HF50 Shirit Reflektiv Fosforeshent FR
0.00 L 0.0 ALL
Ky shirit reflektues Hi-VisTex është i njohur dhe i besuar në të gjithë botvn. I përbërë nga një material feksibël dhe i durueshëm, i dizenjuar për ata që kanë nevojë të ndriçojnë fluturimet e natës për të arritur sigurinë e duhur.

Features
Gjatesia 100m, gjeresia 50mm
Perputhet me standartin EN ISO 20471

Fabric/Materials
Pëlhurë Poliestër-Pambuk

Standards
EN ISO 20471 Class 2
HV50 Shirit Reflektiv Fosforeshent HiVisTex
0.00 L 0.0 ALL
Ky shirit reflektues Hi-VisTex është i njohur dhe i besuar në të gjithë botvn. I përbërë nga një material feksibël dhe i durueshëm, i dizenjuar për ata që kanë nevojë të ndriçojnë fluturimet e natës për të arritur sigurinë e duhur.

Features
Gjatesia 100m, gjeresia 50mm
Perputhet me standartin EN ISO 20471

Fabric/Materials
Pëlhurë Poliestër-Pambuk

Standards
EN ISO 20471 Class 2
S467* Xhaketë Fosforeshente Traffic, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Të gjitha tiparet e provuara dhe testuara të Xhakets Traffic Dyngjyrëshe tani ofron 3 kombinime të reja me kontrast. Me sipërfaqe tërësisht ujë-duruese. Kjo xhaketë ështv lider në treg., Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Panele me kontrast, Menge e brendshme te Trikotuar, Xhep i brendshem ne kraharor, Shirit reflektues, Mbyllje me kapak para, UPF 50+, Rezistente ndaj Eres, Zinxhir i Dyanshem, 4 xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, Qepje me Shirit Hermetik, Kapuc qe paloset nen jake, XS-5XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Shirit Bio motion pattern

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 342 0.345 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm, AS/NZS 1906.4, AS 4399 UPF 50+
H2018 Jelek Hi-Vis ALEX, e Verdhe
0.00 L 0.0 ALL
ALEX yellow warning vest
H2017 Jelek Hi-Vis ALEX, Portokalli
0.00 L 0.0 ALL
ALEX orange warning vest
HV04 Shirit Reflektiv Slap Wrap 41x4cm
0.00 L 0.0 ALL
Ngjitje e shpejtë që lejon aplikim të lehtë të këtij shiriti në krah bel rroba dhe aksesorë të tjerë. Perfekt për të siguruar dukshmëri dhe siguri.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim

Fabric/Materials
Vinil Reflektiv, Poliuretan, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Elastik

Standards
CE, EN 13356
HV03 Shirit Reflektiv Slap Wrap 38 x 3 cm
0.00 L 0.0 ALL
E ndërtuar duke patur sigurinë në mëndje. Material shumë reflektiv i cili mundëson dukshmëri në ambiente të errëta apo me pak dritë.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti

Fabric/Materials
Vinil Reflektiv, Poliuretan, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Elastik

Standards
CE, EN 13356
50.053 VISION POLO, Hi viz safety Bluze Polo
0.00 L 0.0 ALL
100% Poliester, 140 g/m2