S467* Xhaketë Fosforeshente Traffic, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Të gjitha tiparet e provuara dhe testuara të Xhakets Traffic Dyngjyrëshe tani ofron 3 kombinime të reja me kontrast. Me sipërfaqe tërësisht ujë-duruese. Kjo xhaketë ështv lider në treg., Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Panele me kontrast, Menge e brendshme te Trikotuar, Xhep i brendshem ne kraharor, Shirit reflektues, Mbyllje me kapak para, UPF 50+, Rezistente ndaj Eres, Zinxhir i Dyanshem, 4 xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, Qepje me Shirit Hermetik, Kapuc qe paloset nen jake, XS-5XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Shirit Bio motion pattern

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 342 0.345 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm, AS/NZS 1906.4, AS 4399 UPF 50+
T400 Xhaketa PW3 Hi Vis Winter
0.00 L 0.0 ALL
Xhaketa PW3 Hi-Vis Winter ka stil të veçcantë dhe është shumë funksionale gjithashtu ju siguron juve të dalloheni nga shumica. E përbërë nga copa e rinovuar 300D Oxford e veshur me PU rezistente ndaj njollave. Kjo xhaketë përfshin shumë cilësi të jashtëzakonshme duke përfshirë veshjen e re me alumin e cila bën të mundur që nxehtësia të reflektohet përsëri brenda trupit duke siguruar maksimumin e ngrohtësise dhe komfortit. Shumë xhepa me zinxhir EZEE Zip për mbajtje të sigurtë dizenjo bashkohore dhe moderne.

Features
Certifikim CE, Kapuc qe cmontohet, Xhep ID qe mund te shkeputet, Fund i rregullueshem me lidhese, Kapuc me forme ergonomike, Vend per printim, Lak per radio, Shirit tub reflektiv, Siperfaqe rezistente ndaj njollave, Qepje te dyfishte, UPF 40+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Hapje me Zinxhire Para, Astar i Qepur per Izolim, Pelhure e Thurur me nje ane te lemuar, 4 xhepa, Qepje me Shirit Hermetik, Jake fleece dyngjyrshe, Xhep i fshehur telefoni, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Fundi mbrapa ne forme harku, 3XL, Shtrese Isolimi Ndaj te Ftohtit Insulatex, Kapuc qe mund te hiqet, Zinxhir Ezee Zip, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Ngjyrat e reja, Menge te thurur qe Thahen shpejt, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm, EN 342 0.323 (M².K/W) 2 X, RIS-3279-TOM ISSUE 2 (ORANGE ONLY)
S768 Xhaketë Hi Vis Executive 5 në 1
0.00 L 0.0 ALL
Stile inovative të adaptuara për shumë përdorime. Xhaketa e jashtme përmban dy xhepa të gjërë me mbyllje Hook & Loop dhe një kapuç të mbledhur ndërsa xhaketa e brendshme ka mëngë të ndashme dy xhepa të mëdhenj anësorë dhe ka çertifikim të plotë EN ISO 20471 Klasi 3.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Veshje Interaktive, Veshje Interaktive, Vend per printim, Shirit reflektues, Qepje Hermetike me Shirit, UPF 50+, Zinxhir i Dyanshem, 6 Xhepa, Xhakete 5-ne-1, Kapuc qe paloset nen jake, XS-5XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
Xhaketa e Jashtme: Rrjetë 100% poliestër 60g
Xhaketa e Brendshme: 100% fleece poliestër 280g
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2
100% Poliestër 60gm2
100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 342 0.352 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm
S766 Xhakete Hi Vis Essential 5 në 1
0.00 L 0.0 ALL
Një stil funksional i adaptueshëm që ofron cilësinë më të mirë për çmimin. Xhaketa e jashtme përmban dy xhepa të mëdhenj mëngë të rregullueshme kapuç të rregullueshëm ndërsa xhaketa e brendshme ujë-ndaluese ka mëngë fleksibël të ndashme 2 xhepa anësorë të gjërë dhe panele kontrasti të errët që mos të duken papastertitë.

Features
Certifikim CE, Panele me kontrast, Xhakete e brendshme cmontohet, Veshje Interaktive, Shirit reflektues, Të rregullueshme me kopsa, UPF 50+, Rezistente ndaj Eres, Zinxhir i Dyanshem, 7 Xhepa, Qepje me Shirit Hermetik, Xhakete 5-ne-1, Xhep i fshehur telefoni, Kapuc qe paloset nen jake, XS-4XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Shirit Bio motion pattern,

Fabric/Materials
Xhaketa e Jashtme: Rrjetë 100% poliestër 60g
Xhaketa e Brendshme: 100% fleece poliestër 280g
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2
100% Poliestër 60gm2
100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 342 0.352 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), AS 4602.1 Class D/N, Fabric Performance WP 15000mm, AS/NZS 1906.4, AS 4399 UPF 50+
S765 Xhaketë 5 në 1 e Dukshmërisë së Lartë
0.00 L 0.0 ALL
Ky sistem i mrekullueshëm i xhaketës 5-në-1 është i adaptueshëm për çdo situatë pune. Xhaketa e jashtme përmban 2 xhepa të gjera të mëdha mëngë të rregullueshme dhe kapuç të fshehur. Xhaketa e brendshme ka mëngë me pëlhurë fluoreshente mënge të thurura dhe 2 xhepa anësorë. Si xhaketa e jashtme ashtu edhe e brendshme janë të çertifikuara sipas EN ISO 20471 Klasi 3 për mbrojtje dhe siguri maksimale të dukshmërisë.

Features
Certifikim CE, Xhakete e brendshme cmontohet, Astar qe cmontohet, Veshje Interaktive, Mbajtes i ri ID i dyfishte, Lak per radio, Shirit reflektues, Të rregullueshme me kopsa, UPF 50+, Zinxhir i Dyanshem, 7 Xhepa, Qepje me Shirit Hermetik, Xhakete 5-ne-1, Xhep i fshehur telefoni, Kapuc qe paloset nen jake, 3XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Xhaketa e Jashtme: Rrjetë 100% poliestër 60g
Xhaketa e Brendshme: 100% fleece poliestër 280g
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2
100% Poliestër 60gm2
100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 342 0.352 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY)
S760 Xhakete Fosforeshente Ajrosëse Dy Ngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
E preferuar nga ata që duan një pamje më moderne në një veshje sigurie kjo veshje unike i ka të gjitha veçoritë më të fundit. Një xhep për radio është dizenjuar në menyrë bashkëkohore me akses të lehtë dhe xhepa te shumtë të sigurtë. Kombinohet me S769.

Features
Veshje Ajrosese, Certifikim CE, Jeka me shtrese Fleece, Xhepi i ID mund te jete ne dukje ose i fshehur, Xhep telefoni, Vend per printim, Lak per radio, Shirit reflektues, Qepje Hermetike me Shirit, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Te cara anesore, Beli i rregullueshem me lidhese, Mbyllje me kapak te dyfishte, Zinxhir i Dyanshem, Unaza D Perpara, 11 Xhepa, Kapuc qe paloset nen jake, XS-4XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
Trupi: 100% Poliestër me Pore, 60g
Mëngë: 100% Poliestër, 60g
Ajrosëse 300D: 100% Poliestër, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosëse, me Sipërfaqe Anti-Njollave 190gm2

Standards
EN 343:2019 Class 4:3 X WP 10000mm MVP 10000g/M²/24hrs, EN ISO 20471 Class 2
S590 Xhaketë Hi Vis Parka Ekstreme
0.00 L 0.0 ALL
Kjo xhaketë premium e dukshmërisë së lartë ofron komfort superior në të gjitha kushtet e motit dhe është ndërtuar për performancë maksimale. Ujë-ndaluese dhe ajrosëse në maksimumin e standarteve kjo xhaketë përmban shumë cilësime duke përfshirë 8 xhepa për hapsirë të shtuar. Një zinxhir interaktiv lejon vendosjen e një fleece për izolim të shtuar nëse nevojitet.

Features
Shirit qe nuk mblidhet ne fund te veshjes, Certifikim CE, Xhepa me zinxhire te fshehur, Xhepa te poshtem para me mbyllje hook & loop, Xhep telefoni, Mbajtes i ri ID i dyfishte, Lak per radio, Shirit reflektues, Xhep ne menge, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Mbyllje me kapak te dyfishte, 8 Xhepa, Zinxhir i Dyanshem, Xhepa te brendshem, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Zinxhir interaktiv, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash,

Fabric/Materials
Mëngët: 100% Poliestër taffeta 190T 50gm, Portwest Extreme: 100% Poliestër, 300D Oxford Elastik me shtresë ANti-Njollë dhe e veshur me PU 200gm2,

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343:2019 Class 4:3 R WP 11000mm MVP 50000g/M²/24hrs
S496 Xhaketë Sealtex Ultra, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Xhaketë shumë cilësore që të japë dukshmëri të lartë dhe rehati maksimale. Materiali unik i lehtë ofron ajrosje të madhe mbrojtje nga uji dhe era. Kapuçi i bashkangjitur dhe kapaku mbulues me kopsa janë veçori shumë të mira për mot të keq., Certifikim CE, Panele me kontrast, Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte, Mbyllje me kapak para, Të rregullueshme me kopsa, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Peshe e Lehte, Zinxhir i Dyanshem, 2 xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Kapuc qe paloset nen jake, Texpel Splash

Fabric/Materials
Sealtex Ultra: 100% Polyestër, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 343 Class 3:2 WP 5000mm MVP 3000g/M²/24hrs
S491 Xhaketë Sealtex Ultra, pa Shtresë
0.00 L 0.0 ALL
pa Shtresë

Features
Një veshje cilësore Xhaketa Sealtex Ultra është e përbërë nga materiali i lehtë i cili ofron ajrosje shumë të mirë dhe mbrojtje nga uji dhe era., Certifikim CE, Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte, Mbyllje me kapak para, Të rregullueshme me kopsa, UPF 50+, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Rezistente ndaj Eres, Peshe e Lehte, Zinxhir i Dyanshem, 2 xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Kapuc qe paloset nen jake, XS-5XL, Texpel Splash, Shirit Bio motion pattern,

Fabric/Materials
Sealtex Ultra: 100% Polyestër, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 343:2019 Class 3:2 X WP 5000mm MVP 3000g/M²/24hrs, Fabric Performance WP 5000mm MVP 3000g/M²/24hrs
S490 Xhaketë Sealtex Ultra, me Shtresa
0.00 L 0.0 ALL
Qëndro i dukshëm dhe rehat në këtë xhaketë cilësore. Materiali unik i lehtë ofron ajrosje e mbrojtje nga uji dhe era. Xhaketa S490 është me shtresa për më shumë ngrohtësi në kushte të ftohta. Kapuçi i bashkangjitur dhe kapaku i zinxhirit me kopsa është i përshtatshëm për kushte të ftohta.

Features
Certifikim CE, Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte, Menge e brendshme te Trikotuar, Xhep i brendshem ne kraharor, Mbyllje me kapak para, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Zinxhir i Dyanshem, Me Shtrese Izoluese, 3 xhepa, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Kapuc qe paloset nen jake, 3XL, Texpel Splash

Fabric/Materials
Trupi: Mbushje 100% Poliestër, 170g
Mëngë: Mbushje 100% Poliestër, 100g
Sealtex Ultra: 100% Polyestër, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185gm2
100% Poliestër 60gm2
100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm
S471 Xhaketë Hi Vis Traffic 4 në 1, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Dizajn bashkkohor 4-në-1 i xhaketës që ofron kombinimet e: pjesës së sipërme të lehtë pjesës së jashteme të kombinuar me jelekun e trashë jelek të trashë të dyanshëm dhe dyngjyrësh që vishet veç. E rehatshme dhe praktike xhaketa është e adaptueshme për të gjitha kushtet e motit dhe mundëson dukshmëri të plotë të përdoruesit në kushtet e ndriçimit të dobët. Veçori të tjera janë: xhepa të shumtë për ruajtje të bollshme kapuç që mund të ndahet qepje hermetike për mbrojtje të plotë ndaj erës dhe ujit e hapësirë për printimin e emrit të kompanisë., Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Panele me kontrast, Menge e brendshme te Trikotuar, Menge e brendshme te Trikotuar, Xhep i brendshem ne kraharor, Stil i Ri, Vend per printim, Shirit reflektues, UPF 50+, Zinxhir i Dyanshem, 8 Xhepa, Jelek ngrohes i brendshem qe mund te hiqet dhe vishet nga te dy anet, Qepje me Shirit Hermetik, Xhakete 4-ne-1, Kapuc qe paloset nen jake, 3XL, Jelek i Trashe i brendshm interaktive, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343 Class 3:1 WP 15000mm
S468 Xhaketë Hi Vis Traffic 4 në 1
0.00 L 0.0 ALL
Një xhaketv inovative dhe funksionale e cila plotëson të gjitha kushtet dhe nevojat e standarteve të linjës Fosforeshente S468 është një lider i vërtetë në treg. Mbeshtjellë ujë-ndaluese që mundëson mbrojtje kundër motit të lagësht. Xhaketa përfshin gjithashtu një jelek të stilit S469.

Features
Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Menge e brendshme te Trikotuar, Xhep i brendshem ne kraharor, Vend per printim, Shirit reflektues, Qepje Hermetike me Shirit, UPF 50+, Zinxhir i Dyanshem, 8 Xhepa, Xhakete 4-ne-1, Kapuc qe paloset nen jake, XS-5XL, Jelek i Trashe i brendshm interaktive, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343 Class 3:1 WP 15000mm
S467 Xhaketë Fosforeshente Traffic, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Të gjitha tiparet e provuara dhe testuara të Xhakets Traffic Dyngjyrëshe tani ofron 3 kombinime të reja me kontrast. Me sipërfaqe tërësisht ujë-duruese. Kjo xhaketë ështv lider në treg., Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Panele me kontrast, Menge e brendshme te Trikotuar, Xhep i brendshem ne kraharor, Shirit reflektues, Mbyllje me kapak para, UPF 50+, Rezistente ndaj Eres, Zinxhir i Dyanshem, 4 xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, Qepje me Shirit Hermetik, Kapuc qe paloset nen jake, XS-5XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Shirit Bio motion pattern

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 342 0.345 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm, AS/NZS 1906.4, AS 4399 UPF 50+
S466 Xhaketë Fosforeshente Traffic, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Ngjyrat me kontrast e bëjnë këtë veshje një zgjedhje shumë popullore. E dizenjuar për të mbajtur ngrohtë dhe thatë si dhe i jep përdoruesit më shumë dukshmëri. Kjo xhaketë elegante përdoret për të gjitha kushtet e motit. Veshja është plotësisht ujë-ndaluese dhe ka si veçori: një lidhëse në kapuç mëngë të thurura dhe zinxhir para me dy hapje dhe me kapak me kopsa., Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Panele me kontrast, Qepje Hermetike me Shirit, UPF 50+, 5XL, Rezistente ndaj Eres, Astar i Qepur per Izolim, Zinxhir i Dyanshem, Xhep i brendshem, 4 xhepa, Kapuc qe paloset nen jake, Pelhure ujendaluese, XS-6XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Menge me Thurje te Brendshme, Shirit Bio motion pattern

Fabric/Materials
100% Polyester, 300D Oxford Weave with a stain resistant finish, PU Coated, 190gm2, Lining Fabric: 100% Polyester, 60gm2, Lining Fabric: 100% Polyester, 170gm2,

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 342 0.345 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm, AS 4399 UPF 50+
S466* Xhaketë Fosforeshente Traffic, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Ngjyrat me kontrast e bëjnë këtë veshje një zgjedhje shumë popullore. E dizenjuar për të mbajtur ngrohtë dhe thatë si dhe i jep përdoruesit më shumë dukshmëri. Kjo xhaketë elegante përdoret për të gjitha kushtet e motit. Veshja është plotësisht ujë-ndaluese dhe ka si veçori: një lidhëse në kapuç mëngë të thurura dhe zinxhir para me dy hapje dhe me kapak me kopsa., Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Panele me kontrast, Qepje Hermetike me Shirit, UPF 50+, 5XL, Rezistente ndaj Eres, Astar i Qepur per Izolim, Zinxhir i Dyanshem, Xhep i brendshem, 4 xhepa, Kapuc qe paloset nen jake, Pelhure ujendaluese, XS-6XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Menge me Thurje te Brendshme, Shirit Bio motion pattern

Fabric/Materials
100% Polyester, 300D Oxford Weave with a stain resistant finish, PU Coated, 190gm2, Lining Fabric: 100% Polyester, 60gm2, Lining Fabric: 100% Polyester, 170gm2,

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 342 0.345 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm, AS 4399 UPF 50+
S462 Xhup Hi Vis Klasik, Dyngjyrësh
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrësh

Features
Ky stil kombinon paraqitjen moderne me sipërfaqen cilësore. I dizenjuar për të mbajtur ngrohtë dhe thatë ky artikull mundëson dukshmërine maksimale dhe përdoret për të gjitha kushtet e motit. Veçoritë përfshijnë një xhep telefoni dhe një kapuç të mbledhur., Certifikim CE, Xhep telefoni i fshehur, Panele me kontrast, Xhep i brendshem ne kraharor, Shirit reflektues, Mbyllje me kapak para, UPF 50+, Menge te rregullueshme Hook & loop, Astar i Qepur per Izolim, Zinxhir i Dyanshem, 4 xhepa, Qepje me Shirit Hermetik, Kapuc qe paloset nen jake, 3XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 3, EN 342 0.345 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm