H445 Pelerinë Shiu Hi Vis, 122 cm
0.00 L 0.0 ALL
122 cm. E dizenjuar me zgjuarsi me një gjatësi 122 cm kjo pelerinë siuron një mbrojtje totale në kushte të vështira moti dhe ofron vlerën më të mirë për çmimin e caktuar. Kjo pelerinë e lehtë ka kapuç që fshihet nën jakë kopsa zinxhir për mrojtje më të mirë nga stuhitë xhepa të mëdhenj për më shumë hapësirë mbajtëse lak për radio dhe mbajtëse për ID., Certifikim CE, Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim, Lak per radio, Shirit reflektues, Qepje Hermetike me Shirit, UPF 50+, 5XL, Menge elastike nga brenda, Rezistente ndaj Eres, 2 xhepa, Kapuc qe paloset nen jake, Mbajtesi i badge, Xhakete e gjate 122 cm, Texpel Splash, Shirit Bio motion pattern,

Features
Thurje te Thjeshta 190T, 100% Poliestër, Veshur me PVC 200gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm, QLD TMR Compliant (Yellow only)
H442 Pelerinë Shiu Hi Vis, 100cm
0.00 L 0.0 ALL
100cm. E dizenjuar për të ofruar mbrojtje totale ndaj elmenteve me gjatësi 100 cm kjo xhaketë garanton dukshmëri siguri dhe mbrojtje nga uji. Veçoritë praktike përfshijnë: mbërthim me kopsa zinxhir mbrojtje zinxhiri nga stuhitë kapuç që mbështillet xhepa parësorë të mëdhenj për më shumë hapësirë ajrosje mbrapa dhe vrima për rritjen e ventilimit., Certifikim CE, Menge elastike, Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim, Shirit reflektues, Mbyllje me kapak para, UPF 50+, 4XL, Xhaketa e Gjate 100cm , 2 xhepa, Qepje me Shirit Hermetik, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash

Fabric/Materials
Trupi: Rrjete 100% Poliestër, 60g, Thurje te Thjeshta 190T, 100% Poliestër, Veshur me PVC 200gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3
F438 Mushama Shiu me Shirita Reflektive IONA
0.00 L 0.0 ALL
Mushamaja e Shiut me Shirita Reflektive IONA jep një shikueshmëri më të madhe për shkak të gjatësisë së saj më të madhe. Duke përdorur pëlhurë të lehtë kjo mushama është plotësisht e papërshkueshme nga uji. F438 gjithashtu përmban një kapuç të ambalazhuar xhepa për ruajtje të sigurtë si dhe unaza dhe hapje të pasme për të shtuar ajrosjen.

Features
Vrima dhe hapje mbrapa per ventilim, Shirit reflektues, Qepje Hermetike me Shirit, Menge elastike nga brenda, Hapje me Zinxhire Para, 2 xhepa, Pelhure e lehte ujeduruese me qepje te izoluara, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, e Veshur me PVC 210gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm, CAT I