TX55 Kominoshe Fosforeshente Nantes
0.00 L 0.0 ALL
Ky lloj stili ofron një mbrojte për këdo që punon në trafik. Karakteristikat e kësaj veshje janë të ndërtuara në mënyrë të tillë për të lehtësuar çdo lloj lëvizje mbrojtëse për gjurin dhe bel elastik.

Features
Certifikim CE, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Fundet te rregullueshem Hook & loop, Zinxhir i Dyanshem, 12 Xhepa, Me Shume Xhepa, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
RT42 Kominoshe Hi Vis Poli Pambuk RIS
0.00 L 0.0 ALL
Shirit Reflektues i përshtashëm për larje industriale Hi-VisTex tek krahët këmbët gjoksi dhe supet që japin shikueshmëri të shkëlqyeshme të mbajtësit ndërsa pëlhura dhe dizajni siguron që veshja të zgjasë më gjatë. Elastik në bel dhe siguron një përshtatje të gjerë.

Features
Certifikim CE, Hapje e fshehur me zinxhire, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhep vizore, Xhepa te gjere anesore, UPF 50+, Bel Elastik per Fleksibilitet, Zinxhir i Dyanshem, 4 xhepa, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Gjatesia e kembes 84cm

Fabric/Materials
80% Poliestër, 20% Pambuk 280gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
E052 Kominoshe Fosforeshente X
0.00 L 0.0 ALL
Kjo Kominoshe e re garanton mbrojtje dhe rehati maksimale. Kontrasti modern i ngjyrave me veçori si xhep telofoni lak për radio dhe mëngë elastike.

Features
Certifikim CE, Hapje e fshehur me zinxhire, Xhep telefoni, Lak per radio, Xhep mbrapa, Shirit reflektues, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Menge me Thurje, 5 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian

Fabric/Materials
Kingsmill: 65% Poliestër, 35% Pambuk 300gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2