëkurë Lope e Holluar, Pambuk, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3334X, EN 407 X2XXXX
A229 Doreza Me Lëkure të Dyfishtë Fotis Rigger
0.00 L 0.0 ALL
Doreza Lëkurës Fortis Double Palm është ndërtuar për të ofruar mbrojtje të jashtëzakonshme. Përforcimi shtesë në zonat e pëllëmbës dhe e gishtave siguron qëndrueshmëri të përmirësuar. Ideale për përdorim në ndërtim përpunim bujqësi dhe pylltari.

Features
Certifikim CE, Pellemba me dy shtresa, Perforcim i shtuar te pellemba dhe pjesa e gishtave, Mbrojtese e Artikulacioneve te Dores, Lekure e ndare premium

Fabric/Materials
Lëkurë e Holluar, Pambuk, Lesh Xhami, Celik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.3.4.4.X
A225 Doreza Rigger me Shtresë Fleece
0.00 L 0.0 ALL
Lëkurë e izoluar me shtresë Fleece për më shumë ngrohtësi gjatë punës në ambjente të ftohta.

Features
Certifikim CE, Doreza klasike shoferi, E dizenjuar specifikisht per perdorim ne kushe te ftohta, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes

Fabric/Materials
Lëkurë Lope e Holluar, Insulatex, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.2.4.2.X, EN 511 1.1.X
A220 Doreza Premium Chrome Rigger
0.00 L 0.0 ALL
Doreza me cilësi të lartë lëkure me shtresë pambuku të kuq të mbrapme dhe mbrojtje kyçi. Kyçe elastike gome dhe mbrojtje e integruar për venat. Për përdorim në ndërtim miniera natyrë etj.

Features
Certifikim CE, Mbrojtese e Artikulacioneve te Dores, Pjesa mbrapa me pambuk, Per perdorim ne ndertimminiera dhe sheshe ndertimi, Mbrojtese Kyci Gome, Lekure e ndare premium, ANSI Anti-Gërryerje niveli 4

Fabric/Materials
Lëkurë Lope e Holluar, Polipambuk, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3223X
A219 Doreza Fortis Chrome
0.00 L 0.0 ALL
Doreza e Lëkurës Classic Chrome është ndërtuar duke përdorur lëkurë perfekte me mbushje shtesë për të shtuar mbrojtje që ofron mbrojtje dhe vlerë të shkëlqyer. Ideale për aplikime të shumta të trajtimit të përgjithshëm.

Features
Certifikim CE, Cmime konkuruese, Mbrojtese e Artikulacioneve te Dores, Lekure e ndare premium, Lëkurë e qëndrueshme

Fabric/Materials
Lëkurë e Holluar, Pambuk, Lesh Xhami, Celik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.2.2.2.X
A210 Doreza Canadian Rigger
0.00 L 0.0 ALL
Një nga dorezat e lëkurës më të shituralëkurë e hollë lope me një shtresë ekstra në pëllëmbë dhe vena për mbrojtje. Pambuku në brendësi rrit rehatinë dhe ventilimin.

Features
Certifikim CE, Mbrojtese e Artikulacioneve te Dores, Pjesa mbrapa me pambuk, Pellemba e perforcuar dhe vena te mbrojtura, lekure lope e holluar rigger, ANSI Anti-Gërryerje niveli 3

Fabric/Materials
Lëkurë Lope e Holluar, Pambuk, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3223X
A209 Doreza Lëkure Fortis Canadian
0.00 L 0.0 ALL
Suksesi i A210 ka çuar në futjen e Classic Canadian Rigger. E projektuar me lëkurë me cilësi premium kjo doreze përmban mbrojtje të pëllëmbës dhe venës me një pambuk mbrapa për rritjen e rehatisë dhe frymëmarrjes. Ideale për përdorim në industri duke përfshirë ndërtimin përpunimin bujqësinë dhe pylltarinë.

Features
Certifikim CE, Pjesa mbrapa me pambuk, Pellemba e perforcuar dhe vena te mbrojtura, Lekure e ndare premium, ANSI Anti-Gërryerje niveli 1

Fabric/Materials
Lëkurë e Holluar, Pambuk, Lesh Xhami, Celik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2.2.4.3.X
A200 Doreza Lëkure Hide
0.00 L 0.0 ALL
Stil tradicional me lëkurë cilësore kyçe elastike për përputhje të sigurtë shtresë mbrojtëse për venat dhe për pëllëmbën. Ofron rezistencë të lartv ndaj gërryerjeve për punëtorët në agrikulturë pyje ndërtim etj.

Features
Certifikim CE

Fabric/Materials
Lëkurë, Pambuk, Insulatex, Membranë 100% Ujë-daluese

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2.1.4.3.X
A1031 Doreza ELTON masa 10,5"
0.00 L 0.0 ALL
Combined, grey split cowhide leather, yellow cotton, reinforced cuff
A1015 Doreza Me Lëkure të Dyfishtë Rigger
0.00 L 0.0 ALL
Combined, grey split cowhide leather, double palm, beige cotton, reinforced cuff
A1008 Doreza ROCKY
0.00 L 0.0 ALL
Combined, size 10.5