F433 Xhup Fleece Iona Lite
0.00 L 0.0 ALL
Ky xhup fleece i butë është dizenjuar që të ofrojë maksimumin e mbrojtjes dhe performancës si edhe të mundësojë dukshmëri ekstra. I trashë dhe ekstremisht i ngrohteë sipërfaqa anti-pushavitje do të thotë se është plotësisht i durueshëm. Shtresa e rrjetëes ofron ventilim dhe rrit komfortin në veshje.

Features
Fund i rregullueshem me lidhese, Menge elastike, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhepa me Zinxhire, Me Shtrese Izoluese, 4 xhepa, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, 3XL

Fabric/Materials
Busti: rrjetë 100% Poliestre , 110g
Menge: 100% Poliestër, 60g
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm, CAT I
F301 Xhup Fleece Hi Vis, Dyngjyrshe
0.00 L 0.0 ALL
E stilizuar në mënyrë klasike veshja F301 është relaksuese dhe e bollshme. Plotësisht e çertifikuar sipas EN ISO 20471 Klasi 3 ka si veçori një sipërfaqe anti-pushavitje e cila garanton një sipërfaqe pa kokrriza dhe mirëmban pamjen e xhupit fleece. Kombinimi i ngjyrave portokalli dhe blu e errët përputhet me RIS 3279 për industrinë e hekurudhave.

Features
Certifikim CE, Panele me kontrast, Shirit reflektues, UPF 50+, Hapje me Zinxhire Para, 3 xhepa, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Shirit Bio motion pattern,

Fabric/Materials
Trupi: Rrjetë 100% Poliestër 60g
Mëengët: Taffeta 100% Poliestër 60g
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2

Standards
EN 14058 Class 1 X, EN ISO 20471:2013+A1:2016 Class 3
F300 Xhup Fleece Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
F300 do ju mbajë rehat ngrohtë të dukshëm dhe të sigurtë në ditët e ftohta me erë. Veçoritë përfshijnë një xhep të brendshëm të arnuar dy xhepa anësorë të siguruar me zinxhir dhe lidhëse elastike në bel për një veshje të rehatshme.

Features
Certifikim CE, Menge elastike, Shirit reflektues, UPF 50+, 5XL, Bel elastik me lidhese me koka, XS, 3 xhepa, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Zinxhir interaktiv, Certertifikuar pas larjes 25x,

Fabric/Materials
Trupi: Rrjetë 100% Poliestër 60g
Mëengët: Taffeta 100% Poliestër 60g
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2

Standards
EN 14058 Class 1 X, EN ISO 20471:2013+A1:2016 Class 3
F250 Xhup Fleece Hi Vis Essential
0.00 L 0.0 ALL
Xhup Fleece Hi-Vis ofron ngrohtësi të lartë dhe rehati. Karakteristikat përfshijnë dy xhepa të sigurtë anësorë me zinxhir dhe një kordon elastik për të shtrënguar belin për një përshtatje më të rehatshme. Cilësia e lartë anti-pushavitje ruan pamjen e veshjes për më shumë kohë.

Features
Certifikim CE, Menge elastike, Shirit reflektues, UPF 50+, 4XL, Bel elastik me lidhese me koka, Pelhure fleece rezistente antipushavitje, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Xhepa anesore me mbyllje me zinxhire

Fabric/Materials
Fleece me sipërfaqe Anti-Pushavitje, 100% Poliestër 300gm2

Standards
EN ISO 20471:2013+A1:2016 Class 3