A530* Doreza Saldimi Gauntlet, e Përforcuar, me Qepje Kevlar
0.00 L 0.0 ALL
Premium quality leather welding gauntlet with reinforced palm and thumb area for additional protection. Fully welted and sewn with kevlar throughout.

Features
CE certified, Ideal for welding and metal handling, Premium quality leather welding gauntlet, Reinforced palm and thumb area, Superb abrasion and tear resistance, ANSI abrasion level 4 ,

Fabric/Materials
Cow Split Leather, Kevlar Stitching

Standards
EN 12477 Type A, EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4243X, EN 407 413X3X
A510* Doreza Saldatori
0.00 L 0.0 ALL
Tough 14" split leather gauntlet providing protection against a range of heat related tasks. Ideal for welding metal handling etc.

Features
CE certified, Maximum EN407 burn behaviour resistance, Ideal for welding and metal handling, Full cotton lining, 14 inch cow split leather gauntlet

Standards
EN 420, EN 12477 Type A, EN388:2016 +A1:2018 - 3243X, EN 407 413244
A540 Doreze Saldimi Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Projektuar për saldatorët profesionistë Doreze Saldimi Ultra përdor vetëm materialet më të mira të cilësisë dhe ndërtimin. Lëkura e plotë të mbuluar me lëkurë shtese ofron rezistencë të përmirësuar të djegies. Pelhure fleece i veshur për mbrojtje kundër nxehtësisë dhe të ftohtit. Qepje Aramid për qëndrueshmëri të lartë.

Features
Certifikim CE, Me Shtrese Fleece, Doreza saldimi kualitet premium, Pellemba dhe gishti i madh i perforcuar, Qepje e perforcuar te pellembet dhe gishtat, Qepje të përforcuara aramide, EN12477 Mbrojtja e saldimit Tipi A

Fabric/Materials
Lëkurë, Lëkurë e Holluar, Aramid, Poliestër

Standards
EN 12477 Type A, EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.2.4.3.X, EN 407 4.1.2.X.4.X
A531 Doreza Saldimi Dimri, e Përforcuar Qepje me Aramid
0.00 L 0.0 ALL
e Përforcuar - Qepje me Aramid

Features
Bazuar në dorezën tonë më popullore të saldimit A530. A531 doreza e saldimit dimrore me qepje Aramid është projektuar për të punuar në kushte të ftohta. Shtresa e trashë e brendshme siguron ngrohtësi të shkëlqyeshme. Qepja aramide siguron qëndrueshmëri më të madhe., Certifikim CE, Me Shtrese Fleece, Ideale per saldim dhe trajtime metalesh, Doreza saldimi kualitet premium, Doreze 35cm lekure lope e holluar, Qepje të përforcuara aramide, EN12477 Mbrojtja e saldimit Tipi A

Fabric/Materials
Lëkurë e Holluar, Fleece, Aramid, Poliestër

Standards
EN 12477 Type A, EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.2.4.3.X, EN 511 1.4.X, ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level A2, EN 407 413X3X
A530 Doreza Saldimi Gauntlet, e Përforcuar
0.00 L 0.0 ALL
e Përforcuar

Features
Doreza saldimi të përforcuara me cilësinë më të mirë. Buzët janë të qepura plotësisht me qepje para-aramid., Certifikim CE, Ideale per saldim dhe trajtime metalesh, Doreza saldimi kualitet premium, Pellemba dhe gishti i madh i perforcuar, Rezistence maksimale ndaj gerryerjes dhe gerrisjes, ANSI Anti-Gërryerje niveli 4

Fabric/Materials
Lëkurë Lope e Holluar, Para-Aramid, Para-Aramid, EVA

Standards
EN 12477 Type A, EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4243X, EN 407 413X3X
A521 Doreza Saldimi TIG Ultra, me qepje Aramid
0.00 L 0.0 ALL
me qepje Aramid

Features
Doreza Saldimi TIG Ultra ofron shkathtësi fantastike me një pëllëmbë lëkure të dhisë dhe rezistencë të shkëlqyeshme të djegies për shkak të mbështetjes së ndarë të lëkurës. Projektuar për saldatorë profesionalë TIG me qepje aramid për qëndrueshmëri ultra., Certifikim CE, Zhdërvjelltësi maksimale për saldatorët, Lëkurë dhie, Qepje të përforcuara aramide, EN12477 Mbrojtja e saldimit Tipi B

Fabric/Materials
Lëkurë Dhie, Lëkurë e Holluar, Para-Aramid, Celik

Standards
EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 3.2.4.3.X, EN 420 Dexterity - 2, EN 407 412X4X, EN 12477 Type A Type A
A520* Doreza Saldimi Tig Gauntlet, me Qepje Kevlar
0.00 L 0.0 ALL
The ultimate in dexterity for welders. Soft flexible goatskin palm with heavy duty split leather cuff. For use in type B (Tig Welding). Stitching made from para-aramid throughout.

Features
CE certified, Ideal for welding and metal handling, Para-Aramid stitching throughout , Soft flexible goatskin palm

Fabric/Materials
Goatskin, Cow Split Leather, Kevlar Stitiching

Standards
EN 420, EN 12477 Type B, EN 407 413X3X, EN388:2016 +A1:2018 - 2122X
A520 Doreza Saldimi Tig Gauntlet
0.00 L 0.0 ALL
Zhdërvjelltësia më e mirë për saldatorët. Pellemba prej lekures se dhise eshte e bute dhe elastike ndersa kycet jane nga lekura lopes. Për përdorim në tipin B (Saldim Tig). Përmban qepje para-aramid.

Features
Certifikim CE, Ideale per saldim dhe trajtime metalesh, Qepje me fije Para-Aramid, Pëllëmbë e butë fleksibël e lëkurës së dhisë

Fabric/Materials
Lëkurë Dhie, Lëkurë Lope e Holluar, Para-Aramid, EVA

Standards
EN 420, EN 12477 Type B, EN 407 413X3X, EN388:2016 +A1:2018 - 2122X
A510 Doreza Saldatori
0.00 L 0.0 ALL
Doreza lëkure që mundëson mbrojtje ndaj detyrave në lidhje me nxehtësinv. Ideale për saldim mbajtje metalesh etj.

Features
Certifikim CE, Mbrojtje maksimale EN407 nga diegiet, Ideale per saldim dhe trajtime metalesh, Mbushje e plote me pambuk, Doreze 35cm lekure lope e holluar

Fabric/Materials
Lëkurë Lope e Holluar, Pambuk, ABS, EVA

Standards
EN 420, EN 12477 Type A, EN388:2016 +A1:2018 - 3243X, EN 407 413244
A505 Doreza Saldimi Dimrore
0.00 L 0.0 ALL
Bazuar tek A500 shumë e suksesshme A505 është e përkryer për të punuar në kushte të ftohta. Shtresa e brendshme fleece ndihmon në mbajtjen e nxehtësisë dhe qepja me fije aramid siguron përforcim dhe qëndrueshmëri shumë të nevojshme.

Features
Certifikim CE, Fije aramid FR, Me Shtrese Fleece, Mbrojtje maksimale EN407 nga diegiet, Ideale per saldim dhe trajtime metalesh, Doreze 35cm lekure lope e holluar

Fabric/Materials
Lëkurë, Fleece, Aramid, Celik

Standards
EN 12477 Type A, EN 420, EN388:2016 +A1:2018 - 4.2.4.3.X, EN 511 1.4.X
A500* Doreza Saldatori, me Qepje Kevlar
0.00 L 0.0 ALL
14" Cow split leather welding gauntlet with a one piece back and full cotton lining for comfort. One size.

Features
CE certified, Maximum EN407 burn behaviour resistance, Ideal for welding and metal handling, Full cotton lining, 14 inch cow split leather gauntlet, ANSI abrasion level 3 ,

Standards
EN 420, EN 12477 Type A, EN388:2016 +A1:2018 - 3.2.4.3.X, EN 407 4.1.3.2.4.4., ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level A2, EN 388:2003 - 4.2.4.3
A500 Doreza Saldatori
0.00 L 0.0 ALL
Doreza saldimi me lëkurë lope 14\" pjesa e pasme është një e tërë dhe me shtresa plotësisht prej pambuku për rehati. Një mase e vetme.

Features
Certifikim CE, Mbrojtje maksimale EN407 nga diegiet, Ideale per saldim dhe trajtime metalesh, Mbushje e plote me pambuk, Doreze 35cm lekure lope e holluar, ANSI Anti-Gërryerje niveli 3

Fabric/Materials
Lëkurë Lope e Holluar, Pambuk, ABS, EVA

Standards
EN 420, EN 12477 Type A, EN388:2016 +A1:2018 - 3.2.4.3.X, EN 407 4.1.3.2.4.4., ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level A2, EN 388:2003 - 4.2.4.3