S489 Kominoshe Me Rripa Dyngjyrëshe, me Shtresa
0.00 L 0.0 ALL
me Shtresa

Features
Një veshje e dizenjuar për të qënë tërësisht praktike dhe e sigurtë. Kominoshja me Rripa dyngjyrëshe mbron pjesën e poshtme të trupit dhe kraharorin nga kushtet e lagështa ndërsa mundëson siguri., Rripa te rregullueshem, Certifikim CE, Panele me kontrast, Xhep i dyfishte vizore, Xhep telefoni, Xhep mbrapa, Shirit reflektues, UPF 50+, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Pjesa mbrapa elastike, Anesoret e hapura te rregullushme, Tokeze qe Lirohet Shpejt, 6 Xhepa, Me Shume Xhepa, Me Shtrese Izoluese, Qepje me Shirit Hermetik, XS-6XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 342 0.341 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm
S488 Kominoshe Me Rripa Hi Vis Contrast
0.00 L 0.0 ALL
Një veshje e dizenjuar për të qënë praktike dhe e sigurtë Kominoshet me rripa mbrojnë pjesën e poshtme të trupit dhe kraharorin nga kushtet e lagështa ndërsa mundësojnë siguri.

Features
Rripa te rregullueshem, Certifikim CE, Panele me kontrast, Xhep i dyfishte vizore, Xhep telefoni, Xhep mbrapa, Shirit reflektues, Te rregullueshme me kopsa, UPF 50+, 4XL, Pjesa mbrapa elastike, Anesoret e hapura te rregullushme, 6 Xhepa, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Ajrosëse 300D, 100% Poliestër, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosëse, me Sipërfaqe Anti-Njollave 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343:2019 Class 4:3 X WP 10000mm MVP 10000g/M²/24hrs
S388 Kominoshe me Rripa Shiu Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
This single colour bib and brace has all the fantastic features and benefits of the tried and tested S488 Contrast Bib & Brace in a choice of two colours.

Features
Rripa te rregullueshem, Certifikim CE, Xhep i dyfishte vizore, Xhep telefoni, Xhep mbrapa, Shirit reflektues, Te rregullueshme me kopsa, UPF 50+, Pjesa mbrapa elastike, Anesoret e hapura te rregullushme, 6 Xhepa, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, 3XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
Ajrosëse 300D, 100% Poliestër, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosëse, me Sipërfaqe Anti-Njollave 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343:2019 Class 4:3 X WP 10000mm MVP 10000g/M²/24hrs