TX72 Kominoshe me Rripa Fosforeshente Girona
0.00 L 0.0 ALL
Kjo kominoshe e re me Rripa Fosforeshente në gamën e Portwest Texo ka ka veçori; xhep me zinxhir në kraharor xhepa për mbrojtëset e gjurit dhe dy xhepa anësore. Plëhura e përdorur Kingsmill Fosoforeshente ofron rehati në levizje.

Features
Xhep mbrapa, Certifikim CE, Xhepa me zinxhire te fshehur, Xhepa me zinxhire te fshehur, Shirit reflektues, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, Pjesa mbrapa elastike, 7 Xhepa, Rripa te rregulleshem me togze te cilesore, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, Xhepa te brendshem per mbrojteset e gjurit, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, TX70 + TX72 e certifikuar me EN ISO 20471 i Klases 3 sebashku, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
TX52 Kominoshe Me Rripa Fosforeshente Dijon
0.00 L 0.0 ALL
Qendro i dukshëm dhe rehat në këto Kominoshe me Rripa Fosforeshente. Karakteristika elegante dhe praktike duke përfshirë dhe shumë xhepa.

Features
Certifikim CE, Xhepa me zinxhire te fshehur, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Fundet te rregullueshem Hook & loop, Pjesa mbrapa elastike, 10 Xhepa, Rripa te rregulleshem me togze te cilesore, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
RT43 Kominoshe Me Rripa Fosforeshente RIS
0.00 L 0.0 ALL
Materiale dhe përpunim cilësor që e bëjnë RT43 të preferuarën e industrisë së rrugëve dhe të hekurudhës. Pëlhura e fortë i bën ballë papastertisë dhe zhulit me sipërfaqe Texpel që ndihmon në largimin e njollave. Xhep i gjere me zinxhir ideal për të mbajtur vegla lidhëset e shpatullave mund të rregullohen për të siguruar një veshje të rehatshme.

Features
Certifikim CE, Xhep i dyfishte vizore, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Xhep mbrapa, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, Qepje te dyfishte, Xhepa me Zinxhire, Anesoret e hapura te rregullushme, 7 Xhepa, Rripa te rregulleshem me togze te cilesore, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, 3XL, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
80% Poliestër, 20% Pambuk 280gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
PW344 Kominoshe me Rripa PW3 HiVis
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshet me Rripa PW3 HiVis kombinojnë dizajnin bashkohor me një përshtatje moderne. Ofrojnë një gamë mbresëlënëse xhepash duke përfshirë një xhep të dyfishtë për vizore xhepa për mbrojtëset e xhurit dhe një xhep në kofshë. E mbushur plot me karakteristika të zgjuara duke përfshirë shirit reflektues HiVisTex Pro dhe këmbë të rregullueshme. Përforcimi i pëlhurave në Oxford në pikat kryesore të konsumimit dhe qepja e trefishtë garanton qëndrueshmëri maksimale.

Features
Certifikim CE, Xhep i dyfishte vizore, Lak per cekic, Shirit tub reflektiv, Qepje e Trefishte, Dy xhepa mbrapa, UPF 50+, Xhepa per mbrojtese te plota per gjurin, Xhep per Smartphone, 9 Xhepa, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Xhep mbajtes ne anen e majte, Pelhure texpel Polester/pambuk, Madhësia e këmbës e rregullueshme, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Panele te perforcuara, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Nje pale mbrojtese gjuri falas te perfishira me kominoshet PW3, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte,

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 Level 0 (When used in combination with S156)