S686 Pantallona Fosforeshente Dimeri Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona dimri me dizajn të zgjuar e mbajnë përdoruesin të dukshëm të sigurtë të ngrohtë dhe të thatë në të gjitha kushtet e motit. Pëlhura fluoroshente dhe shiriti reflektues ofrojnë mbrojtje të lartë në kushtet e dritës së ulet ndërkohë që mbushja e bllokon nxehtësinë për tv shtuar ngrohtësine dhe rehatinë për përdoruesin.

Features
Certifikim CE, Panele me kontrast, Bel gjysem elastik, Xhep telefoni, Shirit reflektues, Xhepa anesore, Qepje Hermetike me Shirit, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, 5 Xhepa, Me shtrese dhe mbushje te plote, Qepje me Shirit Hermetik, Xhep mbajtes ne anen e majte, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, Ngjyrat e reja

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 342 0.345 (M².K/W) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm
S597 Pantallona Hi Vis Extreme
0.00 L 0.0 ALL
Ujë-ndaluese dhe erë-ndaluese të garantuara këto pantallona kanë bel elastik dhe litar të brendshëm elastik për rregullimin e madhësisë. Pantallonat e brendshme mund ti arrish nga xhepat anësore. Fundet me zinxhir lejojne veshje të lehtë mbi çizme.

Features
Xhepa te medhenj te kembet, Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit tub reflektiv, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, UPF 50+, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Beli i rregullueshem me lidhese, Pa Shtrese Izoluese, 4 xhepa, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash

Fabric/Materials
Portwest Extreme: 100% Poliestër, 300D Oxford Elastik me shtresë Anti-Njollë dhe e veshur me PU 200gm2

Standards
RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN ISO 20471 Class 2, EN 343:2019 Class 4:3 R WP 11000mm MVP 50000g/M²/24hrs
S493 Pantallona Sealtex Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Rehati për gjithë ditën. S493 ka bel plotësisht elastik dhe funde të rregullueshëm me kopsa. Pantallonat janë me shirita reflektivë në fund të çertifikuar nga EN ISO 20471.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte, Te rregullueshme me kopsa, UPF 50+, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, 5XL, Rezistente ndaj Eres, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Texpel Splash,

Fabric/Materials
Sealtex Ultra: 100% Polyester, Tricot Knit, PU Coated, 185gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1, EN 343:2019 Class 3:2 X WP 5000mm MVP 3000g/M²/24hrs, Fabric Performance WP 5000mm MVP 3000g/M²/24hrs
S487 Pantallona Hi Vis Ajrosëse
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat tona ajrosëse janë dizenjuar duke përdorur pëlhurë shumë cilësore ajrosëse dhe ujë-ndaluese. Fundi i pantallonave hapet dhe mbyllet me zinxhir për një veshje të shpejtë të thjeshtë dhe të përshtatshme.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, UPF 50+, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Hapje anesore, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve, XS-3XL,

Fabric/Materials
Ajrosëse 300D, 100% Poliestër, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosëse, me Sipërfaqe Anti-Njollave 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343:2019 Class 4:3 X WP 10000mm MVP 10000g/M²/24hrs
S486 Pantallona Fosforeshente Traffic, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe

Features
Këto pantallona janë dizenjuar për të mbrojtur nga era dhe shiu duke ofruar gjithashtu veçoritë më të mira në industri. Një bel elastik dhe fund me lidhëse rregulluese e bëjnë këtë veshje shumë të kërkuar dhe një zgjedhje të zgjuar nga klientët tane., Certifikim CE, Panele me kontrast, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Te rregullueshme me kopsa, UPF 50+, 5XL, Hapje anesore, Qepje me Shirit Hermetik, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm
S482 Pantallona me Shtresë Iona™ Lite
0.00 L 0.0 ALL
E dizenjuar për të mbajtur përdoruesin të dukshëm të sigurtë dhe të thatë në kushte të këqija të motit S482 është shumë praktik dhe ujë-ndalues. Shiriti reflektues ofron mbrojtje të lartë në kushte me dritë të dobët ndërsa mbushja ruan ngrohtësinë për të mbajtur ngrohtë dhe rehat përdoruesin.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, Poliester oxford rezistent ndaj gerryerjeve, Me shtrese dhe mbushje te plote, Texpel Splash, Certifikuar sipas EN342

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 342 0.349M². K/W (B) 2 X, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm
S481 Pantallona Iona™ Lite
0.00 L 0.0 ALL
Prerje e gjërë dhe me stil. Pantallonat Iona™ Lite janë dizenjuar për tu veshur mbi pantallonat e punës për t'ju mbajtur të thatë dhe si shtresë shtesë të durueshme nga i ftohti. Shtimi i shiritit reflektues rrit dukshmërinë e përdoruesit xhepat anësorë mundësojnë akses të lehtë për sendet në xhepat e pantallonave poshtë. Qepjet hermetike ujë-duruese sigurojnë një barrierë të plotë kundër erës dhe shiut.

Features
Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, Poliester oxford rezistent ndaj gerryerjeve, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm MVP 960g/m2/24hr
S480 Pantallona Fosforeshente Traffic
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona janë të dizenjuara për të mbrojtur plotesisht nga era dhe shiu e gjithashtu ofron edhe vetitë më të mira të industrisë. Një bel elastik dhe fund i rregullueshëm me lidhëse e bëjnë këtë veshje shumë popullore dhe të rehatshme nga ana e klienteve tanë.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, UPF 50+, Hapje anesore, 6XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
100% Polyester, 300D Oxford Weave with a stain resistant finish, PU Coated, 190gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm
RT61 Pantallona Ajrosëse Fosforeshente
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat tona ajrosëse janë dizenjuar për t'ju përshtatur kërkesave të standartit të sigurisë RIS-3279-TOM. Veshja ofron mbrojtje të plotë ujë-ndaluese xhepa anash si dhe mund të vishen lehtësisht mbi pantallona ose xhinse.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, UPF 50+, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Hapje anesore, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, XS-5XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve,

Fabric/Materials
Ajrosëse 300D, 100% Poliestër, Thurje Oxford 300D, e Veshur me PU, Ajrosëse, me Sipërfaqe Anti-Njollave 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343:2019 Class 4:3 X WP 10000mm MVP 10000g/M²/24hrs
RT51 Pantallona Sealtex Ultra
0.00 L 0.0 ALL
Të gjitha stilet kanë si veçori një pëlhurë cilësore Sealtex Ultra ujë-duruese dhe ajrosëse. Për rehati gjatë gjithë ditës rripat e mesit janë plotësisht elastik dhe fundet janë të regullueshëm me anë të kopsave mbyllëse. Pantallonat reflektuese kanë një sipërfaqe cilësore me shirita HiVistex të çertifikuara nga EN ISO 20471.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues EN ISO 20471 i ngjitur me te nxehte, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Ujeduruese te Ngjitura, Ajrosese ere ndaluese dhe ujerezistuese, Texpel Splash

Fabric/Materials
Sealtex Ultra: 100% Polyestër, Thurje Tricot, e Veshur me PU 185gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, EN 343 Class 3:2 WP 5000mm MVP 3000g/M²/24hrs
RT31 Pantallona Trafiku Fosforeshente, RIS
0.00 L 0.0 ALL
RIS

Features
E dizenjuar në veçanti për industrinë e hekurudhës këto pantallona kanë si veçori të shtuar të çarën anësore me zinxhirë në këmbë që të hiqen lehtësisht., Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, UPF 50+, Hapje/Mbyllje me Zinxhir te Nyja e Kembes, Hapje anesore, Qepje me Shirit Hermetik, 3XL, Texpel Splash, Certifikuar pas 50x larjeve

Fabric/Materials
100% Poliestër, Thurje Oxford 300D me një sipërfaqe kundër njollave, e Veshur me PU 190gm2, 100% Poliestër 60gm2, 100% Poliestër 170gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, RIS-3279-TOM ISSUE 1 (ORANGE ONLY), EN 343:2019 Class 3:1 X WP 15000mm
PW342 Pantallona PW3 Hi Vis Extreme
0.00 L 0.0 ALL
Këto pantallona shumë inovative janë të papërshkueshme nga uji dhe jashtzakonisht ajrosëse si dhe mundësojnë një mori karakteristikash të dobishme duke përfshirë shiritin reflektues të segmentuar HiVisTex xhepa të sigurtë me zinxhir për ruajtje xhepa për mbrojtëse të gjurit xhep për vizore dhe zinxhirët ekstra të gjata për lehtësimin në veshje dhe zhveshje. Pjesa e mbrapme vjen e zgjatur dhe e mbushur për mbrojtur ekstra. Modeli elegant slim fit dhe dizajni bashkohor garanton një pamje unike.

Features
Xhepa te medhenj te kembet, Certifikim CE, Panele me kontrast, Bel gjysem elastik, Xhepa per mbrojteset e gjurit, Xhep vizore, Qepje te dyfishte, UPF 40+, 8 Xhepa, Pa Shtrese Izoluese, Ujeduruese dhe ajrosese me pulla te izoluara, Zinxhir te kemba anesor, xhepa mbrapa me zingjir, Unaza me te gjera per rripa te gjere, Shirit reflektues HiVisTex Pro, Xhepa anesore me mbyllje me zinxhire, TEXPEL SOS - Stain-Oil-Splash, Dizajn i Regjistruar i Komunitetit Evropian, Funde me forme ergonomike, Pjesa mbrapa e zjatur dhe me shtrese, Shiriti reflektues segmented eshte ngjitur me te nxehte

Fabric/Materials
Portwest Extreme: 100% Poliestër, 300D Oxford Elastik me shtresë Anti-Njollë dhe e veshur me PU 200gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 2, EN 14404:2004+A1:2010 Type 2 Level 0 (WHEN USED IN COMBINATION WITH S156), EN 343:2019 Class 4:3 X 11000MM MVP 50000 G/M²/24HRS, RIS-3279-TOM ISSUE 2 (ORANGE ONLY)
H444 Pantallona Shiu Klasike Fosforeshente, Dyngjyrëshe
0.00 L 0.0 ALL
Dyngjyrëshe. E lehtë në peshë dhe praktike këto pantallona me stil mundësojnë rehati dhe mbrojtje ndaj kushteve të ndryshme të motit. Veçoritë përfshijnë: bel elastik për rehati dhe lirshmëri në lëvizje hapje anësore për akses të lehtë fund të rregullueshëm me kopsa për veshje të sigurtë dhe qepje të ngjitura për mbrojtje të plotë kundër erës dhe shiut., Certifikim CE, Panele me kontrast, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Rezistente ndaj Eres, 6XL, Texpel Splash,

Fabric/Materials
Thurje te Thjeshta 190T, 100% Poliestër, Veshur me PVC 200gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1, EN ISO 20471 Class 3, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mmAS 4399 UPF 50+
H441 Pantallona Shiu Fosforeshente Hi Vis
0.00 L 0.0 ALL
Si xhaketa Hi-Vis e shiut pantallonat tona Hi-Vis janë të lehta dhe praktike. Mund të vishen sipër pantallonave të vetë punonjësit për mbrojtje të plotë kundër ujit.

Features
Certifikim CE, Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Te rregullueshme me kopsa, Qepje te dyfishte, UPF 50+, Rezistente ndaj Eres, Qepje Hermetike me Shirit, XS-6XL, Texpel Splash,

Fabric/Materials
Thurje te Thjeshta 190T, 100% Poliestër, Veshur me PVC 200gm2

Standards
EN ISO 20471 Class 1, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm, EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mmAS 4399 UPF 50+
F441 Pantallona Shiu Klasike IONA™
0.00 L 0.0 ALL
Pantallonat Klasike Iona të Shiut ofrojnë dukshmëri të shtuar në kushte të mungesës së pamjes. Veçoritë përfshijnë bel elastik xhepa anësorë dhe një fund të rregullueshëm me kopsa për një përputhje të sigurtë.

Features
Rrip beli plotësisht elastik, Shirit reflektues, Xhepa te gjere anesore, Te rregullueshme me kopsa, Qepje Hermetike me Shirit, Ambalazhim per Reklamim, Pelhure e lehte ujeduruese me qepje te izoluara, Texpel Splash

Fabric/Materials
100% Poliestër, e Veshur me PVC 210gm2

Standards
EN 343:2019 Class 3:1 X WP 5000mm, CAT I