HF50 Shirit Reflektiv Fosforeshent FR
0.00 L 0.0 ALL
Ky shirit reflektues Hi-VisTex është i njohur dhe i besuar në të gjithë botvn. I përbërë nga një material feksibël dhe i durueshëm, i dizenjuar për ata që kanë nevojë të ndriçojnë fluturimet e natës për të arritur sigurinë e duhur.

Features
Gjatesia 100m, gjeresia 50mm
Perputhet me standartin EN ISO 20471

Fabric/Materials
Pëlhurë Poliestër-Pambuk

Standards
EN ISO 20471 Class 2
HV50 Shirit Reflektiv Fosforeshent HiVisTex
0.00 L 0.0 ALL
Ky shirit reflektues Hi-VisTex është i njohur dhe i besuar në të gjithë botvn. I përbërë nga një material feksibël dhe i durueshëm, i dizenjuar për ata që kanë nevojë të ndriçojnë fluturimet e natës për të arritur sigurinë e duhur.

Features
Gjatesia 100m, gjeresia 50mm
Perputhet me standartin EN ISO 20471

Fabric/Materials
Pëlhurë Poliestër-Pambuk

Standards
EN ISO 20471 Class 2
HV04 Shirit Reflektiv Slap Wrap 41x4cm
0.00 L 0.0 ALL
Ngjitje e shpejtë që lejon aplikim të lehtë të këtij shiriti në krah bel rroba dhe aksesorë të tjerë. Perfekt për të siguruar dukshmëri dhe siguri.

Features
Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim

Fabric/Materials
Vinil Reflektiv, Poliuretan, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Elastik

Standards
CE, EN 13356
HV03 Shirit Reflektiv Slap Wrap 38 x 3 cm
0.00 L 0.0 ALL
E ndërtuar duke patur sigurinë në mëndje. Material shumë reflektiv i cili mundëson dukshmëri në ambiente të errëta apo me pak dritë.

Features
Certifikim CE, Etikete Produkti

Fabric/Materials
Vinil Reflektiv, Poliuretan, Çelik i Trajtuar me Nxehtësi, Elastik

Standards
CE, EN 13356
HV56 Rripa Hi Vis për Pantallonat
0.00 L 0.0 ALL
Prerje elastike e rregullueshme me katër pikat e lidhjes për montim të sigurtë për çdo pantallon. Përdoret ngjyrë e fortë dhe printimi reflektues për shikueshmëri të shkëlqyeshme.

Features
Rripa te rregullueshem, Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte, Rrip Elastike, Kapse Metalike

Fabric/Materials
100% Poliestër 125gm2

Standards
EN13356:2001 Type 2 Flexible accessory
HV55 Shirit Fosforeshent
0.00 L 0.0 ALL
Hapje fleksibël dhe e rregullueshme Hook & Loop. Gjërësia 7.5cm në bel & shpatulla mundëson veshje të sigurtë. E lehtë për tu veshur dhe për tu hequr.Shirit reflektues me gjërësi 3cm për të shtuar dukshmërinë.

Features
Shirit reflektues, Madhesi e rregullueshme me hook and loop, Shiriti belit dhe i shpatullave me gjeresi 75 mm, Pelhure rezistente me shtrese poliester PVC

Fabric/Materials
100% Poliestër, e Veshur me PVC 210gm2

Standards
EN13356:2001 Type 2 Flexible accessory
HV05 Shirit Ndriçues Krahu
0.00 L 0.0 ALL
Shirit i rregullueshëm që vendoset në krah me panele Reflektuese i lehtë dhe me mbrojtje të përshtatshme. Ka panel me drita me buton me prekje dhe lëshon një shkëlqim të shndritshëm te kuq per te shtuar dukshmerine. Me dhe Pa pulsime. Ofron 80 orë jetëgjatësi të baterisë. Bateri CR2032 3V.

Features
Rripa te rregullueshem, Certifikim CE, Ambalazhim per Reklamim, I ndritshem kompakt dhe me peshe te lehte, Bateria: 80 ore, Bateri CR2032 3V, Paneli ndricohet me prekjen e nje butoni

Fabric/Materials
ABS, LED, TPU, Elastik

Standards
CE, RoHS
HB11 Kapele Basketbolli Reflektive
0.00 L 0.0 ALL
E përbërë nga copa 100% poliestër reflektuese kjo kapele kontemporane është e qepur në 6 seksione dhe përforcime dyfishe në të gjitha qepjet. Kapelja ka madhësi të ndryshueshme mbrapa dhe vrima për ajrim në pjesën e sipërme për të mundësuar ventilim të personit që e vesh.

Features
Qepje te dyfishte, Rrip rregullues i shpejte, Vryma ventilimi

Fabric/Materials
100% Poliestër 125gm2
HB10 Kapele Basketbolli Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
E prodhuar nga poli-pambuku i butë pjesa mbrapa e HB10 ka një rregullues metalik kështu që mund të rregullohet më shpejt për tu vendosur. Kapelja është e qepur në gjashtë pjesë me një vijë kontrasti dhe me pjesën mbrapa me formë e cila mundëson ajrosje për përdoruesin.

Features
Shirit i holle reflektuese, Pelhure rrjete per ajrosje, Rrip rregullues i shpejte, Vryma ventilimi

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2