S469 Jelek Fosforeshent, i Dyanshëm
0.00 L 0.0 ALL
i Dyanshëm

Features
Kjo veshje me dizajn bashkekohor që ruan nxehtësinëpër t'ju mbajtur ngrohtë mund tëvishet nga të dyja anët. Ana Fosforeshente e veshjes mundëson dukshmëri dhe siguri për perdoruesin kur nevojitet. Mund te kombinohet me S468., Certifikim CE, Veshje Interaktive, Shirit reflektues, Veshje e Dyanshme, Qepje Hermetike me Shirit, UPF 50+, Astar i Qepur per Izolim, 4 xhepa, Zinxhir interaktiv, XS-5XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S267 Jelek i Trashë Fosforeshent, Dyngjyrësh
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrësh

Features
Një jelek i trashë klasik me dy ngjyra kontemporane. Xhepa multifunksonal xhep për smartphone që mundëson hapsirë ndërkohë që mban trupin të ngrohtë., Certifikim CE, Xhep i brendshem ne kraharor, Xhep telefoni, Mbajtes i ri ID i dyfishte, Lak per radio, Shirit reflektues, UPF 50+, Xhepa me Zinxhire, 6 Xhepa, Me Shtrese Izoluese, 3XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2
RT44 Jelek Hi Vis RIS, e Dyaneshëm
0.00 L 0.0 ALL
e Dyaneshëm

Features
Cilësi dhe fleksibilitet i lartë me më shumë ngrohtësi ndryshe nga shumë veshje konkuruese dizajni unik ofron dy xhepa portokalli fosforeshent portokalli të thellë në të dyja anët dhe shirita reflektues ngjyrë gri., Certifikim CE, Shirit reflektues, Veshje e Dyanshme, UPF 50+, 4 xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash,

Fabric/Materials
80% Poliestër, 20% Pambuk 280gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
PW374 Jelek i Trashe i Dyanshem PW3 Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
Ky dizajn inovativ i Jelekut të Trashë karakterizohet nga përshtatja elegante e tij bashkëkohore karakteristika të shumta praktike dhe pëlhura fluoreshente rezistente ndaj njollave. Mbushja me peshë të rëndë siguron ngrohtësi dhe rehati optimale ndërsa tipari i kthyeshëm e bën atë shumë të adaptueshëm për të dyja punët dhe kohën e lirë.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni, Veshje e Dyanshme, UPF 50+, Astar i Qepur per Izolim, Unaza D Perpara, 6 Xhepa, Me Shume Xhepa, Xhakete 2-ne-1, Xhep i fshehur telefoni, Pelhure texpel Polester/pambuk, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Xhepa anesore me mbyllje me zinxhire, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Mbyllje e Dyanshme, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2 :Sizes L-3XL, EN ISO 20471 Class 1:Sizes S-M, RIS-3279-TOM ISSUE 2 (ORANGE ONLY)
CV02 Jelek Freskues Coolin Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
Ky jelek është dizenjuar nga materiali specifik për freski të trupit. Ky ndërtim është për të ndihmuar përdoruesin që të reduktojë stresin që shkaktohet nga temperaturat e larta. Ky jelek e ul temperaturën e trupit dhe mund të rifreskohet shumë shpejt gjë e cila ofron orë të tëra freskimi pa e ulur lëvizshmërinë. Përshtatja e këtij jeleku është dizenjuar për të lehtësuar lëvizjet kur ngrihesh ose ulesh.

Features
UPF 50+, Peshe e Lehte, 3 xhepa, Pelhure rrjete per ajrosje, Xhep per Stilolaps

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Trikot 125gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2