A790 Doreza Anti Vibrim
0.00 L 0.0 ALL
Të dizenjuara në mënyrë të veçantë për të reduktuar efektin e tronditjes dhe vibrimit. Nivele ekselente të rehatisë dhe të zhdërvjelltësisë gjatë përdorimit të vegla të rënda pune çekane thyes betoni etj.

Features
Certifikim CE, Thurje me densitet 10, Peshe e Lehte, Etikete Produkti, Shtresa e brendshme 100% ajrosese dhe pa thurje, E dizenjuar specifiksht per te reduktuar efektet e vibrimit, Per perdorim me matrapik dhe thyeres betoni, Formule speciale e gome chloroprene

Fabric/Materials
Pambuk, Najlon, Gomeë Kloroprini, Elastik

Standards
EN 420, EN 10819 (TRm = 0.865 TRh = 0.598), EN388:2016 +A1:2018 - 4142X
A780 Doreza ndaj Harkut Elektric Arc Grip
0.00 L 0.0 ALL
Krijuar me rezistencë ndaj zjarrit doreza Arc Grip siguron një nivel të lartë mbrojtjeje ndaj djegieve prej shkëndijave të harkut elektrik dhe anti-prerje. Pëlhura me thurje 13 është e prodhuar me një fije unike aramide të qëndrueshme ndaj zjarrit që siguron shkathtësi më të madhe dhe lëvizje dore. Palma e veshur me neoprenë është rezistente ndaj zjarrit dhe lejon mbajtje të shkëlqyeshme. Shkalla Arc 2 (ATPV 9.5cal/cm2).

Features
Certifikim CE, Fije aramid FR, Thurje me densitet 13, Ambalazhim per Reklamim, ANSI Anti-Prerje niveli A4, Doreza ARC Grip siguron një nivel të lartë mbrojtjeje, Palma e dores të veshura me neoprene flake duruese, Mbrojtje Superb ndaj Harkut Elektrik, Anti-Prerje niveli D

Fabric/Materials
Aramid, PET, Polipropilin, LDPE

Standards
EN 420, ASTM F2675-13 2, EN388:2016 +A1:2018 - 4X42D, EN 407 X1XXXX
A590 Doreze Duruese Nxehtësie 250°C
0.00 L 0.0 ALL
E ndërtuar nga Meta-Aramidi - Fibra Nxehtësi-Duruese me një linjë pambuku që e bën këtë dorezë nxehtësie të zgjasë më shumë në kontakt me nxehtësinv deri në 250C. E përdorshme në të dyja duart dhe mund të lahet në makineri. Shitet teke.

Features
Certifikim CE, Ambidextrous, Versioni Menge te Gjata

Fabric/Materials
Meta-Aramid, Pambuk, PE - Polietilin, Elastik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 2.3.4.X.X, EN 407 0.2.3.1.X.X
A290 Doreza Mbrojtëse Motorseka Oak Klasi (Klasi 0)
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar për te ofruar mbrojtjen maksimale dhe rehati ndërkohë që kryen detyrat e motorsekës. Materiali mbrojtës në dorezën e majtë vetem për EN381-7 Klasi 0 16m/s.

Features
Certifikim CE, Dizajn anti pushavitje, CE-CAT III

Fabric/Materials
Lëkurë e Plotë, Poliestër, PE - Polietilin, Elastik

Standards
EN 420, EN 381-7 Class 0, EN388:2016 +A1:2018 - 3.1.2.3.X
N5410 NITRAS mittens made of pambuk canvas
0.00 L 0.0 ALL
ngjyre naturale, double lining, three ply, one masa
N5400 NITRAS pambuk drill Doreza
0.00 L 0.0 ALL
ngjyre naturale, kyqe te thurura, men´s masa
AC10 Doreze Anti Prerje Kasapi Chainmail 45cm
0.00 L 0.0 ALL
Dorezat prej zinxhiri Chainmail ofrojnë mbrojtje të jashtëzakonshme të dorës dhe parakrahut. Dizajni ambidextër përfshin fiksimin e rripit për siguri shtesë. E përkryer për mjediset e përpunimit të mishit kur mbrojtja nga thikat e mprehta është jetësore. Shitet veçmas.

Features
Certifikim CE, Industria e Ushqimit , Shitet vecmas, Bërë nga zinxhirët çelik inox, Ideal për përpunimin e mishit

Fabric/Materials
Çelik Inoksi, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 1082-1 PASS, CE Food Safe
AC01 Doreza Anti Prerje Kasapi Chainmail
0.00 L 0.0 ALL
Të përkryera për mjediset e përpunimit të mishit kur mbrojtja nga thikat e mprehta është jetësore. Fiksim i kapës për përmirësimin e higjenës për të reduktuar bakteret. Dorezë ambidextër që i përshtatet përdoruesve të dorës së djathtë dhe të majtë. Shitet veçmas një dorezë.

Features
Certifikim CE, Ambidextrous, Industria e Ushqimit , Shitet vecmas, Bërë nga zinxhirët çelik inox, Ideal për përpunimin e mishit

Fabric/Materials
Çelik Inoksi, Aramid, TPR, Poliestër

Standards
EN 1082-1 PASS, CE Food Safe