S495 Kominoshe Sealtex Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Kominoshe fosforeshente cilësore dhe ujë-ndaluese. Pëlhura Sealtex Ultra është e butë dhe është dizenjuar për t'u veshur mbi rrobat e punës. Kapaku mbyllës i dyfishtë hapja anësore dhe kapuçi i mbledhur nën jakë janë të gjitha shtesa praktike.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte, Të rregullueshme me kopsa, Te rregullueshme me kopsa, UPF 50+, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Menge elastike nga brenda, Hapje anesore, Rezistente ndaj Eres, Mbyllje me kapak te dyfishte, Zinxhir i Dyanshem, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash,

Fabric/Materials
Sealtex Ultra: 100% Polyester, Tricot Knit, PU Coated, 185gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 343 Class 3:2 WP 5000mm MVP 3000g/M²/24hrs, Fabric Performance WP 5000mm MVP 3000g/M²/24hrs
S485 Kominoshe Fosforeshente Contrast, me Shtresa
0.00 L 0.0 ALL
me Shtresa

Features
Një veshje e dizenjuar për të qënë praktike dhe e sigurtë. Kominoshja Contraste mbron trupin nga kushtet e lagështa ndërsa jep siguri. Shtresa e mbushur jep më shumë ngrohtësi., Certifikim CE, Panele me kontrast, Rrip beli plotësisht elastik, Menge e brendshme te Trikotuar, Xhep telefoni, Lak per radio, Shirit reflektues, UPF 50+, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Astar i Qepur per Izolim, Zinxhir i Dyanshem, 5 Xhepa, Qepje me Shirit Hermetik, Kapuc qe paloset nen jake, XS-6XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Ngjyra e re

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 342 0.341 (M².K/W) 2 X, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm