TX70 Xhaketë Fosforeshente Madrid
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa e re Fosforeshente Portwest Texo është me stil modern praktike dhe e përshtatshme si me porosi. Pëlhura e qëndrueshme mundëson resistencë shumë të lartë ndaj konsumimit dhe gërvishtjes. Me disa xhepa që shërbejnë për ruajtje të sigurtë dhe një xhep tek kraharori për telefonat smart.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Bel elastik ne anesore, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, 4 xhepa, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, TX70 + TX72 e certifikuar me EN ISO 20471 i Klases 3 sebashku, Certifikuar pas 50x larjeve, Certifikuar pas 50x larjeve, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian,

Fabric/Materials
65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
TX70* Xhaketë Fosforeshente Madrid
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa e re Fosforeshente Portwest Texo është me stil modern praktike dhe e përshtatshme si me porosi. Pëlhura e qëndrueshme mundëson resistencë shumë të lartë ndaj konsumimit dhe gërvishtjes. Me disa xhepa që shërbejnë për ruajtje të sigurtë dhe një xhep tek kraharori për telefonat smart.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Bel elastik ne anesore, Xhep mbajtes per telefon dhe laps, 4 xhepa, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, TX70 + TX72 e certifikuar me EN ISO 20471 i Klases 3 sebashku, Certifikuar pas 50x larjeve, Certifikuar pas 50x larjeve, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian,

Fabric/Materials
65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
TX50 Xhaketë Fosforeshente Lille
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë elegante me dy ngjyra ka shumë veçori të dobishme duke përfshirë një xhep mbrapa për vendosjen e kapeles ose dorezave. Xhepi përpara me zinxhir është ideal për të mbajtur të sigurta çelësat ose monedhat.

Features
Bel elastik mbrapa, Certifikim CE, Hapje para me hook & loop te fshehur, Xhep ID qe mund te shkeputet, Xhep telefoni, Shirit tub reflektiv, Shirit reflektues, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, Bel elastik ne anesore, 10 Xhepa, Me Shume Xhepa, Zingjir dyngjyresh gri, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), xhepa mbrapa me zingjir, Pelhure texpel Polester/pambuk, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
65% Polyester, 35% Cotton, 245gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
RT40 Xhaketë RT40 RIS
0.00 L 0.0 ALL
Pavarësisht nëse jeni në hekurudhë apo afer rrugës Xhaketa RT40 është perfekte për punët në terren ku mbrojtja me anë të dukshmerisë së lartë është e nevojshme. Stil klasik dhe e durueshme e çertifikuar nga EN ISO 20471 Klasi 3 dhe GO/RT 3279 duke mundësuar nivelin më të lartë të sigurisë.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni, Shirit reflektues, UPF 50+, Bel elastik ne anesore, 3 xhepa, Te gjitha pikat e dobeta te perforcuara, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure texpel Polester/pambuk, CE-CAT III, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
80% Poliestër, 20% Pambuk 280gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
PW371 Xhakete Baffle PW3 Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
Ky dizajn i mirëmenduar i xhaketës Baffle Hi-Vis PW3 përmban shirit reflektues HiVisTex Pro për liri më të madhe në lëvizje. Poliesteri ripstop i jashtëm i kombinuar me izolimin termik Insulatex të lehtë ofron një zgjidhje ultrasoft rezistente ndaj ujit për veshin në natyre. Veçoritë e zgjuara përfshijnë zinxhirin funksional Ezee dhe xhepat e zinxhirëve për ruajtje të sigurtë.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, Xhepa anesore me zinxhire, 3 xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, E izoluar me shtrese isulatex, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Shirit reflektues HiVisTex Pro, Menge dhe funde eleastike, Perputhet me standartin EN ISO 20471, Zinxhir Ezee Zip, Xhepa me Zinxhir ne Kraharor

Fabric/Materials
100% Poliestër 125gm2

Standards
RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 20471 Class 2:Size S Only, EN ISO 20471 Class 3:Sizes M-5XL
PJ50 Xhaketa Fosforeshente 3 ne 1 Pilot
0.00 L 0.0 ALL
Mundëson mbrojtje të gjithanshme dhe të rehatshme. Kjo xhaketë është e përdorshme në varietete ambjentesh pune. Pëlhura cilësore mjeshtëria dhe funksionaliteti janë veçoritë kryesore. Shtresa e gëzofit jaka dhe mëngët çmontohen me zinxhirë. Këto veçori e bëjnë këtë veshje shumë të adaptueshme. Zinxhirët e shumtë në xhepat e brendshëm dhe të jashtëm mundësojne mbajtje të sigurtë të sendeve.

Features
Certifikim CE, Panele me kontrast, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhepa me Zinxhire, Zinxhir i Dyanshem, Unaza D Perpara, 9 Xhepa, Shtrese gezofi, Me Shume Xhepa, Menget e ndashem astar gezofi dhe jake gezofi, Xhaketë 3-në-1, Menge dhe fund me thurur, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Pelhure rezistente poliester/pambuk, Texpel Splash,

Fabric/Materials
Mëngë: Mbushje 100% Poliestër, 120g, 55% Pambuk, 45% Poliestër 240gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 342 Thermal insulation 0.331m2 k/W Class 2