50.053 VISION POLO, Hi viz safety Bluze Polo
0.00 L 0.0 ALL
100% Poliester, 140 g/m2
T184 Bluze Polo Hi Vis M/GJ PW3
0.00 L 0.0 ALL
Ndërtuar nga pelhura ajrosëse Premium Pambuk Comfort e kombinuar me shiritin HiVisTex Pro kjo këmishë me mëngë të gjata ofron rehati dhe levizje të shkëlqyeshme. Ajo përmban një lak për ngjitjen e syzeve e lapsave dhe ka një xhep në gjoks për ruajtje.

Features
Certifikim CE, Xhep ne kraharor, 5XL, Te cara anesore, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, UPF 35+, 1 xhep, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Shirit reflektues HiVisTex Pro, Perputhet me standartin EN ISO 20471, Lak ne Xhep, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 20471 Class 3
T180 Bluzë Polo PW3 Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
E ndërtuar nga copa premium dhe ajrosëse pambuku e kombinuar me shiritin HiVis Tex Pro. Kjo bluzë ofron komfort dhe lëvizshmëri të shkëlqyer. Ka një lak për vendosjen e syzeve apo stilolapsit.

Features
Certifikim CE, Xhep ne kraharor, Te cara anesore, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, UPF 35+, E dizenjuar per nje veshje komforte, Ngjyra me kontrast, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Shirit reflektues HiVisTex Pro, Perputhet me standartin EN ISO 20471, Lak ne Xhep, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S479 Bluzë Polo Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dizajni modern rehatia dhe siguria për përdoruesin janë veçoritë kryesore të S479. Ky stil me një fund blu të errët dhe një ngjyrë gri është perfekt për ambjente të ngrohta dhe të papastra ku nevojitet mbrojtja fosforeshente.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Panele me kontrast, Shirit reflektues, UPF 50+, 4XL, Te cara anesore, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, XS, Prerje e bollshme, Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Bird Eye 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1
S477 Bluzë POLO Fosforeshente, Me Mëngë të Shkurtra
0.00 L 0.0 ALL
Me Mëngë të Shkurtra

Features
Detajet e mirëmenduara dhe ndërtim cilësor tregojnë se bluza jonë polo është shumë e rehatshme dhe zgjat më shumë sesa konkurentët lider. Ideale për kushte të ngrohta pune., Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 50+, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, 7XL, XS, E dizenjuar per nje veshje komforte, Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Bird Eye 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2
S280 COTTON COMFORT, Bluzë Fosforeshente me Mëngë të Gjata, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Pëlhura superiore Cotton Comfort përdoret në këtë bluze me mëngë të gjata për të ofruar qëndrueshmëri rehati dhe ajrosje. Dizajni Dy-Ngjyrëshe është elegant dhe ideal për të minimizuar papastërtitë dhe njollat.

Features
Certifikim CE, Xhep ne kraharor, Panele me kontrast, Shirit reflektues, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Jake Crew, Qepje me shirit, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 20471 Class 2
S279 Bluzë Polo Dyngjyrëshe, Me Mëngë të Gjata
0.00 L 0.0 ALL
Me Mëngë të Gjata

Features
Ky stil i kombinon të gjitha përfitimet e bluzes tonë polo më të shitur me mëngë të gjata me një veçori të shtuar të ngjyrave për më shumë përfitime praktike. Materiali i poliestrës me qepje në formën e syrit është ajrosës i lehtë dhe i rehatshëm., Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Panele me kontrast, Shirit reflektues, UPF 50+, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, Prerje e bollshme, Menge te trikotuara, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Bird Eye 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S277 Bluzë POLO Fosforeshente, Me Mëngë të Gjata
0.00 L 0.0 ALL
Me Mëngë të Gjata

Features
Detaje të mirëmenduara me cilësi prodhimi të lartë bëjnë që bluza jonë Polo të jetë më e rehatshme dhe jetëgjatë se e konkurenteve. Ideale për kushte pune të ngrohta., Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 50+, 4XL, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, Prerje e bollshme, Menge te trikotuara, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), Certifikuar pas 50x larjeve, Shirit Bio motion pattern

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Bird Eye 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S271 COTTON COMFORT, Bluzë POLO Fosforeshente me Mëngë të Gjata
0.00 L 0.0 ALL
Bluza jonë polo pambuku me krahë të gjata përdor pëlhurën tonë prej pambuku për durueshmëri maksimale komfort dhe ajrosje. Shiriti HiVisTex mundëson dukshmëri ekselente.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues, Te cara anesore, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S174 COTTON COMFORT, Bluzë POLO Fosforeshente me Mëngë të Shkurtra, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Bluza popullore Polo S171 është rimodeluar për të dhënë një polo Pambuku të Rehatshme klasike me dy ngjyra duke mundësuar të njëjtin nivel ajrosjeje dukshmërie dhe rehatie., Certifikim CE, Shirit reflektues, Te cara anesore, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S171 COTTON COMFORT, Bluzë POLO Fosforeshente me Mëngë të Shkurtra
0.00 L 0.0 ALL
Bluza jonë e pambukut ka një jakë me kontrast për një pamje me stil ndërkohë që përdor pëlhurën ajrosëse dhe shirit reflektues. Kjo bluzë polo ka një preje të rehatshme dhe rrjetë anësore për liri në lëvizje.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues, Te cara anesore, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, E dizenjuar per nje veshje komforte, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), XS-4XL, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
RT22 Bluzë POLO Fosforeshente me Mëngë të Shkurtra RIS
0.00 L 0.0 ALL
Perfekte për mot të ngrohtë RT22 ka jakë elegante me kontrast gri që siguron se njollat dhe papastertitë janë sa me pak të dukshme dhe ka si veçori një shirit reflektues Hi-Vis Tex për t'ju mbajtur të dukshëm dhe të sigurtë.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Shirit reflektues, UPF 50+, 5XL, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, XS, Prerje e bollshme, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Texpel Wicking (Efekt Largim & Tharjen e Shpejte), Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Bird Eye 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
LW72 Bluzë Polo për Femra
0.00 L 0.0 ALL
Kjo bluzë moderne polo për femra kombinon ajrosjen dhe komfortin e pambukut me shiritat fosforeshent HiVisTex Pro. Kjo veshje ofron liri të jashtëzakonshme në lëvizje dhe një prerje femërore.

Features
Certifikim CE, Veshje per Femra, Te cara anesore, Jake e dallueshme me shirit fluoreshent, UPF 35+, Pelhure qe largon lageshtiren dhe ajrosese, Në përputhje me RIS 3279-TOM për industrinë hekurudhore (vetem ngjyra portokalli), Shirit reflektues HiVisTex Pro, Perputhet me standartin EN ISO 20471

Fabric/Materials
Thurje 55% Pambuk, 45% Poliestër 175gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)